- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Népszerű hajlíthatók telepíthetik a One UI 8-at
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #26042 üzenetére
De alkalmazasokban nincs fagyasztas, csak kenyszeritett leallitas, attol meg elindul legközelebb..
Viszont azt hittem, titaniumban a marketröl letiltas permanens megoldas, ugy lenne logikus legalabbis, igy nem latom mi ertelme lenne.
De mindegy is, többet nem kivanok ezzel foglalkozni, azt hittem, egyszerüen meg lehet oldani egy ilyen apro problemat, de ugy nez ki nem akarja az igazsagot.
Remelhetöleg a következö rom frissitesben orvosoljak, addig meg elleszek vele.
toeki: Keresgeltem ott is, de nem igazan talaltam ezzel kapcsolatban semmi hasznalhatot, aztan elfogytak az ötleteim a keresessel kapcsolatban. Egyebkent sokszor ezt a topikot meg ugy a ph-t is alig van idöm követni, nem allok neki meg xda-n is forumozgatni meg többezer hsz-t atbogaraszni.
silver-pda: Custom recovery utan tudod lementeni, de akor meg mar szvsz fölösleges, mentes nelkül is vissza tudod allitani barmikor gyarira.
ON
A töltes bug, amit tegnap emlitettem: Korabban mindig ugy volt, hogy ha föltöltödött 100%-ra es lehuztam, majd visszadugtam, megint 99%-ot mutatott, aztan par perc mulva ismet 100%. Ezt ugy gondoltam, teljesen normalis. Most viszont tegnap 8x%-nal raneztem, aztan nem sokkal kesöbb (15-20 perc) 100% volt. Lehuztam majd visszadugtam kivancsisagbol es mar csak 86%-ot irt. Aztan relative gyorsan megint fölment 100-ra, lehuztam, visszadugtam, 91%, satöbbi, satöbbi..
Kerdes, hogy mas is tapasztalt ilyent? Ez mitöl lehet?
Igaz hozzatartozik, hogy korabban kb 11% körül instant kikapcsolt a telefon, most tegnap 3%-nal meg nyomkodtam, majd fel ora mulva, mikor hazaertem, 1%-kal dugtam ra töltöre, tehat eleg jol kibirta..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen routert?
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest