- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
markyy18 #23496 üzenetére
Ennél a készüléknél emailben történt a lekérés .De elötte telefonon is le lett kérve ,majd utánna irásba. Én megfogattam többet nem kérem le .
Ha kiderül valaki hogy mokolt cuccot ad el rendezem más modszerekkel.A minim ugy át ment s-off -al a cserén mint a szél. Egyértelmü tömeges gyártási hiba miatt lett gariztatva, olyan mint az Oneban a kamera hiba csak itt más a hiba.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. A telefon megvételén gondolkozom, és lenne egy kérdésem: mi a különbség a htc one 801e, 801n és a 801s között?
-
csacsi67
addikt
válasz
markyy18 #23493 üzenetére
De mutatok neked ilyet is .. Azért nem annyira rendes.
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az Ön által megadott IMEI szám az alábbi készülékhez tartozik:
HTC ONE
Gyártás napja: 2013/05/23
Sorozatszáma: FA35MW902949
Bootloader kinyitva: IGEN
Szervizben járt már: IGEN ( 2 alkalom, 2013 augusztusban, mind a két alkalommal ROM Frissítés történt )A készülék NEM garanciális a kinyitott rendszerindító miatt, a telefon szoftvere két alkalommal lett módosítva, 2013. augusztus 27.-én, és 2013. szeptember 16.-án.
Ha problémája megoldódott és nincs több kérdése kérem zárja le ezt a jegyet.
Köszönjük hogy a HTC-t választotta, további kellemes napot!
-
markyy18
aktív tag
válasz
csacsi67 #23484 üzenetére
Attól, hogy a HTC azt mondja nyitva van még nem jelent semmit. Én pont így jártam mivel adathiba miatt a rendszerük szerint nyitva van a telefonom pedig nem.
Felhívtam őket korrekten megbeszéltük a dolgokat. Elküldtem nekik lefényképezve a recovery-t és megmondták az alapján, hogy a telefon nincs mókolva a garancia tovább él függetlenül attól h mi van a rendszerben. Mondta a HTC-s srác, hogy amúgy szervizben megnézik a rtecoveryt és ha az azt mutatja, hogy a telefon nincs S-OFF-olva meg semmi akkor javítják a rendszerben lévő infótól függetlenül.
-
Crymic
csendes tag
Még egy kérdésem lenne. Nem igazán vagyok benne a témában és nem értem, hogy a Tmobile és egyes üzletek között miért van 50,000ft-nyi árkülönbség?
-
boksz
senior tag
köszi a segítséget mindenkinek
Közben felhívtam a HTC-t és megnyugtattak, semmi gond nincs vele. -
boksz
senior tag
Azt kellene tudnom, hogy nem volt-e szoftveresen mahinálva, csak nem igazán tudom hogy nézzem meg !
-
boksz
senior tag
Teljesen egyszerű kérdésem lenne:
Hogy tudom megnézni, hogy az ONE nincs-e szoftveresen mókolva, illetve lehetséges-e, hogy T-mobilos One még a 4.3 5.5 Sense verzió android verzió fut ? -
markyy18
aktív tag
válasz
Szellem. #23460 üzenetére
Az itteni tapasztalatok szerint egész jó állapotban jön vissza szervizből a telefon. Volt akinek jobb állapotban jött vissza mint mikor leadta.
Eltűntek neki az illesztési hibák.
Igaz volt már panasz is ha jól emlékszem de átlagban jó munkát végeznek, jobbat mint anno az e-care idejében. -
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #23462 üzenetére
Igen sajnos, de én úgy szerettem volna eredetileg hogy Tigerteam csinál a One-jával az ő hangszórójáról videót, meg én a JBL-ről és akkor van összehasonlítási mérce a kettő közti különbség. Meg mondjuk beszélgethettem volna a videó közbe és hallatszódott volna a hangerő. De nem tudtam volna beszélgetni mer iszonyat hangos és nem torzít. Mélyeket is ugyan úgy nyomja max hangerőn is. Na mindegy, meg vagyok elégedve maximálisan.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Fagyás? Megakasztani is lehetetlen, nemhogy lefagyasztani. A Samu meg Sony tulajok bekönnyeznek a készülék láttán, de a megvásárlása előtt is tudtam, hogy a legjobb döntést hozom
kdennis szerintem az ilyen videókból nem jön le semmi, ami nagy kár. Amilyen rendszeren játszom le, úgyis az határozza meg a hangját, hangerőt pedig annyit teszek rá, amennyit akarok. Így tehát se a hangképéről, se a mélyeiről, se a hangerejéről nem ad semmiféle használható infót
-
Lenne kérédésem azokhoz akik leadták a készüléküket javtásra, hogy amikor visszakapták, akkor minden rendben volt? Nem gányolták össze a készüléket? Én 1 hete adtam le kameracserére a készüléket és várom vissza.
-
saintex72
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Több mint fél éve használom eddig egyszer sem fagyott le v. akadt meg. Támogatottság, 4.4.2 van rajta. Van, hogy hetekig nem indítom újra csak ha néha eszembe jut, kb. ios élményt adja vissza nekem csak az android előnyeivel. A kamera is elég számomra lőttem vele egy két jó képet. Mostanában kezdett lilulni, de nem úgy mint a többieknek hanem szép tigris csíkos képeket csinál, fekete, lila színben :-). ISO 100 - on még sötétben is tudom használni, nappal tökéletes. Ha ez nem lenne, akkor nyugodt szívvel ajánlanám, így neked kell eldöntened, hogy el tudod e fogadni, ha lilulni kezd. Gariban javítják a lilulást.
-
Crymic
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában tervezek új telefont venni és megakadt a szemem ezen az aluminium csodán. Van még pár készülék ebben a kategóriában amivel szemezek, de egyelőre ez keltette fel a legjobban az érdeklődésemet. Aki már régebb óta használja, mi a véleménye róla? Fagyások, támogatottság... ilyesmik. Előre is köszi a választ. -
kdennis
aktív tag
Ez meg a JBL Cahrge shadow hang teszt. Próbáltam minden irányból megközelíteni hogy jól hallható legyen a hangkép és hogy mennyire szol nagy térben.
-
Leafnshit
tag
válasz
csacsi67 #23450 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Ha egyszer majd lejár a garanciám (kb. 1 év), majd valahogy megpróbálom rá felügyeskedni. Sok jót hallottam róla és kíváncsi vagyok. Láttam, hogy van launcher, de igazából engem nem a kinézet, hanem az összes kis okosság érdekelne ami benne van. Majd ha eljutok idáig, biztos segítséget fogok kérni, mert abszolút nem értek semmihez ezekből
-
Leafnshit
tag
Csak kíváncsiságból kérdezem; 4.4.2-es HTC One-ra felvarázsolható a MIUI? Ha igen, gondolom csak garanciavesztéssel? Nem mintha egyelőre felakarnám, elégedett vagyok a sense-el (illetve voltam, amíg le nem cseréltem NOVA-ra
), de lehet, hogy majd egyszer kipróbálnám azt is.
-
hurrikan
addikt
válasz
Greg-77 #23432 üzenetére
Kb. Ugyan ezeket cserélték nekem is.
Viszont én nem vagyok elégedett amiért a burkolatot nem cserélték, miközben önhibámon kívül kopik szét. Valamint a jobb oldalán a kijelző fém kerete és a középső keret közt vagy 2-3mm-es rés van a sim tálca záróajtajánál pedig 2erős pötty ágyazódott szintén a kijelző fém keretébe, mintha rászorítottak volna fogóval.Lehet rendelek e-Bay-ről egy ilyet hátha ez nem kopik:
HTC One 2014 Edition Rendelhető az eBay-en -
lofagi
addikt
Power to Give erről valakinek van valami tapasztalata?
-
Valkűr
addikt
NA itt a video a kis hangsugárzóról, nem kell nevetni, nem egy komoly videó, de nem is az volt a cél. Nem sok időm volt rá, és beállitásokkal sem foglalkoztam.
-
-
Valkűr
addikt
Na megcsináltam a kis videót a KS bluetooth hangszóróról...Ne egy profi videót képzeljetek el, csak gyors összedobtam, h legyen valami, a kamerát sem állitgattam, és a szobában is elég sötét volt most, de a lényeg az benne van nagyjából. Bár azt kifelejtettem megemlíteni, h automatikusan kikapcsolja a zenét és felveszi a telefonhívást is, igy kihangositóként is funkcionál. A 10 óráttól többet kiszolgál, de annyi a minimum amit elbir a kis akkumulátora, aminek a telefon mellé sok értelme nincs, mert az nem bir ennyit
Hamarosan felteszi a Dropboxra és megosztom.
-
Greg-77
aktív tag
Ma végre átvehettem a készüléket a T-től 25.-én adtam be és ma 12.-én került hozzám. A munka lap szerint 14-db alkatrészt cseréltek a kameramodul és a heaset-el együtt!
Kamera lilulás miatt adtam be és headset jobboldala némult el. Kissé megijedtem mikor körbe vizsgáltam, ugyanis bal felső szélét mintha odaverték volna és az alumínium szépen felgyűrődött. De szerencsére nem, egy pici sziló szerű anyag maradt ott, gondolom ragasztó. Ami rögtön le is jött ahogy megsimítottam. Makulátlanul adtam be a készüléket és úgy is kaptam vissza nincsen kameralilulás és kaptam egy vadi új csomagolt headsetet három gumival. Le a kalappal nagyon megvagyok elégedve, pedig nagyon fáztam az egész dologtól.
[ Cserélt alkatrészek] -
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23407 üzenetére
Hát nem tudom , h felvételről milyen alternatíva lesz, de csinálok egy videót hamarosan, csak töltöm a fényképező akkumulátorát...
kdennis :
Kellett ennek is, mint minden műszaki cikknek egy kis bejáratás, elég jó mélyei lettek, jó dolog a passzív membrán az aljába építve.
-
Juliuska
senior tag
válasz
Szemjuel #23419 üzenetére
Semmilyent.
Én személy szerint (életemben először) sem tokot, sem fóliát nem használok egy telefonhoz és (számomra is) meglepő/érthetetlenmódon sem karccal, sem kopással, sem oldalsó csíkszürküléssel nem találkozom (ráadásul még a Beats felirat is totál ép).
Persze a tényszerűség kedvéért mindenképpen hozzá kell tennem: mindig úgy veszem kézbe ezt a telót, h előtte azért tudatosítom magamban, ha elejtem, vagy odaütöm valahová, akkor akár simán vége is lehet ennek a nagy tökéletességnek...
-
BenHans
addikt
válasz
Szemjuel #23419 üzenetére
Szia! Gyári kihajtósra sokan panaszkodtak. Én rendeltem egy keményebb(de nem merev) átlátszó szilikont, hasonlót amit HOX-on is használtam ott nem volt problémám vele. Ha úgy lesz pénzem rendelek egy nillkin super frosted-et is, mert ez többeknek nagyon bevált, bár a nagyobb ütésektől nem véd olyan jól.
Ezen felül vettem egy fiesta greengo nevezetű bebújtatósat, ami ugyan univerzális (XXXL), de majdnem pontosan jó rá, csak annyi hogy felül kb fél-1 mm-rel kilóg a telefon. De amúgy jó tapintású, puha, nem okozott sérülést pedig 2hete ebben van.
Persze ha van pénz rá akkor csatlakozom az előttem szólóhoz
pl [link]
-
Szemjuel
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen tokot érdemes venni ehhez a csodához? a gyári kihajtós mennyire védi? szilikon vagy műanyag?
fólia már van rajta de be szeretném a lehetőségekhez képest biztosítani
-
Loboda
senior tag
válasz
Ununqatrium #23415 üzenetére
-
Ununqatrium
aktív tag
Árulja már el nekem valaki, miről papoltok itt, avagy mi a szösz az az ART? Hülye vagyok, bevallom
A Google is kifeküdt tőle, festményeket mutogat nekem -
Juliuska
senior tag
dave182: vagy csak egész egyszerűen, elkezded optimalizálni a forgalmadat
markyy18: én + mást, de azt ugyanilyen megelégedéssel, FHD-ban, vagy, ha épp nincs nálam autóstöltő, akkor képernyő nélkül, utcaneves hangvezetéssel, holdvesztés nélkül (azt azért hozzáteszem, h én +maradtam a 4.3-on).
hurrikan: hmm... pont a Beats felirat kopása miatt gondolkoztam valamilyen tokon, de aztán csak bevállaltam, h ez egyszer sz@rok a tokra...nem is kopik a felirat
-
hurrikan
addikt
Úgy tűnik hamarosan bugfixet kapunk:
Tegnap reggel indult meg az USA-ban.
Ami itt kb. délután 4-5. Tehát tegnap délután. -
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23405 üzenetére
Annyiért tényleg jó vétel volt...A külső aksi jó dolog. Tesztet én sem találtam, mármint ilyen összehasonlitós dolgot, csak ezt a videót. Érdekes a hangerő végállásban manipulálja kicsit a hangszint, ha egy két kattintással lejjebb veszed akkor jobban dominál a mély, ha kicsit feljebb akkor a magasból kap picit többet, a kettő közt meg egységes. Ez a videon is látszik, hallatszik.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Valkűr #23404 üzenetére
Igen én is drágálltam, de szerencsére a munkahelyen vissza tudtam az áfát igényelni, meg az ajándék HTC BoomBass hangszórót is eladtam. Meg a boltba még egy kicsit alkudtam is.
És végül 20 ezerér van meg a 45 ezres JBL.
Egyébként az a KitSound se rossz így elsőre... sajnos nem találtam összehasonlító tesztet YouTube-on, de az biztos hogy a JBL külső akkumulátorként a javára írható. Annak örülök a legjobban benne.
-
Valkűr
addikt
válasz
kdennis #23395 üzenetére
Nem rossz, de én drágállom ezeket a márkajelzéses cuccokat a tudásukhoz képest, elég sokat meghallgattam a Mediában. Végül ezt vettem meg 11 ezer ft-ban, és elégedett vagyok vele.
Voltak a drágábbak közt is jó hangúak, de azok méretben már vállalhatatlanok voltak számomra, nem egy hordozhatós cuccok, ez meg kicsi is azokhoz képest és hangban is rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged