-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz
kekkola #34358 üzenetére
És mivel nem ilyen lett az M9, ezért hál'Istennek eléggé valószínű hogy az Ultra/Plus sem ilyen lesz. [link] Ez nagyon gáz lett volna.
Amit tudni vélnek róla, hogy: 5,2"/5,5", Snap810, WQHD, BoomSound, 20.7mp with kamera dual led flash, és az előlapon lesz az ujjlenyomat olvasó.
Pr3ciSioN: Jön a 'handjob' felár.
-
moso
csendes tag
válasz
kekkola #34322 üzenetére
Ennek örülni fogsz: nekem zúg a kamerám az M7-emben!
Először megmosolyogtam én is az ötletet, de meghallgattam és tényleg van egy halk zúgás a kamera bekapcsolt állapotában.
De amúgy valószínűleg azért van, amit te is írtál, hogy ez már a javított verzió, ugyanis az enyém dual simes, és nem is lilult soha. -
BenHans
addikt
válasz
kekkola #34327 üzenetére
Pont nem vele szemben kéne ilyen stílust megengedned. A fórumtárs már rengeteg embernek segített és szolgált fontos információkkal, pedig az idő neki is idő és nem fizet érte senki. Nem rosszindulatból írja azt amit...
Ha érdekel a véleményem a zúgás nem egy normális dolog. Ha zavar javíttatni kell.
De az biztos hogy nem küldeném bolti "szervizbe", mert nem szakszerviz és mit csinálsz ha karcosan illesztési hibával stb kapod vissza amire van esély. Itt is volt a topikban példa rá és hónapokig nem volt emiatt telefonja és kemény ráfizetéssel tudott csak kijönni a szituból.Ha garis a telefonod küldd be a hivatalos szervizbe és két héten belül megkapod javítva, sőt ha szerencséd van a simes hibát is ingyen kijavítják mert itt már többeknek javítottak illesztési hibákat is pedig más miatt volt beküldve ha jól emlékszem és nem kérdeztek semmit.
Ha nem garis akkor értelem szerűen fizetős lesz amiről előbb árajánlat készül. -
Derrewyn
senior tag
válasz
kekkola #34327 üzenetére
Ferob elég sok embernek segített a problémáján, ha figyelnéd a fórumot, akkor látnád, hogy az utóbbi időben is rengeteg tanácsot adott.
Hülyén feltett, nem is a témához (One M7) kapcsolódó kérdésre meg nyilván nem biztos, hogy itt fogsz megfelelő választ kapni.
Egy gyors google keresés.
-
ferob
őstag
válasz
kekkola #34325 üzenetére
Múltkor azzal jöttél, hogy SIM foglalatot akarnál cseréltetni, de nem a hivatalos szervizzel, mert az sok idő, csak senki nem vállalja, majd hogy semmi baja nincs, de mi van ha legközelebb lesz, mert nem tudod sérülés nélkül kivenni a kártyát.
Most meg azt mondod, ha én nem hallottam olyanról, hogy zúg a kamera modul a készülékben, attól még van, akinél esetleg zúg és neked ezt megírja.
Csak azt nem értem, hogy mitől lesz a tény önmagában más, ha találsz valakit, akinek szintén hibás?
Elvégre a jelenség egyáltalán nem normális.Előre megmondom, hogy előbb-utóbb találsz egy inkompetens GSM boltot, ahol le fogod tudni adni javításra a készüléked és utólag nem fog tetszeni a végeredmény.
-
ferob
őstag
válasz
kekkola #33983 üzenetére
Amennyiben megéri neked, hogy szétbarmolják a készüléket egy GSM boltban, mert a hozzá nem értés miatt el merik vállalni, mert egyéb esetben úgysem, valamint a garanciát is elveszted, mert nem írtad meg, hogy van-e rá, akkor a hivatalos szerviz valóban nem neked való és bátor vagy, viszont azt egyáltalán nem értem, hogy miért menne tönkre a foglalat a kártya kivételétől, mert valószínűleg valamit nagyon rosszul csinálsz akkor.
(#33984) Tigerteam: Beállítások > Biztonság > Képernyőzár
Majd kiválasztod, hogy milyen módszerrel szeretnéd lezárni a képernyőt, ha kikapcsol vagy kikapcsolod, de az alatta található menüpontok között a lezárási időt is be tudod állítani. -
ferob
őstag
válasz
kekkola #33958 üzenetére
Ha van garancia a készülékre, akkor nem kérdés, hogy a hivatalos szervizre kell bízni, de ettől függetlenül is erősen ajánlott, ami akkor arra is biztosíték, hogy nem nyúzzák össze a készüléked.
A TeleMax-nak kell leadni, mivel ez a cég a logisztikai partnere a hivatalos szerviznek, így majd ők küldik tovább Csehországba a VSP Data-hoz, akik a tényleges javítást végzik.
Ha Budapesten laksz, akkor az Erzsébet körúton a Smartshop-ban tudod leadni vagy esetleg Budaörsön a TeleMax központjában, amit a Kinizsi utcában találsz, de ha másfelé élsz, akkor is lehetőség van leadni, mivel országszerte vannak partnerek, akik továbbítják a készüléket, de ahhoz tudni kéne, hogy merre is vagy valójában. -
Gulyopapa
addikt
válasz
kekkola #25986 üzenetére
Tudom de legalább önkritikus vagyok és bevallom hogy nem használom ki.
Nem nézek rajta videót, nem hallgatok rajta zenét, vagy rádiót, nem olvasok rajta.
Olyan telefon kell amin tudok e-mail-t küldeni, néha fotózni, facebook-ról lássam azonnal a kommenteket és legyen minél kisebb.
Hiba volt a One-t megvenni.
Szép, gyönyörű, gyors de nekem túl sokat tud ( nem használom ki 1/10-ét sem ), és NAGY.
Szerintem hamarosan amúgy el fog indulni egy kicsinyítési láz a telefongyártóknál mert az embereknek - sokaknak - a töke tele van az 5-6"-os tepsikkel.
Nekem az ip4 mérete az ideális ( van a családban 4-es és 5-ös is ).
Evvancsacsi : kicsit félek a szolgáltatósoktól ...
-
-
dani3l
őstag
válasz
kekkola #25882 üzenetére
Ja, de amint kicsereli a kartyat, jön is az üzenet az uj telefonszammal..Meg lezarni tovabbra is le tudod. Ugyhogy ha csak nem valami hozzaertö tolvajt fogtal ki, aki kapasbol a recoverybe megy (vagy egyaltalan van valami fingja rola, mi az..) es töröl mindent a telefonrol, akkor eleg jo esellyel müködhet. Azert szerintem keves olyan van..
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kekkola #25851 üzenetére
Nem lesz teljes mértékben kielégítő a válaszom, de reagálok
1) Én a gyári cuccot nem használom, de általam felpakolt navival navigáltam már, plusz futáshoz használja egy app a GPS-t mindenfélére, eddig gyors, hibátlan, kiesésmentes. Hozzáteszem, csak 3 hónapja van meg a teli.
2) Többen is panaszkodnak, de én eddig még semmilyen bugba nem botlottam.
3) Átlagos, 4.4-nél javult. Wi-Fit használok, sokszor egész nap megy. Átlaghasználat mellett 3 napot is simán kihúz, gyakori piszkálásnál kettőt, intenzív használattal esténként töltöm. Kijelzőidő nálam átlagban kb. 4-5 óra, ha sokat van kézben. Mindig megvárom a zárótöltést, avagy a 100 százalék kijelzése után hagyom még 2-3 órát, így bármilyen hihetetlen, de közel duplája az akkuidő. Ezt többször teszteltem.
4) Nem tudom, szóval kecske.
5) 5 százalékig sose merítem le, nem tartom jó ötletnek. Egyébként kb. 2 óra zárótöltés nélkül.
6) Nem használom.
7) Jóval lassabb, mint sok fénynél, szerintem picit lehetne gyorsabb a fókusz.
8) Passzolom, nem foglalkoztat az ilyesmi.
9) Szerintem hibátlan. Mindig kellemes, precíz, gyors, és nincsenek hirtelen váltakozások.
10) Normál használat mellett nálam nem melegszik feltűnően.
-
spawn21
veterán
válasz
kekkola #25851 üzenetére
elég jó tesztek vannak mindenhol.
Azokat elolvastad? az egyik leggyorsabb telefon, ha nem leárnyékolt helyen vagy, ahol minden telefon elvérezne, gyorsan fog jelet.
Aku normális, kb3-4 óra kijelzőidő. 3 óra alatt nekem feltölti. (nem gyári használok, hanem az Ipad töltőjét)
Nem használok távirányító programot. Kamera gyorsan exponál este is, de ezek nem erre valók.
Vezeték nélküli? Mire gondolsz? Mindent ismer.
Langyosra melegszik, nem forró. Ennek a legjobb az automata fényerő szabályzója. Igaz olykor meghalnak, de erre van a garancia.Bocs, de épp dolgozom, csak összekapkodtam a dolgokat.
-
markyy18
aktív tag
válasz
kekkola #25851 üzenetére
1. Nekem mikor hogy talál jelet de általában elég gyorsan, viszont ha talált jelet nagyon stabilan tartja.
2. A legfrissebb 4.4 hibamentes tudtommal, igaz én egy ideje fűzött 4.4-et használok.
3. Javult az üzemidő, nekem nincs LTE csomagom de HSDPA és wifi folyamatosan megy így mondjuk az egy nap megvan 3 óra körüli kijelzővel, ha 2-3 napot bír általában 1,5-2 óra kijelzővel.
4. Ismerősömnél volt teszten G2 huzamosabb ideig ő azt mondta a G2 akadósabb egy kicsivel mint a One. (gyári 4.4-el használta)
5. Nagyjából 2 óra de nem mértem pontosan.
6. Lehet vele nagyon sok mindent irányítani plusz tanítható az adott készülék távirányítójával, nekem eddig hifi, tv, dvd amit próbáltam és működött. De hallottam aki klímát, set-op box-ot is használt vele.
7. Gyorsan és sötétben elég szép fotókat csinál a konkurenciához képest is.
8. DLNA-ra gondolsz vagy pontosan mire?
9. Jól működik nincs vele baj.
10. Ennek a telefonnál mivel alu és a proci + melegedésre hajlamos dolgok egyből a hátlap alá vannak téve kicsit másképpen érezni a melegedést de átlagos használat mellett és amúgy sem vészes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest