Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmathiu
újonc
Sziasztok. Kerestem, de nem találom, hogy a HTC ONE telefonom, hol írja ki a hívások időtartamát. Nem tudtok esetleg valaki infót ezzel kapcsolatban. Esetleg egy GooglePlay-ből letölthető program, ami megoldhatja ezt a kérdést.
Köszi: MT -
boksz
senior tag
partnerogsm-től valaki vásárolt már itt ?
Vélemény ? -
Kiskopika
senior tag
Sziasztok
Mi az általános vélemény, esetleg használ e valaki ilyet? Esetleg mennyire ölheti ez az aksit?
Tudom, hogy csúnya, nehéz, de van olyan napom, mikor nem tudom hálózatról tölteni, viszont használnám, és sajnos már többször jártam úgy hogy épphogy bírta. Direkt nem szeretnék külön kábeles megoldást, így kompaktabbnak képzelem.
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #25091 üzenetére
Igaz. Kb 3 óra telefon, folyamatos What app, viber. Email. Ez bizony bizony sok
-
GALARDO
addikt
4.4 óta, nálam sokat javult az üzemidő.
-
csiktor604
csendes tag
Sziasztok új one tulaj vagyok teljesen meg vagyok elégedve vele nem bántam meg...
))
-
CptAdamica
veterán
válasz
s3nsitivity #25085 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, reméljük megkímél majd minket a technika ördöge.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
CptAdamica #25072 üzenetére
Nekem tavaly májusi és még semmi.
kop ,kop -
lacos84
csendes tag
Sziasztok!
Kezdő androidos vagyok a HTC ONE-ommal, imádom-szeretem, de pár hete azzal világol nekem a telefon, hogy van frissítés és frissítsem, de nem jön össze mert a vége mindig az, hogy a "letöltés sikertelen"... (nagyon jó a wifi kapcsolatom ez nem lehet baj, korábban szépen frissítgetett 4.1-től egész 4.3-ig) a jelenlegi verzió: 4.3/5.5 SWszám: 3.62.401.1 ez pedig amire frissülni akar, de nem tud: 4.19.401.11 (telenoros vagyok)Lilulás: hát azt nekem is kezdi, úgy vettem észre főleg akkor csinálja amikor sokat használom és már felmelegedett kicsit az egész teló, ha valakit érdekelne a sajátja miatt én idén márciusban vettem, tavaly májusi gyártmány, Kínai összeszerelésű.
Szervízbe küldöm jöv. héten a lilulás miatt és közben szurkolok, hogy kapjak új hátlapot is rá, mert a nulla perctől használt gyári tok szépen le is koptatta pedig nem pakolgattam ki és be a tokba, a másik kérdésem szervizes: mielőtt beadom szervízbe állítsam vissza gyári állapotba szerintetek vagy ott azért nem élnek vissza a privát adataimmal? ha igen mit tegyek, hogy visszakapva a készüléket ne kelljen elölről kezdenem a teljes személyre szabást? Elnézést kérek ha ezek túl alap kérdések, de bevallom, hogy én nem vagyok az informatika bajnoka egyszerűen csak azért van ilyen profi telefonom, mert beleszerettem a kinézetébe :$$$
-
Stunts666
őstag
válasz
Tavaly megjelenéskor vettem, februárban jött elő. Szerdán elküldtem szervizbe.
-
Levente17
tag
válasz
CptAdamica #25080 üzenetére
Bízzunk benne, hogy neked mar nem lesznek ilyen problémáid..
(Közbe rájöttem, hogy meg szerkesztési időn belül voltam az előző hozzászólásnál)
-
Levente17
tag
válasz
Viktor0610 #25079 üzenetére
Nem mondtam, hogy ne gondolhat arra, csak hátha elírta ..
-
CptAdamica
veterán
HUTCHDB, B@ldrick
Köszönöm! Ez a lilulás hogyan mutatkozott meg, már kezdetektől jelen volt, vagy pár hónap után jött elő? Nekem elvileg kedden érkezik a HTC One-om, kíváncsi vagyok mire számíthatok, sajnos nagyon peches vagyok IT cuccok terén, remélem ebből kimaradok, majd megnézem a gyártási szám alapján mikor készült.
-
-
grunge
addikt
Ave Forumtársak!
Holnap ha minden igaz csatlakozom a klubhoz egy M8 tulajaként.
Nagyon kiváncsi leszek, ez lesz az első HTC készülékem.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Októberi lilult.
Szervíz után nem. -
B@ldrick
aktív tag
válasz
Ez engem is érdekelne a sorozatszámban lévő gyártási hellyel, és hogy sokat használtátok e a kamerát.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Kb. Tavaly szeptemberig kiadott modelleknel volt jelen.
Juniusi es az augusztusi gyartasu one-omnal is jelen volt.
A mostaninal meg nincs ilyen jel...kopp,kopp,kopp -
CptAdamica
veterán
Akinek előjött a kamera lilulás, Ő mikor vásárolta a készüléket, mennyi idő múlva jött elő? Ez tipikus első hónapos széria hiba, vagy még a később modelleknél is fent áll?
