Hirdetés
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- One mobilszolgáltatások
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz
shadowcam #23396 üzenetére
Nagyon király.
Tényleg nagyon hangos tud lenni és a töltése is ugyan olyan mint ha hálózatról tölteném. Elég vicces hogy fogom nézegetem közbe szól... hmm honnan jön ez a szép hang? Ebből... áá ebből nem lehet ez kicsi...
Ez lenne?
Ja meg ha valami sarokba kerül véletlen vagy valami doboz fele tartom ahol tud dübbenteni a mély akkor még durvább.
-
kdennis
aktív tag
válasz
hurrikan #23379 üzenetére
hurrikan:
"Bluetooth hangszórót akar mostanában venni valaki?"Igen én most vettem egy JBL Charge Shadow-ot. Stealth-et szerettem volna, de úgy látszik nem értenek hozzá a polcról leszedő alkalmazottak
De ez is nagyon szép!
Akksi gond megoldva!
-
válasz
Gulyopapa #23391 üzenetére
tiszta sor, nem is azért írtam, hanem arra reagáltam, hogy sokan nyomkodják napi sok - sok órát a telefonjukat, legyen szó szórakozásról, de akár munkáról is, ezért fontos szempont a kijelzős akkumulátoros üzemidő is.
a különböző üzemidőket meg felhasználói szinten nehéz összehasonlítani, hiába írja itt valaki, hogy neki x óra, a másiknak meg y, hiszen nagyon sok tényező befolyásolja, nem véletlenül készítik a teszteket azonos, leírt módon, meghatározott feltételek mellett. -
dave182
senior tag
válasz
Gulyopapa #23388 üzenetére
Természetes, de egy combosabb akksival megáldott telefonnál, mint látod 4-5 óráról 7-8 órára nő és ez a bekapcsolt kijelzőt jelenti...(azt pedig csak zárójelben írom, hogy még a 4 óra kijelző időt sem mindíg lehet elérni...)
Yodee_ már nem véletlen nem készenléti időről beszélünk a telók akksijánál. -
válasz
yodee_ #23387 üzenetére
talán nem véletlenül fő szempont az okostelefonokról készült üzemidős teszetekben, a különböző kijelzős használatú (böngészés, videózás) mérés... link
pont azért is okostelefon, mert lehet rajta levelezni, netezni...stb, és nem is feltétlenül csak szórakozásra gondolok.
lehet persze zsebben egész áldott nap, és csak telefonálásra használni, de akkor nem is feltétlenül kell komoly okostelefon. -
-
dave182
senior tag
Akinek van tapasztalata G2-vel az akku mennyivel birja tovább?
-
FGyula30
aktív tag
Azt kell mondjam, h a kihangosodást(google bug) és lilulást(előfordult többeknél) leszámítva, még mindig ez a legjobban kezelhető, legjobb hangú, legdesign-osabb mobil droidfronton. Nem vennék mást ebben az ársávban most sem.
-
hurrikan
addikt
Bluetooth hangszórót akar mostanában venni valaki?
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #23375 üzenetére
Nekem kéne vmi értelmesebb telefon csak előbb a motort és a motoros cuccokat kell rendbe tennem.
Rádiót mostanában a közlekedési infok miatt hallgatok.
A 2600mAh sem olyan vészes ha jó az optimalizáció. Nálam a One is jól bírta, de GSMArena-n sem szerepelt olyan rosszul aktív használattal. Persze illene a 3000-hez közelíteni.
-
-
hurrikan
addikt
-
szekra
addikt
Olvasom ezt a sok hibát mostanság... Hát nem tudom, akkor lehet én vagyok kurta szerencsés, de nekem hibátlanul működik minden.
-
Xaels
félisten
-
NandorHUN
addikt
válasz
porkiy #23369 üzenetére
Vannak olyan alakalmazások amiket nagyon nehéz leszedni, elvileg kért valami engedélyt hogy működhessen telepítésnél, nézd meg a Hozzáférhetőségben és kapcsold ki, ha ott nincs akkor valahol máshol kell hogy legyen ahol ki tudod kapcsolni mint rendszer alaklmazás utána mehet a delete.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, az airdroidot hogy lehet eltávolítani?
http://kepkezelo.com/images/yykpuy915dfm5exz92.png
Nekem nem sikerül sehogy....
-
markyy18
aktív tag
válasz
hurrikan #23365 üzenetére
Elég esélyes és gondolom mivel te most lakod be a telefont első bejelentkezéskor valami bekavar. Elméletileg nem a 4.4 hibája mert nekem volt reset és újra belaktam a telefont akkor nem volt semmi baja. Az is lehet h a facebook kavar be nem szereti a Sense-t.
(#23366) Tiger.: mint a kolléga írta ha rootolva vagy és fent van egy olyan rendszer a telódon akkor tudod állítgatni a dolgokat a rendszerben. Színeket, betűtípusokat stb. ha az emlékezetem nem csal.
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #23359 üzenetére
Távolítsd el az appot, minden nyavajáját töröld és úgy lépj be, ne frissítsd az aktuálisra első körben. Hátha.
Szerk.: amúgy nem lepődnék meg, hogy amiatt csinálja, hogy átállás van. Az xda-s srác külföldi, náluk előbb váltott vissza a webes fb ui. Havernál pl átalakult, nálam semmi.
-
hurrikan
addikt
Valami nagyon nem jó ebben a rendszerben....
mióta visszajött a telefon állandóan kidobál a Facebook telefonon meg laptopon is.
Először kidob telefonon majd majd ha visszajelentkezek, azután PC-n is a webes felületen.... és nem értem hogy miért.
Már csináltam gyári visszaállítást, kiléptem a beta tester programból de csak csinálja. 4-5perc után kidob a picsába a HTC-n azután meg weben is a HTC miatt. (biztos hogy emiatt mert mindig a visszalépés után dob ki a webes is, ha nem lépek vissza nincs gond) valami nagyon nem oké.
Másnál nincs gond? -
markyy18
aktív tag
válasz
Ununqatrium #23334 üzenetére
Én Navigon-t használok nagy megelégedéssel. Szépen fut FHD-n és nem másodlagos h van hivatalosan Play-ből telepíthető verzió.
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valakinek adta-e már meg magát a jack csati a telefonon? -
hurrikan
addikt
válasz
enginev3.0 #23350 üzenetére
Hiába tiltod le. Ha engedélyezve volt és már frissítetted csak gyári visszaállítás segít.
Mert binárisokat adott hozzá és azok kavarnak be.
De olyat is hallottam hogy a Google hang alapú keresés frissítése is ugyan úgy tartalmazza ezt a hibát. XDA-n ehet olvasgatni bőven ezekről.
Elvileg a Google már javítja a hibát és hamarosan jön a frissítés ami a binárisokat is törli.zaibatsu
Jeleztem hibát. Merülés közben az esetek 99%-ában, 11-9%-ról rögtön 1%-ra ugrott majd végkimerülésben kikapcsolt.
A papír szerint cella hibát diagnosztizáltak és cserélték az akkut. -
Tegnap most elsőnek nekem is kihangosodott, pedig chrome tiltva
-
Tiger.
nagyúr
Ez a földes keret rendszer mire is jó pontosan?Van értelme fel rakni?
-
Steve1207
veterán
Nos, Google Drive. Van egy mappám, benne képek, lenyomatom, hogy tárolja a telefonon, de hogy a fenébe lehet előhozni, hogy a gyári galériában jelenítse/nyissa meg? (a megnyitás megoldható Drive-ból, de ott nem enged pl hátteret beállítani és ilyen apróságokat, csak a nézet van)
Szóval utánanézve a android.docs mappába menti le a telefonon tárolt GDrive dolgokat, viszont alapjáraton egy fájlkezelő nem tudja megnyitni a fájlokat. Ennél bonyolultabban nem tudták volna megoldani, van valami megoldás erre? Amúgy, amióta szenvedek vele simán átmásolhattam volna, de ezek alapján maradok Dropbox vonalon, ha még most is ilyen körülményesen lehet csak használni. -
doggie
aktív tag
Uraim lennétek oly kedvesek és segítenétek picit?
Van egy tőzsdei alkalmazás, amit egészen kit-kat frissítésig tökéletesen tudtam használni (róla van szó), de most nem tudom sehogy rábírni a telefonomat, hogy feltelepítse, mindig a csomagfájl nem lett megfelelően aláírva hibaüzenet kapom. Fórumozgatva hdcp ellenőrzés kikapcsolását ajánlják, de hiába engedtem a fejlesztői menüt, ilyet nem találok benne. Van.-e erre szerintetek más megoldás, vagy valóban frissített valamit a program alkotója és nem sikerült neki? Esetleg ha valaki a hdcp opció elérést megmutatja már az is előrelépés lenne, mert én sajnos nem találom.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
hurrikan
addikt
-
spawn21
veterán
Sajnos nekem lett egy új hiba. Igaz egyetlen egyszer volt a kihangosítás .
Zene. Kábellel vagy ncf van összekötve a telefon, olyan mintha ingadozás a hang. Megy rendesen, egyszer csak eltűnik a basszus, majd vissza. Ez pontosan fogalmazva nem is hangerő ,inkább eq. Lehet a DAC haldoklik? -
hurrikan
addikt
Nem tudom újabban észrevette e valaki.
De ha a biztonsági mentéseknél, a HTC Fiókba Facebook fiókkal történik a bejelentkezés akkor valami hiba vagy összeakadás történik. Mert egy idő után kidob a Facebook. Ráadásul nem csak a telefonon, hanem gépen is....
Viszont ha Google-val vagy HTC fiókkal jelentkezek be akkor nem elérhetőek a korábbi mentéseim mert külön kezeli a fiók szerű bejelentkezéseket. Hiába ugyan az a HTC fiók.
Eléggé hülyén van megoldva.... -
baani59
aktív tag
Szia,
az ARHD 52.0 együtt jött a 4.4.2-vel, így nem tudom, hogy minek tulajdonítsam - nekem javult az akku időm.
Kinézetre nem különbözik a gyáritól, de a "fícsör" listában hosszan sorolják a különbségeket.
Elvileg gyorsabb, de ez a telefon már egyébként is olyan gyors, hogy csak a komoly szakértők veszik észre a különbséget.
Érdemes telepíteni az Xposed keretrendszert és mindenféle modulokkal (pl. Sense Toolbox) testre szabhatod a rendszert. Ha még az ElementalX vagy Bulletproof kernelt is felteszed, még kapsz egy hosszú listát, hogy mennyivel okosabb lett a telefonod. -
hurrikan
addikt
Nekem az 550Eurós kezdőáron akadt meg a szemem.
Az igencsak baráti volna
Viszont nagyon remélem, hogy a 3GB RAM benne lesz.Egyébként ma jött vissza a szervizből a One.
A burkolatot nem cserélték ki.... hiába a Beats lekopása.
Elvileg ez kikerült a garanciális javítások közül.... -
Xaels
félisten
[link] egy újabb pletyiféleség az M8 kamerájáról.
-
lofagi
addikt
Találkozott már valaki olyan jelenséggel,h kezdeményezek egy hívást s már egyből aktív a kihangosítás. Elég kellemetlen mikor belesípol a fülembe. Az érdekesség,h a jelenség nem mindig mutatkozik.
-
Jolet
őstag
az enyém továbbra se... akkor vigyem szervízbe?
-
Laca1212
őstag
Jelentem enyém is kihangosodik.
-
Tiger.
nagyúr
úgy néz ki hogy a light flow eszi az aksit van hogy 1% van hogy 38% a gasm battery szerint.Ma mikor le raktam este a telót reggelre 8% merült.
-
Somik
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom még nem frissült 4.4-re. Valamelyik környező országból származik. Az lenne a kérdésem, hogy a kártyafüggetlen telefonoknak mindenhol frissültek már a régióban?
-
Gee_-
tag
Gondolkozok hogy új romot rakok a telefonra nincsen semmi bajom a gyárival de tetszenek a új romok beállításai.
Tudni szeretném milyen hátrányt szenvedek ha új romot rakok rá. Én ezt néztem ki Android Revolution HD 52.0.
Lassabb lesz a telefonom? Az aksi hogy bírja? Tudnátok mesélni egy kis tapasztalatokat hogy összeségébe megeri e?
Meg ha a rombol új verzió jön ki akkor hogyan kell frissíteni,van ota ja vagy valami update vagy csak ha újra rakom a telefont? -
ndavey
tag
Sracok az normalis egyebkent, hogy a Kernel (Android OS) messze a legtobbet fogyasztja gsam szerint? 22.1%-ot, utana az Android rendszer csak 3.4%-ot.
-
Gee_-
tag
válasz
Nightfall75 #23317 üzenetére
Köszönöm.
Nem rég elkezdet villogni 1 db led. Remélem elkezdte tölteni. -
NandorHUN
addikt
válasz
enginev3.0 #23315 üzenetére
Ez tetszik, de sajna nem ilyen lesz, szerintem az M7 jobban néz ki mint a M8.... helykihasználása, és perem is semmivel nem lett jobb, kamera meg 5 MP wtf HTC? One is tökéletes lenne, csak az a fránya 4MP képeknél eléggé visszaüt, én is már vitetném szervizbe megint lilulás miatt, csak egyenlőre nem tudom nélkülözni hetekre
-
Gulyopapa
addikt
válasz
De ez majdnem ugyanúgy néz ki mint a One.
Ezért én nem váltanék, és nem is fogok ... -
Levente17
tag
válasz
+1
-
GALARDO
addikt
válasz
Na ezt az enyém is. Kár, hogy nem ilyen lesz.
-
Ezt így befogadná a májam
-
MerLinh
senior tag
válasz
Ununqatrium #23312 üzenetére
sok a reklám pl =)
-
Gee_-
tag
Vettem ma egy htc batterybart és az a problémám vele hogy nem csinál semmit. Hogyan kell beüzemelnem? Kb már 5-6 órája töltöm a bart de mégse ad le töltést a telefonak. Valakinek volt ilyen problémája? Vagy vigyem vissza mert rossz?
-
NandorHUN
addikt
Srácok, 4.4 nem garanciavesztős nyitásról még mindig semmi hír?
-
Koris
aktív tag
Tokok [link]
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #23306 üzenetére
Google crome evett vagy 20%az aksibol tudtok jó böngészőt ajánlani.
-
Tiger.
nagyúr
Elég változó most is van hogy 1 óra alatt 1% de utána meg 10 perc alatt 2% csak a light flow megy meg ez a gasm batery.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Ununqatrium #23303 üzenetére
Jelenleg gyári 4,3 van az is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest