- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36137 üzenetére
Én is gondolkozom, hogy mi legyen az utód, de a legújabb lollipopra kiváncsi vagyok, milyen lett. Azért a legelső 5.0.1 nagyon sokat javított a kitkat sebességéhez képest, annál nem voltak ilyen durva akadások mint a videón.
Utódok közt M9 tetszik a legjobban, de pont az tart vissza, hogy szerelhetetlen ugyanigy, illetve nekem kicsit kevés az akku, meg fura a virtuális alsó gombsor. A sense, boomsound, multitask viszont nagyon meggyőző.
G4, S6/S6 active is felmerült, előbbinél pozitívum a cserélhető akku, S6 activenál meg a gyorsaság, illetve a 3500mah (de a háttérben lévő appok folytonos bezárogatása nagyon gáz).
-
Bdanyy
addikt
válasz
salieven #36135 üzenetére
Igen, egyedül azért vettem, mert folyton rajta van a hangszoron, amikor telefonalok esőben stb nem megy bele talán víz stb. Mondjuk ezt földhöz is vaghatod, nem fog leesni róla
nekem meg egy poetic atmospherem illetve egy speedshopos szilikon tokom van, de hónapokig volt hogy semmit sem tettem rá.
-
Bdanyy
addikt
-
ffodi
veterán
válasz
salieven #35684 üzenetére
Nekem olyat produkált, hogy csak úgy kiírta, hogy a telefon adatkapcsolati módban van, és ilyenkor nem tölthető a készülék, holott nem is volt bedugva semmi. Persze ha rádugtam valamit, akkor is ezt írta ki, és nem töltött. Ha ez a hiba előjött, akkor rendszerint brutál gyorsan le is merült. Egy factory reset látszólag megoldotta, egy darabig jó is volt, most megint előjött, beadtam szervizbe a lila kamerával együtt, a telefon életében most először a gari lejárta előtt 1 héttel.
(szerintem nálam az usb csati haldoklik)
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége, mert a telefon leadásakor azt írtuk a jegyzőkönyvbe, amit kértem, az ügyfélszolgálaton a hölgy nagyon készséges volt. Mindez a trémobilnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest