Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
Mr.Chow
üzenetére
Így van, élőben, ha a kezedbe fogod fogni, el fog kapni a birtoklási vágy, meglátod

Egyébként, a kijelzőből nem sokat vesz el a gombsor, én is azt hittem, de mivel szélesebb is lett valamennyivel a kijelző, így sokkal nagyobbnak érződik A kijelzője M7 után, sima felhasználásba is, játékban is.
A legtöbb játék pl. úgy indul, hogy a gombsort nem is látod, első indításkor kiírja, hogy ha ki akarsz lépni a teles nézetből (tehát lásd a gombokat ) akkor húzd a képernyő tetejéről lefele az ujjad (mintha csak lehúznád az állapotsávot) tehát, játék vagy egyéb teljes képernyős alkalmazás közben egyáltalán nem zavaró, és nem tudod lehúzni még véletlenül sem, mivel az irányítás általában az alsó sarkokban van.
Általános felhasználásnál meg megint csak nem kell tőle félni, én is ettől féltem legjobban, fizikai gombokra esküdtem mindig, de használat közben 2-3 nap alatt megszokod, és fel sem tűnik már, a kijelző viszont érezhetően nagyobb, fogásban viszont nem érződik, mivel inkább felfele lett szerintem megnyújtva a készülék + kerekebb a hátlap, sokkal jobban belesimul a tenyérbe, ezért jobb a fogása, mint M7-nek, annyi, hogy, ha a képernyő felsőbb részét akarod megnyomni, az már bonyolultabb, mint M7-nél volt, oda el kell a 2 kéz, vagy nem árt egy kosaras ujjszerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spotify
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD Nvme
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest