-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
yodee_ #31039 üzenetére
M8-tól ne félj, mivel hosszában nyújtották a telefont. Fogásra kicsivel keskenyebbnek tűnik, tehát hiába magasabb a HTC logo miatt, nem veszed észre. Ha bill-t használsz kijelző feléig van csak az is, mint az M7-be,tehát még pont eléred, a kijelző tetejét viszont nem tapicskálod szerintem semmikor sem
Ha netezel akárhol görgethetsz, bill alsó részen van, tehát nem fogod észrevenni a logót. Sőt, pl olvasás közben, tökéletes hely az ujjadnak pihenni
Viszont 4.7-ről az 5" nagyon észrevehető. Sokkal jobb böngészni játszani (pont annyival több h nem zavarnak a "PAD"-ok a játék közben).
Én is ezért váltottam M8-ra, mert a következő minimum 5.2-es lesz vagy több, HTC boomsound úgyis lesz, mert kb védjegyük, így a telefon megint csak magasabb lesz, mert vastagabbra tuti nem hagyják, hisz ezt is nyújtották inkább már, ahogy látom arra gyúrnak, hogy a kezedbe jobban feküdjön bele, így csak nyújtani, szélesíteni tudják...
Zsebbe nem zavaróbb, mert laposabb, hosszasságra, meg azért annyival nem több, h a térdedig érjen
A többi már csak nagyobb lesz, (kávája ennek se sok van oldalt, kijelző nagyobb lesz, a boomsound adott, kisebb biztos nem lesz már ennél a következő széria) minimálisan erősebb HW-el, legalábbis az M9.
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30831 üzenetére
Ugyan így vagyok vele, hogy, okádék mind, aztán megtaláltam ezt, és azóta mindenen ilyen van, nem az az ótvaros nagy cucc, tényleg nagyon pofás, és ahhoz képest védi is a telefont, gondolom nem úgy mint a bumperek, de alapvetően vigyázok a telefonra, nincs rá szükségem, csak sajnálom, h tiszta karc legyen a hátulja, mert úgy rezeg, h fúrni lehetne vele.
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30826 üzenetére
Én egy ilyen tokot használok hozzá, poton pénz, viszont élőben szép, és nagyon vékony, alig lehet észrevenni rajta, + bézs szerű tapintása van, nem csúszik, nem karcolódik, és jól védi a sarkait a telefonnak:
http://skyphone.hu/jekod-super-cool-matt-muanyag-hatlaptok-kijelzovedo-foliaval-htc-m8-one-2-hoz-fekete
M7-en is ez volt, én szerettem nagyon, 1-2 mm-el hosszabb felfele + lefele, mint a telefon, ezért ha odavered valaminek (volt rá példa) akkor nem sérül a telefon.
Másik nagy előnye nálam, hogy meg sem moccan benne a telefon, mert az M7-en szilikon is volt, de mozgolódott benne, és szépen karcolta a keretét a belekerült por, stb.
Ebből kb 3 percig szedem ki olyan passzos, de semmi piszok nem megy be alá, na meg fólia meg tok 1300-ért, szerintem nem pénz érte, 2-t vettem, ha ezen érzem, h már gyengül a tartása, cserélem, és nincs vele gond
Ebben nem veszti el, a jó fogását, kialakítását a telefon, messziről nem is látszik, hogy van rajta tok, mert ami jár az M8-hoz tok, szép, meg jó, de akkora tőle a telefon, hogy 2 farmer zseb kell neki
-
scr006
tag
válasz
Mr.Chow #30822 üzenetére
Így van, élőben, ha a kezedbe fogod fogni, el fog kapni a birtoklási vágy, meglátod
Egyébként, a kijelzőből nem sokat vesz el a gombsor, én is azt hittem, de mivel szélesebb is lett valamennyivel a kijelző, így sokkal nagyobbnak érződik A kijelzője M7 után, sima felhasználásba is, játékban is.
A legtöbb játék pl. úgy indul, hogy a gombsort nem is látod, első indításkor kiírja, hogy ha ki akarsz lépni a teles nézetből (tehát lásd a gombokat ) akkor húzd a képernyő tetejéről lefele az ujjad (mintha csak lehúznád az állapotsávot) tehát, játék vagy egyéb teljes képernyős alkalmazás közben egyáltalán nem zavaró, és nem tudod lehúzni még véletlenül sem, mivel az irányítás általában az alsó sarkokban van.
Általános felhasználásnál meg megint csak nem kell tőle félni, én is ettől féltem legjobban, fizikai gombokra esküdtem mindig, de használat közben 2-3 nap alatt megszokod, és fel sem tűnik már, a kijelző viszont érezhetően nagyobb, fogásban viszont nem érződik, mivel inkább felfele lett szerintem megnyújtva a készülék + kerekebb a hátlap, sokkal jobban belesimul a tenyérbe, ezért jobb a fogása, mint M7-nek, annyi, hogy, ha a képernyő felsőbb részét akarod megnyomni, az már bonyolultabb, mint M7-nél volt, oda el kell a 2 kéz, vagy nem árt egy kosaras ujjszerkezet.
-
scr006
tag
válasz
enginev3.0 #30661 üzenetére
Ha kapja, még éppen el lehet fogadni
Egyébként ismerősömnek S5 van, igazából élőben nem csúnya telefon, viszont a kezelhetősége nagyon távol áll tőlem.
Friss modell, kb 1 hónapos, megnyomkodtam, első dolgom az volt, hogy bementem a menübe, haladtam volna lefele, de még a menü aljára értem, kb 3x akadt meg masszívan, itt megköszöntem a kipróbálási lehetőséget, és haladtam is tovább.
Illetve lehet velem van a baj, de én azt AMOLED kijelzőt nem bírnám sokáig használni. Annyira erősek a színek, h már alig vártam, visszaadjam.
-
scr006
tag
válasz
Klaus Duran #30657 üzenetére
Üdv,
Igen, jobb lett az M8 kamerája, szoftveresen csiszoltak rajta picit, illetve nekem színűbbnek tűnnek a képek, plusz egy kicsit jobban érződik a képeken a tárgyak elhelyezkedése egymáshoz viszonyítva (közelebb, távolabb (hozzád))
Illetve jó pár plusz "szerkesztési" opciót biztosít, mint például 3D hatás később a képen, ami nekem nagyon tetszik, vagy az Ufocus, amivel a képből ki tudod emelni azt, amire fókuszáltál, és így tovább, csak futólag nézegettem meg, nem sokat fényképezek vele, viszont amit használtam/láttam, az érezhetően jobb lett.
De az a legjobb az egészben, hogy telefonon aki látja a képeket, mindenki kb lefossa a bokáját, hogy "hűű milyen képet csinál", de persze ez a szép kijelzőnek köszönhető
Gépre felmásolva is színesebbek, kevésbé "sminkhatásúak" a képek, de ha belenagyítasz, akkor kb ugyan olyan pixeles, mint az M7 volt.
Remélem tudtam segíteni
üdv!
-
scr006
tag
válasz
s3nsitivity #30531 üzenetére
Helló,
M7-ről váltottam M8-ra. Élőben sokkal szebb a készülék, mint képeken, de igaz ami igaz, az M7 10/10 külsőleg, az M8 9/10
A rendszert nem gondoltam, hogy lehet gyorsabb, de mégis sikerült nekik, főleg multi taskingban erősebb az M8.
Az anyaghasználata, és a fogása jobb az M8-nak mint az M7-nek.
Igazából van pár plusz dolog a sense-be is ami még M7-be nem volt, (Próbáltam a 4.4.3-at is, mind2ön).
Igazából összességébe azt tudom mondani, h érezhetően jobb az M8, mégiscsak újabb a hardver, viszont aki mostanában vette az M7-et nem mondom, h feltétlen váltania kellene, viszont aki váltani akar, vagy M7 helyett keres készüléket, nem fogja megbánni, megmaradnak az M7-esnél is megszokott, jól bevállt dolgok, ami pedig új, (nekem kamerája bejön, képeken sokkal jobban látszanak a távolságok), azokban nem fog csalódni.
Nekem szerencsém volt, mert hűségnyilatkozat lejárt, és "olcsón" hozzájutottam az M8-hoz ráadásul M7-em a vételárában tudtam eladni ismerősömnek (használtan vettem.)
Remélem tudtam segíteni.
Üdv!
-
scr006
tag
válasz
d3tox1c #29301 üzenetére
Üdv!
Nekem vodától jött valamelyik nap egy SMS, hogy hálózaton állítottak ezt azt. Azután nekem is csak Edge volt. Aztán körülnéztem beállításoknál, és észrevettem, hogy átállítódott (valószínűleg a vodás beállítás, vagy módosítás után) "Csak GSM"-re. Visszaállítottam GSM / WCDMA auto-ra és azóta megint normális a sebesség.
Lehet nem ez a gond nálad, de gondoltam leírom, hátha ott is ilyen apróságon múlik
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged