- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Fagyás? Megakasztani is lehetetlen, nemhogy lefagyasztani. A Samu meg Sony tulajok bekönnyeznek a készülék láttán, de a megvásárlása előtt is tudtam, hogy a legjobb döntést hozom
kdennis szerintem az ilyen videókból nem jön le semmi, ami nagy kár. Amilyen rendszeren játszom le, úgyis az határozza meg a hangját, hangerőt pedig annyit teszek rá, amennyit akarok. Így tehát se a hangképéről, se a mélyeiről, se a hangerejéről nem ad semmiféle használható infót
-
saintex72
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Több mint fél éve használom eddig egyszer sem fagyott le v. akadt meg. Támogatottság, 4.4.2 van rajta. Van, hogy hetekig nem indítom újra csak ha néha eszembe jut, kb. ios élményt adja vissza nekem csak az android előnyeivel. A kamera is elég számomra lőttem vele egy két jó képet. Mostanában kezdett lilulni, de nem úgy mint a többieknek hanem szép tigris csíkos képeket csinál, fekete, lila színben :-). ISO 100 - on még sötétben is tudom használni, nappal tökéletes. Ha ez nem lenne, akkor nyugodt szívvel ajánlanám, így neked kell eldöntened, hogy el tudod e fogadni, ha lilulni kezd. Gariban javítják a lilulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest