Hirdetés
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Magisk
- Iphone akkumlátor
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kdennis
aktív tag
válasz
bajoros
üzenetére
Én kaptam ajándékba a One mellé... itt reklámoztam is hogy eladó, de nem kellett senkinek végül haverom meg vette 10-ér!
Egyedül az üzemideje meg az NFC része tetszett. Csak oda tartottam a telefont és magától bekapcsolódott a hangszóró.. Egyszer kipróbáltam halkan meddig bírja de 12 órát ment kb halkan. Nem rossz amúgy, de a haverom 10.000 Ft-os blutuszos hangszórójánál nem sokkal jobb, ja és csak mélyeket ad ki, a telefon meg a magasakat. Szóval én vettem egy JBL Charge-t, na az már tényleg egy ultra nagy szint egy szar 10.000 ftoshoz képest. Olyan hangokat ad ki hogy sokszor el se hiszik nekem hogy ebből a kis dobozból jön ki ez a sok hang?
Persze most nem akarnak rábeszélni, csak elmeséltem azt az utat amit én most 3 hónap alatt végig jártam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Robotporszívók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Update 11.24. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyedül az üzemideje meg az NFC része tetszett. Csak oda tartottam a telefont és magától bekapcsolódott a hangszóró.. Egyszer kipróbáltam halkan meddig bírja de 12 órát ment kb halkan. Nem rossz amúgy, de a haverom 10.000 Ft-os blutuszos hangszórójánál nem sokkal jobb, ja és csak mélyeket ad ki, a telefon meg a magasakat. Szóval én vettem egy
Persze most nem akarnak rábeszélni, csak elmeséltem azt az utat amit én most 3 hónap alatt végig jártam.