-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
Sajnálom kicsit hogy ilyen sorsa lett az enyémnek is mert szerettem jó kis telefon főleg a fém váz miatt. Nagyon jól kézreált, szép képeket csinál, jó hangzás semmi akadás nem volt nálam soha és semmi bug. Sajnálom de a sok szervizeltetés (főleg hogy volt hogy 2 hónapig nem kaptam vissza a telefont) így meguntam és sajnos eladó sorba került. Nem merek venni megint HTC telefont ezek után
Szóval akinek esetleg kell egy 0 perces HTC az megtalálja a hirdetések között az enyémet is plusz van hozzá 3 tokom is -
salieven
aktív tag
Na visszakaptam a telefonom a nemrég (3 héttel ezelőtt írtam ide hogy töltő problémám volt ugye) annyi volt a papírra írva hogy alkatrész csere. Fogtam megkaptam 3 hét után be sem kapcsoltam hanem itthon beleraktam a dobozába és várja az eladás pillanatát. Sajnos a 3x hangszóró hiba és most ez a töltő nekem elég volt belőle.
(#36132) benfolds: nekem van ilyen tokom szerintem nem a legjobb. Inkább használtam a sima szilikon tokot szerintem az sokkal jobb és kényelmesebb is. Plusz nekem van egy flip cover tokom is hozzá azt nagyon szeretem.
Így most jelenleg nálam felszabadult egy HTC One M7 fekete készülök 3 tokkal, garanciával és jelen álláspontjában 0 perces a készülék.
-
salieven
aktív tag
Nekem a 3. garanciáztatásnál a hangszóróval én diktáltam a hölgynek mi legyen ráírva hogy hátha csinálnak végre vele valamit. Erre beleírta hogy az ügyfél dühös
Meglátta most is a hölgy a garanciapapírt kiakadt a szeme nem tehetek róla hogy ha egyszer szar akkor hordom vissza amíg lehet de már tényleg idegesítő
-
salieven
aktív tag
Sziasztok.
3 alkalommal volt a telefonom szervizben hangszóró recsegéssel minden alkalommal majd 1 hónapot volt benn. Az utóbbi 1-2 napban elkezdte azt csinálni hogy hiába raktam fel töltőre jelezte hogy tölt de nem töltött igazából hanem ugyan úgy merült. Éjszakánként szoktam felrakni én is tölteni és hát reggel meg fogadott a lemerült telefon látványa. Olvastam hogy többeknek volt hasonló problémájuk itt, de nem olvastam vissza annyit. Mi volt rá a megoldás a garanciáztatáson kívül? Mert én bevittem a drága hőn szeretett trémobilba és annyit se kérdeztek mi a baja csak mondták itt egy cseretelefon és majd küldik az sms-t. Gratulálni tudok csak.
Próbáltam másik töltővel, másik szobába, számgépről, power bankról volt hogy töltött volt hogy nem csak jelezte a töltést, és volt olyan is hogy egy darabig töltött aztán meg csak úgy megállt.Remélem megoldják mert már eleget szenvedtem vele. Erősen agyalok már a cseréjén is pedig nagyon szeretem ezt a kis M7-s HTC-t.
-
salieven
aktív tag
Hali.
Kérdésem lenne hogy adott egy M7-es Htc One és már harmadszor kell szervízbe küldenem mert a hangszóró 1 hét elteltével ( 1 hetet volt nálam szerviz után és mehetett is vissza) mert a hangszóró berecseg és a telefonálásból semmit sem hallok. Más munkatársamnak a telefonja nem csinál ilyet pedig azért poros helyen dolgozunk és tokot is használok hozzá és az egész műhelyben csak az én telefonomnál jelentkezik ez a hiba.
3. alkalommal csinálja ezt a telefonom és még most is csak szervizbe küldik.Valakinek valami tipp hogy mitől lehet ez? Mert szerény véleményem szerint nem a por miatt van hanem ez más lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged