- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Szemjuel
üzenetére
Semmilyent.
Én személy szerint (életemben először) sem tokot, sem fóliát nem használok egy telefonhoz és (számomra is) meglepő/érthetetlen
módon sem karccal, sem kopással, sem oldalsó csíkszürküléssel nem találkozom (ráadásul még a Beats felirat is totál ép).Persze a tényszerűség kedvéért mindenképpen hozzá kell tennem: mindig úgy veszem kézbe ezt a telót, h előtte azért tudatosítom magamban, ha elejtem, vagy odaütöm valahová, akkor akár simán vége is lehet ennek a nagy tökéletességnek...

-
BenHans
addikt
válasz
Szemjuel
üzenetére
Szia! Gyári kihajtósra sokan panaszkodtak. Én rendeltem egy keményebb(de nem merev) átlátszó szilikont, hasonlót amit HOX-on is használtam ott nem volt problémám vele. Ha úgy lesz pénzem rendelek egy nillkin super frosted-et is, mert ez többeknek nagyon bevált, bár a nagyobb ütésektől nem véd olyan jól.
Ezen felül vettem egy fiesta greengo nevezetű bebújtatósat, ami ugyan univerzális (XXXL), de majdnem pontosan jó rá, csak annyi hogy felül kb fél-1 mm-rel kilóg a telefon. De amúgy jó tapintású, puha, nem okozott sérülést pedig 2hete ebben van.
Persze ha van pénz rá akkor csatlakozom az előttem szólóhoz
pl [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- One mobilszolgáltatások
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

módon sem karccal, sem kopással, sem oldalsó csíkszürküléssel nem találkozom (ráadásul még a Beats felirat is totál ép).
pl