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Nuada herceg #25064 üzenetére
En talan elsok kozott csereltettem kamerat, mikor meg mindenki szoftverre tippelt! Szoval Szeptember-oktober ota nem tert vissza!
-
boksz
senior tag
válasz
Nuada herceg #25058 üzenetére
Ez szerviz lesz !
-
Nuada herceg
őstag
Hát én nem photoshopoltam semmit.
Alaphelyzetben van. Úgy értem, soha nem is állítottam ezt az ISO-t,
meg tényleg semmit sem. Mindig minden automatikusan van.ez így lilult. :/ Kimentem aztán csináltam 1 képet, ott nem volt gond,
de nyilván jobbak is voltak a fényviszonyok...Többieknek köszi a választ.
Szerviz lesz abből hamarosan...1 kicsit másik téma:
Feltűnt, hogy az S5 szinte már semmiben sem változott az S4-hez képest.
Mondom ezt már nekik is tudni kell, hogy ezekkel a minimális változásokkal
nem gyűrhetik le még a tavalyi HTC-t sem, nem hogy az ideit.De mi van ha nem is ez lesz az idei csúcskategóriájuk?
Mondjuk nyáron bejelentenek 1 új csúcstelefont. Volt régebben szó róla,
hogy lesz egy "ultra" prémium kategóriás telefonjuk... -
HUTCHDB
nagyúr
-
Koris
aktív tag
válasz
Ez már dúrva!Ennyire nem lilulhat...valami el van állítgatva...nyomj egy "alaphelyzetbe állítást" a fényképezőben.
-
Levente17
tag
válasz
Ha minden igaz jövőhét hétfőn jön vissza a szervizből, ezért csak akkor tudok majd segíteni neked ebben a témában..
-
Loboda
senior tag
válasz
Januárba volt szervizbe az enyém, azóta nem jött vissza a lilulás!
-
Nuada herceg
őstag
Most lőttem pár képet csak úgy unalomból,
és észrevettem, hogy már nagyon durván lilulnak a képek.
Ami aggasztó, hogy eddig csak tök sötétben, vagy félhomályban lőtt ilyeneket.Most pedig fényes nappal van. Igaz borongós idő, de akkor is teljesen világos
van a szobámban...Valami hozzáértő szem megnézné?
mondjuk nem hozzáértő is látja a lila tónustAzt mondtam, hogy emiatt nem küldöm szervizbe, de ez így már elég zavaró,
lehet az lesz a vége.Szervizelés után visszatért a lilulás, bizonyos idő elteltével?
Vagy így már jó lesz a kamera ameddig a telefon bírja? -
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25054 üzenetére
Igen az az.
-
válasz
hermandani #25054 üzenetére
Igen, az kell neked, ha jól gondolom.
Előfordulhat, hogy újraindítás után lesz csak aktív a változás.
-
hermandani
tag
válasz
Viktor0610 #25053 üzenetére
A build számra kellett 7x kattintani, mostmár van fejlesztői lehetőségek menüpontom.
Ezen belül mit kell állítani?
Haladó -> GPU megjelenítés (GPU használatának kényszerítése 2D rajzhoz)
Ezt kell be, vagy mit? -
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25051 üzenetére
Húha, valamit nyomkodni kellett a beállítások, névjegy, szoftver infóknál. Guglizz rá, vagy valaki mindjárt megírja.
-
HUTCHDB
nagyúr
Valaki tud ajanlani szervizt a cseheken kivul?
A sogorom one-jan nincs garancia, es a hangszoro nagyon szarakodik.
Vagy valakinek van infoja mennyiert javitjak az effele hibat a szakszervizben? -
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25048 üzenetére
És ha kipróbálod amit írtam?
-
saintex72
aktív tag
válasz
hermandani #25046 üzenetére
Elindul aztán kilép, vagy mi a hibajelenség?
A deus Ex kilép, de ha a fejlesztői lehetőségek, haladó, gpu megjelenítő ki van pipálva akkor megy. Nem lép ki. -
hermandani
tag
Nem tudja valaki, hogy a gta: san andreas a htc one-t nem szereti, vagy az android 4.4.2.-t?
Mert nem tudom működésre bírni... -
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #25043 üzenetére
Valószínű inkább a keleti piacon honos Butterfly széria.
-
válasz
Nuada herceg #25041 üzenetére
Ez nem a japán One? amiben 13mp lesz
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #25041 üzenetére
Próbálkoztak ők anno. Titan 2-ben 16mpx-es volt azt az sem váltotta meg a világot.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #25039 üzenetére
A MPX szám nem minden. Láttunk már olyan 12mpx-es képeket amiktől tényleg sírva fakadtunk.
-
Nuada herceg
őstag
Nem is az M8 kell, hanem ez a teló, a 13 mp-s kamerával.
-
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Srácok, lehet paypal-al fizetni a play áruhazban?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #25030 üzenetére
Köszönöm.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
enginev3.0 #25028 üzenetére
Dobhatnál föl pár jó telefonos rss-t...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #25029 üzenetére
Amúgy van magyar tartalom. 3 oldal vagy mennyi..
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0 #25028 üzenetére
Azt rá lehet kötni a blinkfeedre?
-
válasz
CptAdamica #25027 üzenetére
RSS csatornával bármit olvashatsz
-
CptAdamica
veterán
Blinkfeed-re van már elérhető magyar tartalom és ha igen, akkor milyen hírfolyamok közül lehet választani?
-
Szpisti
addikt
válasz
Ununqatrium #25022 üzenetére
Valóban volt olyan is, de akinek úgy küldted az sms-t, az nem kapta meg az ékezeteket. Ebben biztos lehetsz.
-
mumk1
addikt
válasz
Ununqatrium #25022 üzenetére
Akinek ez nagy gondot jelent, az tegye fel a Handcent SMS-t, ami tud automatikus Unicode-ASCII fordítást.
Részemről korlátlan SMS küldés miatt tárgytalan. -
NandorHUN
addikt
Zoe nagyon faxa, egyetlen bajom vele hogy képeket 1080p ben csinálja :/ Én majd a M9-re leszek kiváncsi...
Amugy szerintem néhány év mulva éri meg majd sokat telora áldozni mivel pl. képek minősége 4k video stb... már fölöslegessé fogja tenni az uj telefont, mivel 1080 nál nagyobb felbontás telonál sztem feles, nagyobb képek videok meg már több helyet foglalnak mint kéne szal mindenki megelégszik a kb. 15Mp-es minőséggel, persze van hova fejlődni még de szerintem nem sokáig... aztán lesz pár év pangás amíg elő nem jönnek valami forradalmi ötlettel mint annó az érintőképernyő volt. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Szpisti #25021 üzenetére
Tévedsz. Tényleg volt sok modell, ahol több karakternak könyvelte el, de volt már olyan Nokiám, amely egyetlen egynek számolta a jobbra dőlő ékezettel ellátott betűket is. Én is meglepődtem, hidd el. Örültem is neki. Ám ha ott meg lehetett oldani, más készülékeknél is meg lehetne.
-
Szpisti
addikt
válasz
Ununqatrium #25019 üzenetére
A jó öreg Nokia megoldotta ezt úgy, hogy beütöttél egy ékezetes betűt és mindjárt 3-4 karaktert számolt érte...
Sose volt olyan megoldás, ami a 160 karakterbe belefért és jobbra dőlő rendes ékezeteket elküldte volna... -
kdennis
aktív tag
válasz
Ununqatrium #25019 üzenetére
Igazán beletehetnének a programba egy átkonvertálót, nem hiszem hogy olyan bonyolult lenne. Vagy ez a probléma csak Magyarországon van?
-
Ununqatrium
aktív tag
-
djembito
csendes tag
Pár nap múlva én is HTC One tulajdonos leszek.
Remélem nem fogom megbánni, hogy ezt a készüléket választottam. -
Balinov
titán
válasz
HUTCHDB #24975 üzenetére
detto, EPC3295-s modem, UPC 120-as net (annyi a kulonbseg, hogy irorszagi UPC) tobb teszt szervert probaltam ki csak a kedvedert, 41-42mbit/sec letoltes. Viszont tegnap vezetes kozben bekapcsovla hagytam a wifit, mentem elkerulon 100-al, jott mellettem a tavolsagi busz (free wifi) es raalt annak a wifijere. 100km/h-s temponal.
Tegnap reggel a .11-es, 205mb-os updtet viszont 2-3 perc alatt lekapta! meg is lepodtem, hogy na, na, hova rohan..
-
g.gergo
senior tag
Üdv! Gyári üzenetkezelő alkalmazása esetén, hogy tudom kihasználni a 160 karaktert hosszú ékezetes betűk használata esetén is?
-
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #25007 üzenetére
Elvileg 120/50, de gyakorlatilag kb amit látsz!
Váltottam 120/50-re , de egy lebutított modem routert hozott ki a T-home (nem lehetett rajta beállítani semmit, nem tudtam használni a saját routeremet), másnap megreklamáltam, kiküldtek egy szerelőt, aki két óra szenvedés után belátta hogy nekem van igazam, elvitte a routert és hozott egy régebbi darabot, ami viszont nem tudja a 120/50-et!
Ígéretet kaptam hogy vissza hozza ha javították a szoftvert, de azóta sincs semmi! -
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #24996 üzenetére
És ha még hozzátesszük, hogy a 72Mbit/s csak elméleti maximum...
De azért az 50-et neked is tudnia kellene, ha nekem tudja...Amúgy az új Samuba két MIMO stream-es "ac" wifit tettek...
-
drpele
senior tag
válasz
HUTCHDB #24995 üzenetére
Abban az esetben ha azon a wifi csatornán, amin a sajátod üzemel, másnak is van a közelben hálózata, akkor drasztikusan visszaeshet a gyakorlati sávszélesség. (sőt, sajnos az egymás mellett lévő csatornák is átfednek azonos frekvenciákat, így az optimális körülmények közt egymás mellett üzemeltethető wifi hálózatok száma nagyon alacsony)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Hyundai, Kia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest