Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Na majd kivancsisagbol kiprobalom par napig, bar mondom, nekem most se lassu es sehol egy akadas, de lehet, hogy lehet ezt meg fokozni..

Meg legalabb meglatom, mennyi különbseg van akkuidöben energiatakarekos moddal es anelkül.. Meregette mar valaki esetleg?Backuprol jut eszembe, azon is meglepödtem, hogy data wipe nelkül frissitettem az arhd romot es ennek ellenere sem volt semmi problema, nem szaggat semmi, mintha uj lenne. Egyedül a dropbox szart be frissites utan, nem indult el, kapasbol fc-zett, de letöröltem es ujra föltettem, azota jo..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Exkluzív órák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Óra topik
- OTP Bank topic
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest