Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
scr006
tag
válasz
Mr.Chow
üzenetére
Így van, élőben, ha a kezedbe fogod fogni, el fog kapni a birtoklási vágy, meglátod

Egyébként, a kijelzőből nem sokat vesz el a gombsor, én is azt hittem, de mivel szélesebb is lett valamennyivel a kijelző, így sokkal nagyobbnak érződik A kijelzője M7 után, sima felhasználásba is, játékban is.
A legtöbb játék pl. úgy indul, hogy a gombsort nem is látod, első indításkor kiírja, hogy ha ki akarsz lépni a teles nézetből (tehát lásd a gombokat ) akkor húzd a képernyő tetejéről lefele az ujjad (mintha csak lehúznád az állapotsávot) tehát, játék vagy egyéb teljes képernyős alkalmazás közben egyáltalán nem zavaró, és nem tudod lehúzni még véletlenül sem, mivel az irányítás általában az alsó sarkokban van.
Általános felhasználásnál meg megint csak nem kell tőle félni, én is ettől féltem legjobban, fizikai gombokra esküdtem mindig, de használat közben 2-3 nap alatt megszokod, és fel sem tűnik már, a kijelző viszont érezhetően nagyobb, fogásban viszont nem érződik, mivel inkább felfele lett szerintem megnyújtva a készülék + kerekebb a hátlap, sokkal jobban belesimul a tenyérbe, ezért jobb a fogása, mint M7-nek, annyi, hogy, ha a képernyő felsőbb részét akarod megnyomni, az már bonyolultabb, mint M7-nél volt, oda el kell a 2 kéz, vagy nem árt egy kosaras ujjszerkezet.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest