- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Tiger.
üzenetére
Ingyenes hivasokat hozza tudod adni, attol függöen, hogy x perced van ingyenes, vagy adott szamot hivsz ingyenesen a beallitasok - alapbeallitasok - hivasok menü alatt. Eggyel följebb (alapbeallitasok menüben) a szamlazas elsö napjanal mindenkepp valaszd ki a szamlazasi honap kezdetet.
Ertesitest a beallitasok - müködes menü alatt tudsz beallitani, hogy latom 80 illetve 100% valaszthato.
De tudsz magadnak letrehozni sajat tarifat, mit honnan szamlazzon, mi mennyibe kerül, halozaton belüli hivasok, stb stb. Igazsag szerint annyi sz.rt be lehet allitani, sose volt kedvem vele szöszölni.. De ha szerencsed van, lehet talalsz neten beallitast az adott dijcsomagodhoz, mivel importalhato/exportalhato.Talaltam egy Logout cikket közben, hatha segit valamit.
EPS nekem müködik, igaz nekem meg a regebbi ARHD van (62, M8 port), bar mindig az az elsö, amikor bekapcsol, hogy kikapcsolom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő