Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Badboys
őstag
válasz
enginev3.0 #22198 üzenetére
Szerintem ez reális lenne.Ugyanis nem tervezem a leváltását. Meg untam az évente 5-6 új telefont. Ez az első amikor nem gondolkodtam 1 hónap után mire kellene cserélnem. A párom is furcsálja,hogy mi történt velem.
-
-
Badboys
őstag
Ez már volt tegnap is csak nem ebben a tálalásban. A kettő közül melyik lesz igaz?
http://pcworld.hu/mobil/ket-evig-lesz-tamogatas-a-htc-csucsmobiljaihoz.html
-
dns86
tag
Megmondom őszintén azért foglalkoztat ez a téma, mert egyet értek azzal aki azt mondja, hogy a 4.4.2 rosszabbul szól, mint a 4.3. Az előzőnél nem kellett használnom külön eq-t, mert amit zenét hallgatok, és ami fejhallgatót használok maradéktalanul kielégítette az igényeim (Beats Studio). Most sajnos kell egy külön eq hogy ugyanazt a minőséget elérjem. Csak az bosszant, hogy tudom hogy jobb volt, főleg a zenei tudás miatt választottam ezt a telefont (még így is jobb mint az átlag, de zavar a tudat, hogy volt ez jobb is).
-
HUTCHDB
nagyúr
A helyzet bonyolultabb.
1.) temproot-tal nem fog menni, idáig nem sikerült senkinek a 4.4-es kitkat-os készüléknél.
1/a.) megpróbálhatod, attól a telefonodnak nem lesz semmi baja
2.) nyitni, s-off-olni minden hboot-ot tudsz, leírás a pda-n.
2/a.) garancia ELVILEG ugrik, mivel a nyitást csak a hTc tudtával tudod megcsinálni.
2/b.) viszont s-off miatt, minden féle nyom nélkül eredeti állapotra visszaállítható, így csak akkor leszel bajban, ha a hTc szerviz azt mondja, hogy te ekkor és ekkor lekérted a nyitó kódot a hTc dev-ről.
Erről vita van, hogy a lekérés az önmagában jár-e már garancia vesztéssel, vagy sem.
Szerintük igen, szerintem meg nem, mert igazolniuk kellene, hogy igen is a bootloader kinyitása meg is történt, amit a készülékről nem lehet majd kimutatni, ezért saját nyilvántartásaira fognak esetleg hivatkozni.
Ez viszont egy bírósági peres eljárásban szerintem igen kevés lenne, kérdés az, hogy ezt a pert be meri -e vállalni bárki... -
dns86
tag
Sziasztok.
Egy kérdés: ha vmi csoda folytán sikerülne s-offolnom a One (4.4.2, 1.56 HBoot), akkor az nem jár garivesztéssel, igaz (a temprootosal próbálkoznék)? Illetve akkor mehet custom recovery, custom rom? Hogy lehet utána visszazárni ha gariztatni kellene?
Ha nem megy a temprootos s-off, attól a telefonnak nem lesz semmi baja, igaz? Értem ezt garis szempontra is. -
Badboys
őstag
válasz
Nuada herceg #22183 üzenetére
Na nehogy má jó cipő meg meg fitty fene. Jó áron Alfa alkatrészek. Igaz most nem kell,majd később.
-
Dr.G.
csendes tag
Sziasztok!
A dual SIM-es HTC One-al van valakinek tapasztalata?
Most gondolkodom egy beszerzésén. -
Koris
aktív tag
válasz
BenHans #22174 üzenetére
Ezt a fóliát vettem,tökéletes,észrevehetetlen,nem tozít,betekintési szög is rendben,nem karcolódik könnyen.
-
-
Sheepczx
tag
válasz
enginev3.0 #22178 üzenetére
vettem én is 1font 5db áron, hát az általad leirtakat teljesitette (átlátszó le nem esik) de sok mást nem, kb 2 nap alatt olyan karcos volt hogy alig lehetett átlátni rajta. mindez a néha hozzáérő körmömtöl plusz a farmeremtöl. Zagg invisible shield, 6 hónap és ugyan úgy néz ki mintha új lenne.
Nem azt mondom biztos van arany középút és nem muszály a legdrágább\legjobbat megvenni, de kapsz valamit a pénzedért -
-
BenHans
addikt
válasz
enginev3.0 #22175 üzenetére
Akkor teszek az ebay-es fóliákkal egy próbát. Nem hiszem hogy sok lehet az eltérés...
-
-
BenHans
addikt
Eazyguard fóliát próbálta valaki? [link]
Ennél többet nem tudok rá szánni. Akár aprón akár valami boltban van ennél jobb minőségű esetleg kipróbált cucc?
-
ferob
őstag
MoreLocale Enabler for HTC v1.0 (letöltés)
A telefon nyelvének megváltoztatása magyarra (root nélkül is!)
Mivel az előző leírások alapján sok embernek nehézségei akadtak a külföldről importált telefonjukon a nyelv magyarra állításával, ezért készítettem egy MoreLocale Enabler nevű alkalmazást, amivel a letöltés után csak két kattintás a nyelv átállításának engedélyezése a 4.2.2 vagy annál magasabb verziójú android rendszereken.
Először telepítsük fel a MoreLocale 2 alkalmazást a készülékünkre, majd lépjünk tovább.
A telefont továbbra is USB hibakeresés módban kell csatlakoztatni a géphez, hogy működjön a módszer.
Ezt a Fejlesztői lehetőségek-en belül lehet bekapcsolni, ami alapesetben el van rejtve és elő kell hozni, ezért navigáljunk a telefonunkon a "Settings > About > Software information > More" menüpontra, hogy a "Build number"-t hétszer megnyomva elő tudjuk hozni a "Settings > Developer options" menüpontot, ahol miután bejelöltük az "USB debugging"-ot, már csatlakoztathatjuk is a telefont a géphez, hogy használhassuk a MoreLocale Enabler alkalmazást.Amennyiben az "error: device not found" hibaüzenet jelenik meg az alkalmazás futtatásakor, akkor valamit nem jól csináltunk és el kell kezdeni elölről, mert nem látja a gép a csatlakoztatott telefont.
Ha mindennel végeztünk, akkor a MoreLocale 2-t a telefonon elindítva már tudjuk módosítani a nyelvet magyarra.
-
Bar1
aktív tag
Betettem 2 élőkép a HTC M8-ről a topicjában: http://mobilarena.hu/tema/re_ujabb_kepeken_a_htc_m8/hsz_1-50.html
-
FeRRaR1
őstag
Szerintem hagyd angolon, nem veszít vele semmit az ember, hihetetlenül egyszerű az android kezelése, szerintem nem is igényel nyelv ismeretet, de úgy is mindenki érti valamennyire az angolt.
HTC 001-es cidem van, és még nekem se jött meg, pedig gyári független, de nem is igazán izgat, majd ide ér, úgyse teszem fel, mert nyitni akarok
Neked is jönni fog, 1-2 hét kérdése szerintem.
-
kllzslt
tag
válasz
Nuada herceg #22148 üzenetére
Na akkor amint megjön, akkor frissítek.
Megy a frissítés mobilnettel is? Mert az öcsém Moto G-jén csak wifivel lehet 4.4-re frissíteni. -
Nuada herceg
őstag
Azon gondolkodom, hogy....
Na, ki találja ki?
Vagy kutyát nem érdekel?Megyek WoT-ozni, gyertek Ti is.
Hagyjátok kicsit kihűlni azt a telefont! -
goom
senior tag
Üdvözlök mindenkit; tegnap óta én is tagja lettem a klubnak. Nagy örömmel ismerkedek ezzel a pazar készülékkel: korábban Desire, majd SGS2 telefonom volt.
Olvasgatok visszafelé, és látom, hogy frissítés-ügyben nem egységes a helyzet. Nekem céges készülékem van, Nagy-Britanniából érkezett. Android 4.3 van rajta: vajion várható erre is a 4.4? A hangszóró-probléma engem nem aggaszt: zenét mindig csak fülessel hallgatok.
Másik kérdésem: az összefoglalóban olvastam a Morelocal2 nevű programról, amivel magyar nyelvet lehet varázsolni a készülékre. Van tapasztalatotok? Megbízható, jó program? Jobb lenne magyarul - de nem esem kétségbe az angoltól sem.
-
BenHans
addikt
[Ilyen tokot] próbált már valaki?
Sajnos nem tudok most 2ezernél többet kiadni, ennyi a keret, ha a kijelzőre fóliát akarok tenni.
Fóliából valami olcsóbbat (nem 3-4-5k) tudtok ajánalni, persze ami azért jó minőségű. Hardverapróról is lehet ha kipróbált és jóféle, csak az e-bay megoldása lenne nekem nehézkes.
-
kdennis
aktív tag
Ez a BoomBass hangszóró sose akar lemerülni. 12 órája hajtom, hogy lemenjen a gyári töltöttség, elvileg 6 órát bír... (igaz nem is full hangerőn nyomom), de akkor is.
Fel szeretném tölteni hogy ne akkor merüljön le amikor épp mutogatom
azt hittem csak 20% körül van az aksija.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
afonyaDS #22152 üzenetére
Majd megunja egyszer és abbahagyja.
De miért nem akarod frissíteni?
Jó, a külső hangszórók kicsit gyengébbek lettek,
de egyébként az üzemidő sokat javult, és az igen fontos szempont
szerintem. Aksit is kíméli, meg neked is jobb.Sőt, állítólag még antutuban is többet gurít 1 ezressel
-
afonyaDS
tag
Sziasztok! Ugye kijott a frissites, de eszem agaban sincs frissiteni.... Ennek ellenere 5 percenkent csipog, meg piszkal hogy frissitsem.... Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? A valaszokat elore is koszonom!
-
GALARDO
addikt
Na erre kíváncsi leszek.
-
kllzslt
tag
Egyre jobban úgy érzem, hogy nincs is szükségem a 4.4-re.
-
drpele
senior tag
válasz
SeatLeon08 #22145 üzenetére
Már leírtad rengetegszer, mindenki megértette. Nem kell n+1-edszer is leírnod!
-
spawn21
veterán
válasz
SeatLeon08 #22143 üzenetére
Ha írsz valamit vãllald fel.
Majd 1 éve használom, lehet nem igazi boom sound már, de keress ennél jobbat, ha találsz. (Nem fogsz) feleslegesen hergeled magad -
-
spawn21
veterán
válasz
SeatLeon08 #22130 üzenetére
Ezt nekem szántad?
A korãbbi tapasztalatot?
Még mindig a legjobb hangszórók . -
Xaels
félisten
válasz
Pandimakaay #22137 üzenetére
Itt statikus a háttérkép gyárilag. Háttérkép vágáshoz találsz a Play-en programot.
-
válasz
Nuada herceg #22133 üzenetére
Beats volt kb az első, amit kikapcsoltam. Fülessel hallgathatatlanul basszuskiemelt vele...
-
Pandimakaay
tag
köszönöm mégegyszer a segítséget, még egy kérdés, hátérképnél... full hd képet tennék be... de nem látszi ka teljes kép mikor háttérnek van, másik telefonban volt vmi olyan hog yfuttatva és ahogy ment az ember az ablakok közt oldalra ugy ment kép arráb... ezt hol lehet állitani? mert háttérképnél nemtudtam
-
Valkűr
addikt
válasz
Egyet érték, sokkal gyengébb a hang, és valóban a csuszka fele fölött kicsivel már semmit sem csinál. 4.3- nál sokkal jobb volt a telefon hangja a beats nélkül.
-
SeatLeon08
tag
válasz
Nuada herceg #22133 üzenetére
Én sem fogom eladni, de bosszantó, hogy kevesebb most, mint volt...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Pandimakaay #22129 üzenetére
Ha 5 percen belul akarsz meg vmit mondani, akkor hasznald a szerkesztes gombot!!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #22126 üzenetére
Én csak néha ébredéskor meghallgatok 1-2 számot, vagy esetleg a budin ülve.
Mármint telefon hangszóróján, nem fülessel.Amúgy nem nyomatom így. De viszont tényleg zavar, hallván hogy milyen most,
tudván hogy milyen volt...De hát csak ezért nem adom el nyilván.
(#22132) kemcso
Beats nélkül a telefon hangszórója nagyon gagyin szól.
Próbáld csak ki.
Gondolom bekapcsolt Beats-el értette. -
válasz
Bekapcsolt Beast-tal volt jó vagy anélkül?
-
SeatLeon08
tag
Hangzás:
Tudom mire volt képes 4.3-al a telefon és nem tetszik a 4.4-es módosítás után. Sokkal kevesebb a basszus fülhallgatóval és nélküle is. Sőt egy idő után már nem is hangosodik. Akkor minek olyan hosszú csúszka, ha nem ér semmit? Ezt jól elbarmolták...
Vigyázz halláskárosodás felirat, pedig az agyamra megy. Evidens, hogy csak egy szám erejéig hallgatom olyan hangerőn, ahogy nekem tetszik, később úgy is halkítok, mert érzem, hogy nem jó a fülemnek.
Mindenhol BoomSoundal reklámozzák, erre ebből is lecsíptek.
Kamerát is reklámozták, erre az sem az igazi... (bár nekem megfelel, de egy ilyen telefonnál lehetne jobb is, gondolok a lilulós dologra)Poweramp-om van amúgy, de youtube esetén nem Poweramp-pal szórakozok.
Nem teszek rá semmilyen EQ alkalmazást, mikor a telefon korábban tudta ilyen app-ok nélkül is!
Akinek korábbról nem volt tapasztalata hangzás terén, az ne szóljon már bele! Igen is gyengébb lett a hangzás.Nem fogok egy JBL hangfallal futkosni, mikor 4.3-al simán élvezhetően szólt. Most meg tele van magas hangokkal, basszusok nélkül. Kb 75%-basszust ad, mint régebben. 4.3 alatt tényleg BOOM sound volt, most pedig nem...
Minek nyúlnak hozzá olyanhoz, ami jó volt?
-
Pandimakaay
tag
őőőőő, alvó mód, adatkapcsolat kikapcsolása hosszabb idejű inaktivitás után... az az? wifi e is vonatkozik? nem csak mobilnetre?
-
Pandimakaay
tag
nem olyan fontos energiatakarékos, csak mondom ugyis elég gyors minden, legalább ha melozok rányomom, azt hol lehet állitani energiatakarékos beállításokat? köszönöm eddigi válaszokat is...
-
Xaels
félisten
válasz
Pandimakaay #22125 üzenetére
Igen. Állítsd be az energiatakarékosnál, hogy a kijelzővel együtt ne kapcsoljon ki minden adatforgalmat.
-
spawn21
veterán
válasz
Nuada herceg #22122 üzenetére
Akkor csak engem nem érdekel.
A 13 évesek "nyomatják" ezt a telefon hangszóróján való zenehallgatásra. De komolyan -
Xaels
félisten
válasz
Pandimakaay #22123 üzenetére
Energiatakarékos üzemmódban van?
-
Pandimakaay
tag
sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne... hogy mikor ráteszem a billzárat a wifi ugye megszakad azt hol tudom állitani hogy folyamatos legyen? kerestem már midnnehol de sehol nem találtam. van egy olyan hogy wifi bekapcsolva tartása alvó állapotban, midnigre tettem, de igy is. leválasztódik... itthon azt használnám és bosszantó
-
Nuada herceg
őstag
válasz
spawn21 #22121 üzenetére
Csak hogy ez nem úgy működik.
Nekünk úgy adták el a telefont, hogy BoomSound.
És hallottuk is mire képes.Ez olyan mintha az internet szolgáltatód 50 megabites netet adna,
mert annyira fizettél elő, de egy idő után leveszi 30-ra.Na jó, nem pont olyan, de hasonló.
Ezt a kombót, amit írtál, bármilyen telóval meg lehet csinálni, ahhoz nem kell HTC One.
-
spawn21
veterán
-
Kocsó
aktív tag
Általános körkérdés: már mindenki megkapta a 4.4-et? Csak mert nekem még nem érkezett meg
CID: O2__001 -
kdennis
aktív tag
válasz
takibacsi_11 #22115 üzenetére
Az azért van mert nagylátószögű kamera az első.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
takibacsi_11 #22115 üzenetére
Én nem vettem észre, bár olyan sokat nem használtam.
1-2 skype hívás, a másik oldalról nem jelezték hogy esetleg így lenne.. -
baradi
senior tag
Kollegak,
Van ennek a szuper telonak valami tipushibaja? Valamint kerdeznem, hogy volt mostanaban valami frissites, ami a kamerat erintette?
Koszi elore is ! -
NandorHUN
addikt
válasz
SeatLeon08 #22101 üzenetére
Szerintem is valamivel gyengébb mint volt, de ROM-mal lehet javitani, illetve vannak egyéb telepithető hangszoró modok is
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Ez miatt vetted meg??? Bármelyik EQ app olyan mélyet ad neked h berosálsz 0Ft-ért.
Meg amúgy is fülestől is függ a dolog persze.
Ez így nem kaki, csak lustaság. -
kdennis
aktív tag
válasz
Nem tudom miről beszélsz! Rohadt jól szól. Pont azt néztem hogy ha már maxra tekerem a hangerőt az már túl hangos és éppen a torzítás határán van. Egy fél centis hangszórótól nem várhatunk többet. Ha több basszus kell, venni kell hozzá BoomBass hangszórót, vagy nagyobb bluetoothos hangszórót.
Az enyém eladó, de annyira tetszik hoyg lehet nem is adom el!
Martin Garrix ha nem hallom a saját fülemmel, el se hiszem hogy ebből a kis cuccbol jön.
-
Gulyopapa
addikt
Lehet hogy volt már, de megkérdezem : FLAC-ot lejátszik a telefon ?
-
BenHans
addikt
válasz
kisbéci #22105 üzenetére
Akkor ha valaki megveszi a poweramp-ot, annak mindegy is, hogy a 4.4-el mennyit rontottak a hangzáson, még ha ennél jóval szomorúbb is lenne a helyzet? Jobban is szól poweramp-pal, mint 4.4 előtt?
Mert akkor megéri azt a 876Ft-ot.Bocsi, lehet nyilvánvaló kérdések de még nem próbáltam soha. Régen a playerpro-t desire korszakból, de ott mindegy volt milyen kihangosítva...
-
BenHans
addikt
válasz
Szerintem azért nem olyan szörnyű a helyzet. De ha már itt tartunk, valaki próbálta poweramp mellett, egyéni equalizer beállításokkal, vagy valamelyik sablonnal? Jobban szól 4.4 alatt, mint gyárilag a beats megoldással?
Érdemes lenne megvennem, többet is ki lehet hozni a hangszórókból? -
kllzslt
tag
válasz
Szia, azt had kérdezzem meg, hogy csak a hangszórón való hallgatáskor, vagy a fülessel is kevesebb a basszus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest