Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dani3l

őstag

válasz hurrikan #26449 üzenetére

ART van az M7-ben is, de ott is majd csak akkor lesz erdekesebb, ha szelesebb körben tamogatott lesz, egyelöre szerintem nem sok haszna van, ha az ember nem fejlesztö..

Nezegettem egyebkent en is a telefont boltban, de bennem eleg felemas erzest keltett, egyreszröl tetszik, hogy meg több a fem, az oldala is az, meg maga a szine/"mintaja" is szebb, masreszröl viszont szerintem tulzottan legömbölyitettek, nekem meg mindig jobban tetszik az M7- valahogy jobb erzes, hogy van egy kis ele a telefonnak.. :)
    Egyik sem szalcsiszolt egyebkent. Legalabb is az M7 biztosan nem, de az M8 is necces, nekem inkabb csak festesnek tünik, mindenesetre a lenyegen nem valtoztat: fem es baromi jo..

Azt meg en sem ertem, hogy lehet meg ezt is überelni gyorsasagban.. :Y

Ami meg erdekes volt nekem, probaltam ezt a 2 kameras fenykepezes utani terbeli manipulacios biszbaszt (fogalmam sincs mar, mi volt a neve pontosan, remelem erthetö, mire gondolok :B ), de nekem egyböl szemet szurt, hogy torzitotta a kepet, szoval kivancsi leszek, mire lesz ez erdemben hasznalhato. Egy mellette levö telefonrol csinaltam igy kepet es mikor az utolagos szerkesztesnel elforditottam, a telefonbol kiallo töltö csatlakozot szepen elkente a telefon oldalan..

Remelem megmarad a HTC ezen a premium fem vonalon, ha kijönnek valami One-hoz hasonlo tablettel ev vegen, instant vetel lesz, az biztos.. :K

Új hozzászólás Aktív témák