-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
hurrikan #26449 üzenetére
ART van az M7-ben is, de ott is majd csak akkor lesz erdekesebb, ha szelesebb körben tamogatott lesz, egyelöre szerintem nem sok haszna van, ha az ember nem fejlesztö..
Nezegettem egyebkent en is a telefont boltban, de bennem eleg felemas erzest keltett, egyreszröl tetszik, hogy meg több a fem, az oldala is az, meg maga a szine/"mintaja" is szebb, masreszröl viszont szerintem tulzottan legömbölyitettek, nekem meg mindig jobban tetszik az M7- valahogy jobb erzes, hogy van egy kis ele a telefonnak..
Egyik sem szalcsiszolt egyebkent.Legalabb is az M7 biztosan nem, de az M8 is necces, nekem inkabb csak festesnek tünik,mindenesetre a lenyegen nem valtoztat: fem es baromi jo..Azt meg en sem ertem, hogy lehet meg ezt is überelni gyorsasagban..
Ami meg erdekes volt nekem, probaltam ezt a 2 kameras fenykepezes utani terbeli manipulacios biszbaszt (fogalmam sincs mar, mi volt a neve pontosan, remelem erthetö, mire gondolok
), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan..
Remelem megmarad a HTC ezen a premium fem vonalon, ha kijönnek valami One-hoz hasonlo tablettel ev vegen, instant vetel lesz, az biztos..
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogyan lehet témákat keresni a fórumban?
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest