- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
All New HTC One (M8) detailed in hands-on video leak http://feedproxy.google.com/~r/pocketnow/~3/G9GPz_ObGlo/htc-m8-leak-video
-
viktor82
őstag
Kezd felidegesiteni az android nem tudom a tegnapi meccs összefoglalókat megnézni mert rinyal a kiegészítő ért valahogy nem lehet megoldani a flasht már több böngésző t is megpróbáltam eredménytelenül
-
ferob
őstag
Micsoda dráma kerekedett pár óra alatt a kisgyerek körül, hogy felrakta a netre az M8-ról készült videót.
Tele a twitterje a magyarázkodással, hogy nem ő volt, aki ezt művelte, de persze mindegy, mert jó nagy hülyeséget csinált, főleg így, hogy az arca és az IMEI is látszik a képen.
Valószínű, hogy mától munkanélküliek a szülei és ezentúl kétszer is meggondolják, hogy mit adnak a gyerekük kezébe.
-
Koris
aktív tag
Egy amatör video az M8-ról: [link]
Brutál gyors,nem lilul ...csak az a fránya keret... -
Lalaboy
őstag
Mar lassan 8 honapja vagyok HTC One (M7) "boldog" tulajdonosa! Az ebay-en vettem, mint T-Mobil-os telefont.
Az elozo telefonjaimnal nem haboztam root-olni es nem "gyari" ROM-ot hasznalni, ami jo is volt tobb szempontbol, de kemenyen visszautott a garancia elvesztese miatt...... A mostani problemam a szolgaltato valtasanal adodott, mivel ugyanannyi havidijert jobb szolgaltatast kaphatnek. Igy kenytelen voltam root-olni, stb. a telcsit Android 4.4.2, Sense 5.5, ViperOne 5.0.0 ROM-ot kapott, amit (egyenlore) nem is bantam meg. Javult az akksi "teherbirasa", a rendszer simulekonyabb lett, gondolkodom egy jo kernel telepitesen is, amivel tovabb javulasra szamitok. Remelem nem vagyok egyedul es mas is eleg bator nem "gyari rendszert" hasznalni, igy megoszthatom tapasztalataimat mas HTC One tulajdonosokkal is. -
Gulyopapa
addikt
A shiftkey be van pipálva nálam, és mégis a gyári billentyűzret jön be.
Mit lehet csinálni? -
BenHans
addikt
válasz
Leafnshit #22885 üzenetére
Itt mindkét helyen. [link] & [link] Itt meg véleményt lehet írni: [link]
Első körben azt a sablont szokták facen mindenre írni, hogy add le szervizbe, vagy gyári visszaállítás, szóval néha meg kell indokolni hogy ez nem olyan jellegű probléma.
Amúgy HTC elérhetőségeket a hivatalos oldalukon találsz legalul a kapcsolat címszó alatt.
-
saintex72
aktív tag
Htc one, lg tv, ipega bluetooth controller, fpse ps emulator és 20 évet fiatalodtam. :-)
-
BenHans
addikt
válasz
Leafnshit #22881 üzenetére
Nem olvastam, inkább gondolom. Ha már a szoftvert hibajavítás miatt hívják vissza/állítják le, ráadásul a mi régiónkban kimenő frissítések felhasználói visszajelzései után, az sztem azt jelenti hogy amit "félrekalibráltak" azt javítják. Ebbe beletartozik a boomsound is, bár még így is jobb 100x mint a konkurencia megoldásai. De láttam a face oldalukon hogy írta már pár ember. Max annyi hogy írjátok le a panaszokat nekik még többen.
(azt zárójelben hozzátenném hogy mi vagyunk az egyik elsődleges régió Európában pl a csehekkel karöltve, és régiónként kezelik a visszajelzéseket is)
-
Nightfall75
tag
Szerintem csak akkor vedd meg, ha van lehetőséged kipróbálni a telefonodon, mert sanszos, hogy nem fog normálisan szólni. Egy ilyen adapterrel elvileg működne, de akkor már a plusz költségből lehet kijönne egy újabb generációs füles.
-
Juliuska
senior tag
válasz
BenHans #22877 üzenetére
Már az a tény is elismerésre méltó, h asszem' anno 4.1.2-vel került kereskedelmi forgalomba ez a szépség és végig az elsők között kapta a frissítéseket, holott a korábbi hTc termékek esetében (a legjobb tudomásom szerint) egyáltalán nem ez volt a jellemző. Bocs' ha tévedek, bevallom férfiasan, korábban nem követtem a gyártó ténykedését (Motorola fan voltam)
Az, (ahogyan írod is) hogy "félrekalibráltak" pár apróságot (és - szerintem jogosan - nyüszítettek a tulajok WiFi-gyergülés, GPS-jel elvesztés, BoomSound hangerő csökkenés, stb. problémák miatt) engem az elsők között tántorított el a 4.4-től, hiszen pont ezek azok, amiket nap, mint nap használok.
-
spawn21
veterán
válasz
Chelsea4ever #22874 üzenetére
Telefont, pláne ilyen értékűek SOHA sem szabad ilyen helyről venni.
Nem szabad a garancia miatt fukarkodni, mert ha baj lesz csak falakba ütözöl és egy életre elmegy a kedved a HTC -től -
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #22876 üzenetére
A jó hír igazából nem a várakozás, mert azt utálom(pláne ha alaptalan), hanem hogy foglalkoznak a visszajelzésekkel és nem próbálják kendőzni, inkább igyekeznek odafigyelni a felhasználókra és javítani.
Lehet hogy észrevették azt is hogy félrekalibrálták picit és veszített egy keveset a minőségéből az egyik legnagyobb és legjobb dobásuk, a boomsound és azt is javítják. -
enginev3.0
félisten
válasz
Chelsea4ever #22874 üzenetére
Ebay-ről, plusz vám, már is jóval drágább mint gondolnád
-
Chelsea4ever
tag
Sziasztok!
Gondolkozom e csodás telefonon, viszont a szolgáltatók árait igen magasnak találom. Ha ebay-ről rendelek, akkor milyen garanciát kapok a készülékre? Itthon érvényesíthetőt? Mire figyeljek e készüléknél?
Privátban hozzáértő embertől szeretnék segítséget kérni.Előre is köszönöm!
-
Saky1
csendes tag
válasz
Nightfall75 #22861 üzenetére
Köszi!
A vezérlőtől eltekintenék, igazából arra lennék kíváncsi, hogy szól-e normálisan a sima MH1, a One-al.
-
Szpisti
addikt
válasz
kdennis #22865 üzenetére
Abszolút nincs túlhisztizve, az én telómmal vaku nélkül már a villanyfényes lakásban nem lehetett épkézláb képet csinálni, de videózni sem lehetett a csúnya lilulás nélkül...
Múlt hét csütörtökön adtam be emiatt gariba a Duna Plázában lévő T-be... Ősz óta lilul, még megvártam a frissítést, hátha, de nem...
Ez még istenes... -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kdennis #22865 üzenetére
Van benne valami, de onnantól már kissé zavaró a dolog, ha lámpafénynél készült fotókon lila sarkak vagy szélek köszönnek vissza
Ez még egy gyors indítás utáni fotózással többnyire megelőzhető, de a videó erős fényen vagy napfényen kívüli helyeken használhatatlan.
Mivel az UltraPixel lényege pont a soványabb fényviszonyok közötti teljesítmény, kicsit kiábrándító egy maréknyi pénzért.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #22853 üzenetére
Igen úgy értem hogy a kamera lilulás túl van hisztizve. Minden optikai eszköz magas ISO-ra állítva zajos lesz. Ennyi erővel abba is bele lehetne kötni hogy teljesen sötét szobába full fekete háttérképnél nem teljesen fekete a kijelző.
-
Laca1212
őstag
válasz
hermandani #22854 üzenetére
Elvileg fizetni kell érte. De ha bemész és panaszkodsz, hogy dobálja a hálózatot, stb., akkor kapsz egy újat, amiből kipattinthatod a micro-t.
És jobb ha nem "nagy" T-pontba mész, hanem Dealer-hez. Ők rugalmasabba általában.
-
enginev3.0
félisten
válasz
hermandani #22859 üzenetére
Mondod hogy nem működik a simed, a régit nem kell bevinni
De vágd ki, nem veszítesz semmit -
Nightfall75
tag
Ebből van egy újabb modell, az MH1C, amin már csak a Sony logó van, az kompatibilis a modern telefonokkal, a HTC One-al is. Ezen a linken, van egy angol nyelvű teszt, ahol mindkét fülhallgató le van fotózva, láthatod a különbséget.
A teszt szerint egyébként nagyon jó minőségű fülesről van szó.
-
Nightfall75
tag
válasz
Töltsd le az itt található mintát, nyomtasd ki egy A4-es lapra átméretezés nélkül (a lap bal alsó sarkán van viszonyítási minta, egy vonalzóval mérd meg, ha nem stimmel, rosszul nyomtattad).
Helyezd rá a sim-et, jelöld be a vágási vonalakat, majd egy jobb minőségű ollóval vágd körbe. Próbálj pontosan vágni, ha nagyobb lesz, finom csiszolópapírral vagy körömreszelővel még alakíthatsz rajta, ha kisebb, akkor megszívtad, ezt tartsd észben.
Általában nem jelent gondot, ha az érintkező szélébe belevágsz, a chip középen van, de csak saját felelősségre végezd el a "műtétet"!!! Sokféle sim megoldás létezik, ha vágás után nem ismeri fel a telefon a kártyát, így jártál.
T-Mobilnál hivatalosan fizetni kell a sim cserérét (ha jól emlékszem kb. 4000 Ft-ot), de sok esetben írták a fórumozók, hogy nekik kicserélték ingyen, ezért egy próbát megérhet. Ha beviszel egy bénán kivágott sim-et, fizetsz, és kapsz egy újat.
-
hermandani
tag
válasz
enginev3.0 #22858 üzenetére
T-Mobile ingyen cserél simet micro simre?
Bár kicsit hülyén néz ki, hogy beviszek 1 bénán kivágott simet, hogy nem jó, mit mondok mi lett vele...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Belevághatsz, nem lesz baja
De ha nem jön össze, kérsz újat a szolgáltatótól. De többen vágták már és működik továbbra is. Én 3-4 sim kártyát vágtam ollóval, és mind jó, volt köztük azt hiszem nagy chipes is -
Ununqatrium
aktív tag
Rokonomnak van ilyen a Ray Sonyjához, de a One-omra nem dugtam még rá. Egy biztos, a kialakítása valami rettenet, aki eddig a fülébe rakta, mindenkinek kiesett, így porfogóvá vált. Több méretű fülpárna nincs hozzá. Fémnek fém, így az átlagnál több a súlya, de ehhez hozzájön a nyakhoz felpakolt távirányító, így túl nehéznek is éreztem az egyik oldalon. Ha megmoccantam, érezhetően húzta ki magát a fülemből. A hangja amúgy az árához képest kellemesnek tűnt, nem dominált egyik tartomány sem túlzottan, igaz, csak pár percig nyúztam. Már régebben volt, sajnos nem rémlik, rádugtam-e a Desire-ömre, így a HTC-vel való kompatibilitásról nem tudok jelenleg nyilatkozni.
-
Saky1
csendes tag
Valakinek van ilyen fülhallgatója ONE-hoz, vélemény?
SonyEricsson MH1 LiveSound
Azt tudom, hogy vezérlője nem kompatibilis más androidos készülékekkel, viszont kérdés, hogy a zenét egyáltalán lejátssza. Valahol azt írták, hogy bizonyos készülékeknél nem ad ki egyáltalán hangot!
-
hermandani
tag
Sim kártya vágásban szeretnék segítséget kérni.
Az alábbi képeken látható, hogy a "régi nagy" sim-emen a chip a szélén van.
Ha a sablon szerint vágnám ki, belevágnék a chipbe.
Kép hozzá: Katt (pirossal megrajzoltam, hová esne a vágás)Vagy ne a sablon szerint vágjam ki, hogy ne sértsem meg a chipet:
KattTehát a kérdésem, hogy belevághatok-e a chipbe (mert nem merek), vagy ne mind a 4 oldalából vágjak, csak azokból ahol nincs chip (tehát vágjam körbe a chipet lényegébe)?
Köszönöm
-
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #22850 üzenetére
Én még mindig úgy gondolom hogy ez hülyeség...
-
Steve1207
veterán
válasz
Ununqatrium #22850 üzenetére
Akik leadták gariba eddig úgy láttam cserélték mindenkinél a modult, szóval mondhatni, hogy "elismerte".
-
Ununqatrium
aktív tag
Szerintetek a HTC be fogja ismerni valaha, hogy a kamerás lilulás hardveres gond? Mert jó néhány hónapja semmilyen hivatalos információt nem közöltek ezzel kapcsolatban, miután a 4.3 nem hozta meg az általuk ígért javulást e téren. Vagy csak én nem tudok ezzel kapcsolatos hírről?
Lehet, hogy felesleges volt, de úgy döntöttem, írok a HTC-nek egy e-mailt ezzel kapcsolatban, ugyanis hosszú ideje úgy tesznek, mintha nem lett volna ez komoly szériahiba. Kíváncsi vagyok, reagálnak-e, és ha netán igen, akkor mit. -
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #22846 üzenetére
Tehát most nincs semmilyen update One-ra ebben a régióban. Aki régebben letöltötte a 4.4.2-t annak majd jön egy kis frisstés, aki mostanában vette a telefont vagy még nem frissítette akkor amikor a készülék felajánlotta az majd a már hibajavított KitKat-et fogja megkapni ha újraindítják a frissítést OTA-n.
Egyéb frissítésről nem tudnak, csak majd lesz egy a Sense6-tal.
Szerk. Így már értem. Bocs. Nekem azon ami megkapta 4.19.401.8-van de nem kapott +ban kisebb csomagot. Szóval igen így logikus hogy a .9-ben van a hiba. Gondolom ezért állították le és aki még 4,3-on van az nem talál most frissítést mert hibás a .9verzió és megállították, aki .8-as KITKAT-en az sem talál ugyanezért, aki meg .9-en van már az a hibás verzió szóval pk sem látnak most újabbat.
Tehát aki 4.3-on ragadt az egy teljes már hibajavított +patchek nélküli KitKat-et fog kapni ha jelez a telefon és újraindítják az OTA-t, aki meg .8 vagy .9-en van az patchet. -
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #22847 üzenetére
Volt mindenkinek a 4.3 ugye. Jött a KitKat 4.19.401.8-ként 300mb-ban, már aki megkapta. Aki eddig nem kapott KitKat-et az kapott egy 4.19.401.9-es csomagot a napokban és egyes emberkék a már meglévő KitKat-re ugyanezen verziószámmal egy kisebbet 180mb-osat. Ezek alapján pedig felfüggesztették, mert van a .9-ben valami hiba.
-
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #22846 üzenetére
Én másról nem hallottam. Én azt kérdeztem, hogy 4.2.2 megérkezett az egyik telefonra de a másikra azonos cid-re nem és miért nem. Erre jött az a válasz, hogy a visszajelzések alapján felfüggesztették az OTA-t és lesz majd patch annak aki már letöltötte, de aki még nem az majd a "javított"KitKat-et fogja tudni egyből letölteni.
Én másról nem tudok. De most nem is igazán értem amit írtál.
-
BenHans
addikt
Emberek van egy jó hírem mindenkinek! (remélem még nem tudja senki
)
Az én ügyemet intéztem, (cid: HTC_032 és mégsincs update) és kiderült hogy miután kiadták erre a régióra, Csehország-Magyarország stb. a visszajelzések alapján úgy döntöttek javítják és addig felfüggesztik az OTA-t.
Akik már letöltötték számíthatnak egy patch-re aki meg még nem töltötte le az várhat és nemsokára elérhetővé teszik a javított verziót. Tehát akik még nem frissítettek azoknak lesz frissítés ami már tartalmazza a hibajavításokat és ahhoz nem lesz külön patch.Ezért szerintem aki tapasztalt bármi problémát KitKat után az írja le nekik, akár facebookra(magyar HTC) is.
De remélem már írták nekik páran a "mély hang problémát". -
BenHans
addikt
válasz
Juliuska #22840 üzenetére
Ez fasza
Ez nem baj hogy most 4.3-on van, de ez akkor azt jelenti hogy a sense 6.0-t és a következő frissítéseket is késve fogja kapni vagy egyáltalán nem... Mert a 4.4.2 elvileg már jó rég kint van elvileg csak a nagyon jelentéktelen régiók nem kapták csak meg.
Most csináltam egy FR-t és azután sem talál.
-
Juliuska
senior tag
válasz
shadowcam #22819 üzenetére
Épp most jöttem le a Next Launcherről és biz' Isten, örültem, h viszontlátom a sense-t... mert...valahogy a szívemhez nőtt a BlinkFeed és azok a finom beállítások, amiket már megszoktam a használata során
(nem mondom, tökre' lenyűgözött a Next gyönyörűsége, egyénre szabhatósága, 3D-je, de ha mindezt durván az akksi rovására teszi, gondolkodás nélkül kukázom...)
-
Juliuska
senior tag
Tiger.: hát, ha kéz alól veszed, egy FR kezdésnek nem árthat. Ennél, ha nem tévedek 2 féleképpen tudsz ilyet csinálni:
1) Beállítások/Biztonság és mentés/Telefon alaphelyzetbe állítása.
2) Beállítások/Kibe/Gyors rendszerindítás pipa ki aztán kikapcsoló gomb hosszan benyom, felugró menüből kiválasztani az újraindítást, majd leokézod a felugró panelt és nyomod a hangerő le gombot. Ekkor bejutsz a boot menüme és ott kiválasztod a Fact.Resetet.hermandani: Isten hozott, és használd egészséggel!
BenHans: Nem is tudom, h melyikkel kezdjem -> olvastam valahol (meg nem mondom, már, h hol
de próbálok visszaemlékezni a hivatalos szövegre, az + valahogy így szólt, h) azt a telefont, ami nem kapja meg a frissítést, azt vissza kell vinni, mert azt nem abba a régióba szánták... Ez volt a rossz hír. Most jön a jó -> vannak olyan élethelyzetek, ahol igenis jó, h még a 4.3-at használja a teló...
-
Saky1
csendes tag
válasz
Steve1207 #22835 üzenetére
Én már vásárlásnál észre vettem a jelenséget, több készüléket is megnéztem de mindegyiknél látható volt fehér háttérnél vízszintes szürke halvány csíkok. Engem zavar, mert néha még böngészésnél, filmeknél is látszik halványan, nemcsak napsütésben, sötétben is.
Lehet megpróbálom garanciáztatni.
Egyébként itt írnak róla, elvileg ilyenek ezek a panelek, csak az a bajom, hogy nekem normál használat mellett is látszik kicsit.
http://forums.androidcentral.com/htc-one/287248-horizontal-lines-across-display.htmlhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25411024&postcount=3517
Megnéznétek egy LCD-test progi segítségével, hogy nálatok is látszanak a csíkok?
Köszi -
Steve1207
veterán
válasz
datomi #22834 üzenetére
Pl eddig az összesnél rendesen leszinkronizálta a képet 4.3 alatt hq-ban, de most csak a kedvenceket (csillagozottakat), a többinél a kis kifoldozott van. Sebaj nem vész, csak kíváncsi voltam.
Másik kíváncsiság, a minap vettem észre verőfényes napsütésben kikapcsolt kijelzőnél, hogy kis kék vízszintes vonalak borítják a kijelzőt. Amit az életbe nem veszel észre máshol, csak ha rátűz a nap egy bizonyos szögben. Erre tudja valaki, hogy mi célt szolgál techonlógiailag?
-
csacsi67
addikt
válasz
hermandani #22824 üzenetére
-
Steve1207
veterán
Valaki tapasztalta már, hogy sms-nél nem jelenik meg a kontakt kép? Nekem KitKat óta nincs, de lehet egy FR megoldaná, ha jól emlékszem nem vacakoltam vele.
-
spawn21
veterán
válasz
Te hogy szoktãl telefont venni??????
Fogalmad sincs mit vásárolsz? Ez igen -
saintex72
aktív tag
Pedig erre elég egyszerű felrakni, egy négyzet az egész, nincs perforálva sehol. Ha előtte tablettet fóliázott valaki és az jól sikerült, akkor ez egy perc.😃
-
BenHans
addikt
válasz
szekra #22828 üzenetére
Tok shopnál 200-ért.
Nekem múlt héten raktak fel egyet egy (magyar)gsm boltban össz.1500ért, és kb 5perc alatt megvolt tisztítással együtt.
Am, már én is szívtam eleget fóliákkal. Pl vettem egyet magánszemélytől HOX-ra és hiába nyüstöltem fél órát(nem vicc) egyszerűen mindig bubis maradt. Már nem tudtam mi a bánat van, és megnéztem nagyító alatt a fóliát hátha van ott valami piszok amit nem látok, hát piszok nem volt viszont 2db 1mm hosszú a hajszálnál is vékonyabb karc igen.A szóismétlést ilyen későn szerintem mindenki el fogja nézni.
-
szekra
addikt
válasz
BenHans #22826 üzenetére
Gyorsboltban 500 ftert rakják fel.
Nem ma kezdtem a foliak felrakasat, de egyszerűen One-ra sehogy se bírtam felrakni, mindig levegos lett a jobb alsó sarkánál. Felrakattam felük, de az eladó srác is megizzadt, kb. 10 percbe telt neki felrakni egy mezei screenguardot.
Szerk.: most így visszaolvasva bocs a sok szoismetlesert szoismetlesert.
-
sys25
aktív tag
Olvasgattam a fórumot és kerestem is infót a mikrofonnal kapcsolatban,de nem lettem sokkal beljebb!Szóval lenne egy olyan kérdésem,hogy van e különbség az első időkben kiadott One-ok Nokiás mikrofonjai és az utána belekerült mikrofonok között?
Szeretek partyban videózni és ha nem tudja az újabb mic azt a szintet hozni mint a Nokiás,akkor kénytelen leszek a Lumiák felé nyitni. -
BenHans
addikt
válasz
Azt kihagytam, hogy a matt nem tükröződik napfényben. De ennek ellenére is saját tapasztalatból a clear-t ajánlom. Engem egyszerűen idegesít a matt, még a tapintása is.
Ha magadnak akarod feltenni ajánlom hozzá az alkoholos kijelző/üveg tisztító folyadékot vagy kendőt.
De amúgy speedshop.hu vagy tok-shop.hu-nál tuti felrakják ha ott vásárolsz, max. 2-300ft ellenében, de van hogy ingyen is. Am ami boltban 6-800ft-os kategória az rosszabb mint egy 500ft-os ebayes. -
BenHans
addikt
válasz
2 év a gyári gari. Ha bármilyen probléma adódik az akkuval vagy bármivel, leadod szervizbe és megjavíják, illetve alkatrészt cserélnek. Ezért is érdemes gyári garival vásárolni a készülékeket.
Ebay,amazon,telefonbolt. Létezik matt és clear fólia. A matt kb 10%-ot ront a megjelenítő színhelyességén(fakóbb lesz) és ront a fényerőn is. Cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatot.
A clear nem ront a vizuális élményen, viszont meglátszik rajta az ujjlenyomat amit néha le kell törölni.
Ezen kívül van ütésálló is, de azt nem próbáltam.A minőségbeli különbségeket én is most tapasztaltam meg. Anno brando ultra clear fóliát használtam, most vészmegoldásként vettem egy olcsó pár száz forintosat és nem méretpontos így szépen szólva is bitang nehéz úgy feltenni hogy valamelyest normálisan álljon. Egy jó fólia nagyon sokáig hibátlanul fennmarad.
A felhelyezésről van sok videó youtube-on. Jobb márkák spigen, zagg, brando, supershieldz, screenguardz, nillkin, obliq most így kapásból ennyi jutott eszembe, de vannak jók az olcsók közül is de annak Te nézz utána. Nekem (amikor nem volt időm vele foglalkozni) már 3x is raktak fel gsm boltban 1500-3000FT-ig és nem volt velük probléma. -
hermandani
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a One tulajokhoz
Viszont a kicsomagoláskor döbbentem rá, hogy ebben nem lehet akksit cserélni??!!
És mi van ha idővel behal az akksi? Garanciában kicserélik? És ha majd nem lesz már rá garancia?Kijelzőfóliát hol lehetne rá kapni?
Akármelyik telefonosnál? Van a fóliák között minőségbeli különbség? Hogyan ragad rá a kijelzőre? Nem jön le pl. a sarkainál ha zsebre vágom? -
BenHans
addikt
Ilyennel találkozott már valaki? [link]
-
shadowcam
tag
Próbáljátok ki a Google Now Launchert.
Nekem eddig ez jön be a legjobban. Nagyon igényes, minimál.
-
ferob
őstag
válasz
HUTCHDB #22813 üzenetére
Gondolom csak azért, hogy ne legyen nagyon a telefon alján a kijelző vége és így, ha egy kézzel próbálod nyomkodni, akkor ne forduljon ki az ember kezéből az egész.
De tény, hogy akkor legalább találtak volna ki valami mást és ha mindenképp akarták volna a HTC logós sávot, akkor felülre tehették volna az egészet és ott mögé lehetett volna pakolni az érzékelőket vagy akármit.
-
Amúgy mennyi ideig villog az értesítési led?Be lehet állítani?
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #22808 üzenetére
Nekem tetszik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
enginev3.0 #22808 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
-
Badboys
őstag
Tisztelet teljes kérésem lenne olyan márkatárshoz akinek 4.4 van fönt és a 3 betűset használja. Kérném privátban jelezze. Köszi
-
BenHans
addikt
Olyankor mi van, ha a telefon nem talál frissítést hiába csak 4.3 van rajta? (cid: HTC_032)
Az én feketémre felment az is 032 de a párom ezüstje nem talál. Erősen elgondolkodtam azon hogy ne tegyem fel, de azért érdekelne.Már arra gondoltam, hogy lehet visszavonták mert találtak benne valami hibát (pl. hogy vesztett a mélyből) és aki már letöltötte kap majd hibajavító frissítést, aki meg még csak most töltené az majd csak kicsit később fogja tudni a hibajavítással együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged