-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25835 üzenetére
Par gesture, meg ilyesmi nem ment, meg a Sense Toolboxot nem sikerült sehogy elinditanom (egyiket sem) szoval igazabol semmi komoly, de azert szerintem varok meg vele egy kicsit.
IC-t is neztem, nem tünik rossznak az sem, igazsag szerint csak a megszokas miatt nincs kedvem valtani, ARHD-t mar megszoktam..Viszont föltünt valami, tegnap azt hittem, egyedi eset volt, de ma is elöjött: recoveryben a flash legvegen, mikor a finishre nyomok, teljesen elsötetül a kijelzö. Gombokra reagal, mert rezeg, de akarmit nyomkodok, nincs kep. Aztan hagyom egy par percet, utana mar jo. Nem tudom, hogy az aroma hülyesege lehet, vagy esetleg a recoverye, de mindket romnal meg a kernelnel is ezt csinalta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest