- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Én egy ilyen tokot használok hozzá, poton pénz, viszont élőben szép, és nagyon vékony, alig lehet észrevenni rajta, + bézs szerű tapintása van, nem csúszik, nem karcolódik, és jól védi a sarkait a telefonnak:
http://skyphone.hu/jekod-super-cool-matt-muanyag-hatlaptok-kijelzovedo-foliaval-htc-m8-one-2-hoz-fekete
M7-en is ez volt, én szerettem nagyon, 1-2 mm-el hosszabb felfele + lefele, mint a telefon, ezért ha odavered valaminek (volt rá példa) akkor nem sérül a telefon.
Másik nagy előnye nálam, hogy meg sem moccan benne a telefon, mert az M7-en szilikon is volt, de mozgolódott benne, és szépen karcolta a keretét a belekerült por, stb.
Ebből kb 3 percig szedem ki olyan passzos, de semmi piszok nem megy be alá, na meg fólia meg tok 1300-ért, szerintem nem pénz érte, 2-t vettem, ha ezen érzem, h már gyengül a tartása, cserélem, és nincs vele gond
Ebben nem veszti el, a jó fogását, kialakítását a telefon, messziről nem is látszik, hogy van rajta tok, mert ami jár az M8-hoz tok, szép, meg jó, de akkora tőle a telefon, hogy 2 farmer zseb kell neki
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest