Hirdetés
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megtollasodik középkategória
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MerLinh
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
spawn21 #24796 üzenetére
Nem baj, nekünk jó ez a hTc márka....
Ehhez a gondolatomhoz tartozik, hogy feltettem a román srác romját, és most meg az ElementalX 14 kernelt hozzá.
Hát srácok, ez brutálisan jô!
Olyan gyors és smooth a rendszer, hogy csak na.
Nagyon kevés helyen, és ott is csak nagyon minimális laggocskát tapasztalok. (pl. a gyári böngésző is vaj sima)
Ilyen jó még soha nem volt a one szerintem.
Ez már így, kategóriákkal jobb a gyári rendszertől.(#24797) Koris !
Köszi a visszajelzést! -
ndavey
tag
Elromlott a fülesem sajnos. Úgy néz ki kontakthibás lett ma. Valaki nem tudja, hogy ilyen esetben is érvényes-e a garancia? Régebben valakinél úgy olvastam, hogy nem..
-
CptAdamica
veterán
Eljött az idő, hogy megfelelő boltot keressek a leendő HTC-hez. Valaki tud ajánlani online webshopot, ami megbízható és magyar a készülék, meg persze bomba árba legyen.
(Legalább is jó árba)
Egyedül az expansys-t ismerem innen.
-
Koris
aktív tag
Elgondolkoztam picit.....rácsos hívókép,retro 8 bites feeling M8 tok,ultrapixel.....hmm lehet van egy Minecraftos fejlesztőmérnök a hTc-nél
-
stilo18
addikt
válasz
migabi24 #24786 üzenetére
Fene tudja...
A kijelző parádés,a kamera nagyon jó,aksi verhetetlen....viszont a rendszer NÁLAM nem elég stabil, a 4.4-es frissítéssel haza vágott zene hallgatás az őrületbe kerget...
Illetve a szívem mindig a HTC felé húzott. Ezt soha nem tagadtam...
One X után minden gyártó csúcs telóját kipróbáltam, de egyiknek sem volt az a varázsa,mint a HTC-nek... -
stilo18
addikt
Végre lement az ára a T-nél...
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki próbált már ilyen "fóliát"?
Link
Ha igen milyen ez pontosan? -
Bornie127
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Ezzel el is dőlt, hogy a One lesz a befutó.
-
HUTCHDB
nagyúr
InsertCoin rom masnal is fc-t dob htc backupra?
A leirasban pedig az szerepel, hogy javitva van.... -
boksz
senior tag
válasz
Nuada herceg #24771 üzenetére
-
Avicularia
veterán
válasz
Sheepczx #24774 üzenetére
Itt a szolgáltatásukkal nem volt baj, ezért is kötöttem 2 éve hűséget mobilnetre, amit otthon használtam fixen, adtak hozzá routert meg sticket is. Aztán az ügyfélszolgálatos saját elmondása szerint az emberek elkezdték kihasználni a lehetőséget a korlátlan netre és ez nem tetszett nekik. Simán felrúgták a szerződést, de a hűségből már nem akartak kiengedni, csak cirkusz meg a fogyasztóvédelemhez fordulás után.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Bornie127 #24772 üzenetére
Az első gyártmányoknál voltak szériahibák, utóbbi időben már nem hallottam róla...
Én tavaly augusztusban vettem a telefon, az Ég adta egy világon semmi gondom nincs vele, imádom!Akksi időben szerintem kiemelkedő!
1 nap simán meg van, keményebb használat mellett is.
Kevesebb használat mellett 2 napot is kibírt. De azóta megint elég durván használom. -
Sheepczx
tag
válasz
Avicularia #24770 üzenetére
Itt meg már tavaly nyáron is ugy hirdettek hogy ezt meg azt a telót vedd mert hamarosan lesz 4g.
otthon a 3g is vergődött 2-3-4mbiten, bejött a 4g tempó ugyan az csak a teló 4g-t ir.
persze meg tudsz állni olyan helyeken is ahol 25\25, de sajnos inkább a lassabb a jellemző.
A másik ami gáz hogy a kapcsolati képességek teljes repertoárját váltogatja 10 méteren belül (edge-gprs-3g-hspa-4g) azon meg ne lepödjek meg ha merül a telóm! -
markyy18
aktív tag
válasz
Bornie127 #24772 üzenetére
Mostanában nem olvastam panaszt, igaz szerintem egyre kevesebben vesznek újat, sőt azoknak is jó része nem jár a fórumba szerintem. De ha személyesen veszed ott ki kell próbálni meg körbenézni ha nem tetszik kérni újat. Ha meg neten veszed és hibás élhetsz az elállás jogával vagy kicserélteted a T pontokban 10 napon belül.
Aksi meg használat függő. Nekem a saját használatommal az 1 nap simán megvan (kijelző automatán, 1-2 óra net 3G, Wi-fi felváltva, GPS NFC bekapcsolva, szinkronizálás is, zene fél óra, fél óra telefonálás, fél óra játék kb.) Ezzel nekem a 2 nap is meg szokott lenni szűkösen.
Különösebb baj nincs a telefonnal. A kamerától nem kell sokat várni de arra amire kell arra bőven jó, sötétben pl nagyon jó (ha nem lilul.)
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
A fórumot a 8000.-ik hsz.-ig olvastam régebben, de már jóval többnél járunk.
A kérdésem az lenne hozzátok, hogy a mostani készülékeknél is fennáll még az illesztési és a pixel probléma? Most szeretnék a T-nél feketében venni.
Ezen kívűl valami problémátok volt vele? Akksi üzemidőben húzza egy napot, avgy már délután meg kell etetni?Előre is köszi.
-
Nuada herceg
őstag
"Egész" vagány kép lett.
Megjött a kedvem a fotózáshoz, megyek is mindjárt ki.
Bár nem sok eredménnyel, de legalább lekötöm magam.Azért sajnos ezen a képen is látszik, főleg a szirmoknál, a 4 megapixel. :/
Az azért kevés.Lett volna 8, szerintem semmi bajom nem lenne ezzel a telóval.
Remélem a "dongót" lecsaptad, hogy elrontotta a képed
-
Avicularia
veterán
válasz
Sheepczx #24758 üzenetére
Akkor ez a cég máshol is pocsék. Itt svédben is megcsinálták, hogy hűségidőben egyszercsak azt mondták a korlátlannak eladott mobilnetre, hogy innentől csak 50 giga van havonta. A svéd fogyvéd szerint is szerződésszegést követtek el, és csak 3 hónapos felmondási idővel tudtam kibújni a hűségből. Mehettem volna bíróságra is, de ahhoz nem volt kedvem, inkább beleegyeztem a 3 hónapba.
-
boksz
senior tag
válasz
Ununqatrium #24765 üzenetére
Az élességállítás gyorsaságára akartam utalni, a Note lassabb.
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
lehet hülyeség ide feltennem a kérdést, de érdekel itt valakit egy HTC One 32Gb ezüst?
software-esen gyári szűz állapotban, patika, karc, kopás nélkül, tré függőA miért, meg a ne, ennél nincs jobb típusú hsz nem érdekel! akinek kell írjon privát.
Köszönöm -
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #24765 üzenetére
Nincs
-
boksz
senior tag
válasz
Ununqatrium #24763 üzenetére
A telefonon megvágtam és betettem a sötét oldal hatást !
Az a vicc, hogy volt Note 3 és annak az élesítési ideje jóval lassabb volt. Ilyen gyors pillanatok alatti képet nehezebb vele lőni, persze ott a plusz 9MP ( de minek, ha nem lesz éles a kép ) -
mumk1
addikt
válasz
Nuada herceg #24760 üzenetére
Az EXIF szerint nincs hozzápiszkálva, bár az sem ad teljes bizonyosságot.
Ennek különösen tetszik a háttérmosása. -
boksz
senior tag
válasz
Nuada herceg #24760 üzenetére
-
válasz
Sheepczx #24758 üzenetére
arányában akkor is jobb az lte, így nem sok értelme van ilyesmit írnod, mert azzal az erővel a 3g még több hibalehetőséget hordoz magában, akkor húzósan terhelve az meg lomhább lesz, mint az edge?
toeki; pedig biztos megijesztetted a vodát, hogy szolgáltat 4g-t, csak nem tud róla...
-
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #24749 üzenetére
Közben találtam egy másik magyarázatot is
Ma feltettem egy másik romot amin már "csak" H betűt kapok viszont a sebességem megmaradt.
Lehet az előző rom nem értelmezett jól valamit és 4G-nek hitte azt is ami nem az
Mindettől függetlenül a voda erősen emelt a sávszélen, de a 4G-s akkufogyásom már nem valós -
boksz
senior tag
válasz
Ununqatrium #24705 üzenetére
-
válasz
Sheepczx #24753 üzenetére
rosszul gondolod, mert több tartalék van az lte hálóban.
a 21-es vagy 42-es h+ hálón annyi a maximum a cellán, és azt meg is kapja az előfizető, tehát ha többen lógnak azonos cellán, akkor az a maximális sebesség osztódik el, amíg például - a telekom esetén írom a jelenlegi helyzetet - az lte hálón 60 megabit/sec sebességű a maximális csomag, de a cellák többet tudnak, legalább 80 megabit/sec adott. -
válasz
Juliuska #24749 üzenetére
pont azt írtam, hogy a vodánál 42-es h+ van, lte nincs.
markyy18; 3g módozatokban is több szint adott (3g < h < h+), és 4g alatt is eltérő sebességek adottak, hiába kapcsolódik fel valaki az lte hálóra, attól még díjcsomag, aktuális cella ...stb függvénye is az elérhető maximum tempó. nem attól lte az lte, hogy mindenhol adja a maximális sebességet, hanem mert jobb a válaszideje, több tartalék van a hálóban, és jobb az azon lógó készülék akkumulátoros üzemideje.
kdennis; közben, hogy pontosat is írjak a A T-mob meg 3000-ér ad 1 GB-ot? felvetésedre; 3090 ft ellenében 5 gigabyte 60 megabit/sec sebességű lte net adott, akár olcsó mobilos előfizetés mellé is; link
-
válasz
markyy18 #24747 üzenetére
tévedsz, az lte is több sebességben létezik - díjcsomag függvénye is -, ha nem a maximumot nézed.
kdennis; 1000 ft ellenében kapok a telekomtól 1 gigabyte lte adatforgalmat.
1290 ft lenne, ha igényelném a maximális 60 megabit/sec sebességű, szintén 1 gigagybte keretes opciót, de elég nekem mobilra a fele/harmada is. -
kdennis
aktív tag
válasz
Juliuska #24744 üzenetére
Szóval akkor ha jol értem Vodafonos vagy.. ezt kifelejtetted kihangsúlyozni!
Az úgy már érdekes tényleg...
szerk: most látom korábban már irtad... na majd én is utánna nézek. Egy ideig idegesitett engem is miért nincs LTE a Vodának, de beletörődtem amikor 2500 Ft-ot fizetek 2 GB-ért. A T-mob meg 3000-ér ad 1 GB-ot?
-
Juliuska
senior tag
-
saintex72
aktív tag
Pihent agyuk van. :-)
http://www.htc.com/www/go/gluuv/ -
toeki
senior tag
válasz
Juliuska #24690 üzenetére
2011 - 2012 ben frissitették utoljára a lefedettségi térképet.
Az én kis vidéki városomban kb másfél hónapja aktiválták, 17 mb download -> ez tuti nem 3g vagy hsdpabár a fene sem tudja, soha semmiben nem lehet biztos az ember...
az tuti, hogy eddig "H" betűt irt ki és 4 mega download speed volt most meg "4G"-t ir és 17 mega -
Nightfall75
tag
válasz
mocsyzozi #24739 üzenetére
Speedshopban még előrendelni sem lehet.
Ha jól emlékszem az expansysnál a tavaly sem volt magyar (HTC__032) One, angol (HTC__001) és francia (HTC__203) piacra szánt készülékeket kaptak akik tőlük rendeltek.
Az azért érdekes, hogy az angol Expansys oldalon már egy jó ideje van készlet a szürke M8-ból, addig a magyar oldalon csak előrendelni lehet. Ha egyébként is az angol-francia régiósokat fogják ide küldeni, akkor nem mindegy hogy most kinek adják el a már meglévő készletet?
-
Steve1207
veterán
Off kicsit, de nagyon emlékeztet valamire ez a design...
-
Nuada herceg
őstag
Bocs ha ilyen hosszú szöveggel megölöm a beszélgetést....
ROMoljatok csak tovább, csendes figyelő leszek. -
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #24733 üzenetére
Jah, én például nem tudok fényképezni....
nekem minden automatikuson van, nem szoktam állítgatni...
Éppen ezért szeretek/tudok csak fényes nappal, jó időben fényképezni...De attól függetlenül sajnos a felbontás kicsi. Itt is, meg az M8-nál is.
Lehet hogy fészbúkra éppen jó, vagy twitteren megosztani vagy hasonló apróságokra.De abban egyetértek pár emberrel, hogy 1 ilyen szerkezet már csak névlegesen telefon,
pont az amit legkevesebbet csinálok vele. (Bár nem mostanában)
És ha megyek kirándulni, akkor ez mindig kéznél van, jó lenne normális képeket lőnyi.
Nem értem miért szarakodnak ezekkel a kis felbontásokkal.
Az M9-ben már 3 lencse lesz hátul? De mind 3-4 megapixálos....De lehet direkt el akartak baszni valamit, úgy voltak vele, had lehessen már valamibe belekötni.
Amúgy imádom a vánt. De tényleg. Az M8-at is szeretném szerintem. Meg az árát is a zsebembe tudni...Egyébként én is néztem a zipben található képeket, vannak jók.
Lényegesen jobb, mint az M7. De csak így kicsiben.Szóval kéne vagy 12 mpixel és annyi.
Na ez nem csak így neked, hanem általánosságban.
-
válasz
GALARDO #24707 üzenetére
A zip-ben található fotók azért elég jók, a webre feltöltött tesztekben hozott képek meg gondolom jócskán lerontott minőségű, a webtárhelynek köszönhetően
Nagyon is jók, m7-hez képest, bár a képek széle még mindig homályosodikÉs hozzátenném, hogy ha az embernek van ideje belőni a fényt, jó helyre fókuszálni akkor még jobb képek kihozhatók a telefonból, itt szerintem minden kép, ilyen hirtelen előkapott mozdulattal készültek
-
GALARDO
addikt
válasz
GALARDO #24722 üzenetére
Közben lejárt, a szerkesztés idő....
Na szóval, még annyival egészíteném ki, hogy én biztos nem fogom megvenni. 1x, még elviseltem, hogy nem tudok, egy értékelhető képet sem lőni. Hogy miért? Azért mert a telefon többi része lenyűgöző, igazi szifon feeling. Viszont másodszorra, biztos nem fogok ilyen drága telefonnál, ekkora kompromisszumot kötni.
A múltkori HTC interjú során is már sejthető volt, hogy megint mellényúlnak. És nem hiszem, hogy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel. Mi lett volna, ha egyszer nem a saját fejük után mennek, hanem meghallgatnak egypár (jogos) felhasználói tapasztalatot?
-
-
microsd81
csendes tag
Sziasztok!
Visszajött végre a telefonom a szervízből, és nem csalódtam, mondhatni kiváló munkát végeztek.
Ráadásul urbeats fülest kaptam hozzá, holott nem is az volt a gyári csomagban!Úgyhogy hatalmas pirospont a Htc-nek!
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Ununqatrium #24717 üzenetére
Akkor nem kell megvenni ...
Én fényképezőgéppel fotózom.
Nekem jó. -
válasz
kemcso #24708 üzenetére
a telefon típusa is válogatja, sok készülék megvásárolható úgy is részletre, hogy még a díjcsomagra sem kell aláírni hűséget, hanem csak az előfizetésre, tehát a legolcsóbb díjcsomaggal is működik a dolog, illetve ha később behoznak egy még attól is olcsóbb díjcsomagot, akkor arra is lehet váltani, lefelé is!
konkrétan a one is megvásárolható úgy is, 2 év hűség csak az előfizetésre, a díjcsomagra nem, így 169.990 ft egyben fizetve, de részletre szintén csak annyi; 69990 ft kezdő és 10 * 10000 ft részlet. -
Nuada herceg
őstag
pár szó az M8 sikeréről.
Ma reggel olvastam Blinkfeeden, 1ik magyar cikk között... Csak már nem találom. :/
A lényege az volt, hogy Taiwanon nagyon keresett ez a telefon.
Szinte naponta duplázódik az igény rá, a kereskedők kifogytak a készletből.
Jó hír a gyártónak, rossz a vásárlóknak.Pont otthon nem készültek fel rendesen.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Ununqatrium #24710 üzenetére
Én ilyenkor be szoktam linkelni hogy hol, de mindegy ...
-
Sztem meg nem külön téma, ha az lenne, akkor a legolcsóbb csomaggal is megvásárolható lenne a telefon ebben a részletfizetős konstrukcióban.
De itt pont az a lényeg, hogy sokat fizess havonta (ezért megéri a kamatmentes hitel...)De nem veheted meg csak olyan díjcsomaggal, aminél a piacon van lényegesen olcsóbb ugyanazon paraméterekkel (csak telefont nem kapsz hozzá így). Pl telenornál ugyanez a korlátlan kb 9e...
Szerk: nem vitatkozni akarok, de számomra ez elfogadhatatlan és szemétségnek tartom a szolgáltatóktól... Az tiszta sor lenne, ha ingyen adnák 2 év ilyen rablánc mellé a telefont
-
GALARDO
addikt
válasz
Ununqatrium #24705 üzenetére
Nem csak te, ezek a képek borzalmasak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1 humoros
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest