- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tasker
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Fagyás? Megakasztani is lehetetlen, nemhogy lefagyasztani. A Samu meg Sony tulajok bekönnyeznek a készülék láttán, de a megvásárlása előtt is tudtam, hogy a legjobb döntést hozom
kdennis szerintem az ilyen videókból nem jön le semmi, ami nagy kár. Amilyen rendszeren játszom le, úgyis az határozza meg a hangját, hangerőt pedig annyit teszek rá, amennyit akarok. Így tehát se a hangképéről, se a mélyeiről, se a hangerejéről nem ad semmiféle használható infót
-
saintex72
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Több mint fél éve használom eddig egyszer sem fagyott le v. akadt meg. Támogatottság, 4.4.2 van rajta. Van, hogy hetekig nem indítom újra csak ha néha eszembe jut, kb. ios élményt adja vissza nekem csak az android előnyeivel. A kamera is elég számomra lőttem vele egy két jó képet. Mostanában kezdett lilulni, de nem úgy mint a többieknek hanem szép tigris csíkos képeket csinál, fekete, lila színben :-). ISO 100 - on még sötétben is tudom használni, nappal tökéletes. Ha ez nem lenne, akkor nyugodt szívvel ajánlanám, így neked kell eldöntened, hogy el tudod e fogadni, ha lilulni kezd. Gariban javítják a lilulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest