Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz HUTCHDB #26655 üzenetére

Csak a FW frissitessel ovatosan, olvastam par topikot, ejjel a fel xda (kis költöi tulzassal termeszetesen) bricket csinalt a telefonbol valami hibas modositott fw-vel.. :))

Kivancsi leszek ra egyebkent, ahogy lattam, azert került ki a 62-es a listabol mert sok volt a problema vele, ehhez kepest nekem tökeletesen müködik. Ha meg ennel is "smooth"-abb lesz, ki fog csuszni a kezemböl a telefon.. :B

Mas: Szervizes temaval kapcsolatban, most ugyis nagyon belendült. Latom sokaknak cserelik a komplett, vagy majdnem komplett (akksi, kijelzö, hangoszoracs, alaplap..) telefont szervizeles eseten. Van annak barmi ertelme, ha garanciaidö lejarta elött beküldöm szervizbe es remenykedek, hogy kicserelik? Egyelöre nincs vele gond, meg meg csak most volt egy eves, szoval ez is meg csak ugy kb fel ev mulva lenne esedekes, de gondoltam, ha ez igy müködik, lehet erdemes lenne gari lejarta elött beküldeni, ha csak az akksit cserelik ki, mar az is böven jo.. Kamera lilulas se jött meg ki egyelöre, pedig az elsö szeriakbol valo a telefon, bar eleg keveset hasznalom a kamerat, szoval lehet azert birja meg..

Új hozzászólás Aktív témák