- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Szerintetek melyik a rosszabb? Ha töltés nélkül aksival játszok 80-90%-on pörgető procis játékkal, vagy ha töltöm is közbe (akkor is merül lassan). Egyértelmű hogy egyáltalán nem tesz jót az aksinak egyik se de melyik a kevésbé károsabb?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Juliuska #22493 üzenetére
4.4 -> Sok apró negatívumot, olvastam az ART és a jelenlegi apk-k inkompatibilitásáról
Ami a htc one-t egyáltalán nem érinti, de ha lenne is választható az art, akkor is csak opciónális, de mint megjelenés óta artot használó, még csak nem is találkoztam ilyen inkompatibilitással, ha volt is az elején, az azóta már rég orvosolva lett a népszerű appoknál.
-
Steve1207
veterán
válasz
TheProb #22467 üzenetére
Nem lehet, hogy az már máshoz van csatolva, akár több fiók használata esetén a másikhoz nyomta be a contactot? Van, hogy a google+ fiókot rendeli hozzá? Több egy azonos személyhez tartozó e-mail (de külön kezelt, ergo kaptál tőle több mailt, olyankor lehet a "rossz"-hoz van hozzárendelve pont a kontakt és így a másikat nem mutatja talán.
Megjelenítés: Esetleg a megjelenítésnél nincs bejelölve a csak telefonszámmal rendelkezőkhöz? Mert akkor esélyes, hogy nem mindet mutatja. És lehet még az alap kategória nincs bepipálva, de ezek a sablon dolgok ugye. A darabszámot is értelemszerűen ellenőrizd, mindet leszinkronozta-e.
Nekem anno volt ilyen bajom, a gmail-nél pl a telefonszámhoz hozzá volt rendelve egy email cím és onnantól kezdve pl nem a fb profilképet nyomja, hanem az alap gmailét (G+ -ét). Amint levettem átnyomta a fb-os-ra.
Nekem elegem lett ebből és teljesen újrahúztam manual a kontaktjaimat a gmailben. Először mindenképp azt kell rendberakni. Hozzáadogattam az adatokat személyenként (több telószám, email címek, hq fénykép és cím a fontosakhoz, van ahol még születésnapot is akár). Innentől kezdve (ez már vagy 2-3 éve) nem is használom a névjegycsatolást és a fb névjegyeket se kérem le a telefonkönyvbe, hogy fölöslegesen csekkolja meg merítse a szinkronizációval (főleg, ha ők változtatnak valamit akkor az is ilyen pont).
Aki fontos és akit 95%-ban keres az ember az úgyis a telefonkönyvedben van (kellene), hogy legyen.Ja és így nincs szükség a fb sync-re se, mert már ott elintézted a fényképcseréket. Engem pl zavart, amikor fb-n lecserélték a profilképet és nem az illető megszokott, jó minőségű képét láttam, hanem egy ótvar pixelborzhalmat, akit hirtelen nem is tudtam kicsoda
-
Juliuska
senior tag
Köszönöm az őszinteséget. Ezek szerint, egyetlen módszer maradt tehát...
Volna értelme annak, ha esetleg létrehoznánk egy adatbázist, mely droidok esetében volt siker (és milyen módszerrel), valamint melyek immúnisak bármiféle beavatkozásra...?
FeRRaR1: Te bevállaltad a hivatalos - garivesztős - nyitást...?
mumk1: tapasztalatod, véleményed alapján érdemes várni még, hátha történik valami "csoda", vagy ettől a ponttól, akár már be is vállalhatjuk a 4.4-et...? Hm... 4.4 -> Sok apró negatívumot, olvastam az ART és a jelenlegi apk-k inkompatibilitásáról, valamint 4.3 vs. 4.4-ről... látod értelmét a minőségi cserének...?
markyy18: kizárt, hogy én ezt a gyönyörűséget tokba, bőrbe, bőrtokba, bugyiba, zokniba, stb.-be húzzam
Ráadásul úgy emléxem' itt egy Kedves Fórumtárs Avicularia tokos óvintézkedése ellenére is sérülést szenvedett a telója. Egyre inkább úgy érzem, ezek a "védő" tokok hamis biztonságérzetet adnak. Ezek védelme nélkül pedig, mindig tisztelettel nyúlok a telómhoz, mert tudom, h csak EGY dobásom van...
BenHans: a körzetemben lévőt ismertem, a 11. és a 2. kerben lévőket még nem. Köszi szépen az infót, mindenképpen fel fogom keresni ezen helyeket is...
Igazából nagyon nem tudom megszokni ezt a power gombos bekapcsolósdit
A playen található apk-k zömét kipróbáltam, azokat leginkább, amelyek vagy a gyorsulásérzékelőt, vagy pedig a közelségérzékelőt programozzák fel. Nem tagadom, féltem a közelségérzékelőmet... a gyorsulásérzékelő pedig (tapasztalatom szerint) nem kis mértékben zabálja az aksit. Tud esetleg valaki még valamilyen alternatívát a képernyő felélesztésére...?
-
KBP
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Mivel M8 nem tetszik, szeretnék vigyázni M7-em s-off-jára.
Mit ne csináljak, nehogy elbukjam az s-off-om?Egyébként ez a firewater-t - szerintem - kifejezetten a németeknek találták ki. A német rokonoktól kapott One-on hibátlanul lefutott (cid: T-MOB101).
Előre is köszönöm,
Balu -
Juliuska
senior tag
Kedves mumk1 Fórumtárs!
A Te packoddal ugrottam a telónak (Win 7, régi, más típusú telódriverek eltávolítva, hTc driverek üzemkészek (fastboot, ill. adb parancsoknál szériaszám kijelzés ok), 1.55-ös HBOOT, 4.3-s Android, CID hTc_032, mainCID hTc_001, WiFi, mobilnet be, hTc sync eltávolítva)
Továbbképzésre jelentkezem:
1) kísérlet -> elkezdtem filmet nézni, aztán rájöttem, hogy nem kellett volna...2) kísérlet -> a legjobbkor jött rám a tüsszögés: lecsúszott az ujjam a Power gombról
3) kísérlet -> itt már nagyon rajta voltam (70 másodpercet adtam a telónak és ez lett az eredmény)
Mi lehet a hiba...? Hol rontottam el...?
(a kezdeti lépések 1:1-ben megegyeznek /data/local/tmp/temproot-ig
Ezek szerint rezisztens a telóm firewater-re...? -
-
Szpisti
addikt
Na ma beadtam a kicikémet a Duna Plázában lévő a T-Pontba a kamera lilulás miatt. Egy olyan ütött kopott, karcos Galaxy Minit akartak adni cserének, amin még a képernyőt is alig látni, úgyhogy inkább nem kértem...
Egy Xperia X8-assal szenvedek, de szerintem holnap szerzek valami mást. Két hétig nem bírnám... -
yodee_
őstag
Üdv mindenki!
Akinek van cerberus lopásgátlója annak a kitkat frissítés óta rendben működik? Nekem sajna nem jön elő a hívókódra. A menüből el van tüntetve az ikonja. Mit tegyek?
Köszi
-
csacsi67
addikt
válasz
barcsajani #22479 üzenetére
-
Loboda
senior tag
válasz
barcsajani #22474 üzenetére
Mit tudsz a készüléked előéletéről?
Volt e, van e nyitva a bootloader? -
csacsi67
addikt
válasz
barcsajani #22472 üzenetére
Ha nincs rajta gari nyisd ki a bootloadert utánna már ujra tudod romolni vagy frissitsd meg.
-
Loboda
senior tag
válasz
barcsajani #22472 üzenetére
Kikapcsolod a telefonba a gyors indítást, beállítások , ki/be legalsó opció!
Kikapcsolod a készüléket!
A hangerő le folyamatos nyomva tartása mellett rányomsz 1 másodpercre a bekapcsoló gombra!
Előjön a bootloader!
A Bootloader felirat kéken ki lesz jelölve, rányomsz a bekapcsoló gombra, hangerő le gombbal lenavigálsz a factory reset-re, és a bekapcsoló gombbal elindítod! -
dns86
tag
Segítséget kérnék: a cél az lenne, hogy áttérnék a play zene használatára. A probléma: ha a headseten megnyomom a gombot, elindítja a zenelejátszót (gyári). Azt szeretném, hogy a play zenét indítsa el. Most a gyárit használom. Ha egyszer elindítom a play zenét, és beállítgatom, és utána nyomom meg a gombot a headseten akkor mindkettő lejátszót elindítja. Valami root mentes megoldàs?
-
Loboda
senior tag
válasz
barcsajani #22464 üzenetére
Csinálj factory resetet bootloaderből!
Előtte ments mindent az sd tárhelyről! -
TheProb
veterán
Lapozgattam a kontaktjaimat és látom, hogy a fotók nincsenek szinkronizálva a fb-al (manuálisan talán frissíti a képeket, de ugye ez nem játszik sok telefonszámnál...), valamint akik eddig össze voltak csatolva most nem mutatja. Azt se értem, hogy ha manuálisan akarok valakit csatolni akkor mindenki felhoz csak azt nem akit hozzá akarnék rendelni az adott névjegyhez, hiába keresek rá a nevére... A sync mindenhol be van kapcsolva, szal nem értem mi a gond, de elég unalmas már, hogy a fb fotó sync-el folyamatosan gondom van... Valakinek valami tipp?
-
csacsi67
addikt
válasz
barcsajani #22464 üzenetére
Elsö körben egy factoryy reset.
-
barcsajani
tag
Sziasztok,gondom akadt a One-ommal.
Na szóval a helyzet az,hogy már kb 1-2 hónapja használom és 1 hónapja frissítettem 4.3ra a telót,és ma vettem észre,hogy a wifi-t és a bluetoothot nem tudom bekapcsolni..,rámegyek kiírja,hogy turning on de semmi aztán kiirja,hogy off de aztán magától turning on és ez így megy mígnem újraindítom,garancia nincs rá..
Mit tudnék vele csinálni szerintetek ? egy 4.4.2 megoldaná vagy komolyabb a baj ? -
BenHans
addikt
-
BenHans
addikt
válasz
Tiger. #22452 üzenetére
Jaja
Am használtál már droidot? Play/Market ismerős? Minden megoldható, ha nem gyárilag akkor playről...
Nekem a Beacon nevű programmal még a led villanó is villog állítható gyakorisággal amikor hívásom/értesítésem jön. Vedd meg a telefont! Párodnak meg vagy egy One Minit vagy Neki is egyet, vagy egy szál rózsát egy doboz minőségi bonbonnal. Ha Budapesten laksz, van a belvárosban csokibolt. Nagyon finom csoki különlegességeket lehet ott kapni. -
Azt be lehet állítani hogy az értesítő led folyamatosan villogjon jelző fényként?
-
migabi24
nagyúr
Fullra lemerült a one úgy adtam vissza, most nem kapcsol be, mit lehet tenni ilyenkor, jó nagy szívás
-
Laca1212
őstag
Lehet én vagyok az analfabéta, de nem találom hogyan lehet több állomásos útvonalat tervezni a gyári google naviban. Lehet egyáltalán? Valaki világosítson már fel légyszi.
-
TheProb
veterán
Szerintetek
normális? Ráadásul 30%-ot merül 1 este alatt a telefon...
-
Bar1
aktív tag
M8 színinformációk sajtóképekkel a készülék topicjában: ld. itt
-
válasz
enginev3.0 #22422 üzenetére
Nekem kell, de nem dönthetek egyedül
-
Gulyopapa
addikt
A Google+-t betettem BF-be.
Jól látom hogy csak videók vannak ?Amúgy ezen a készüléken minden nap elcsodálkozom hogy mennyire szép és átgondolt ( kívül-belül ).
Ezt csak elkúrni lehet.
De komolyan ... -
SlayR
senior tag
Másnak meg ugyanígy a One nem jött be
....én kezdetben nagyon szerettem a Onet de valahogy egy ideje roppant beleuntam....és eladásnál rengeteg a rinya vele csak nem értem miért amikor még jó árú készülék is de amikor páran 60-70ezret mondanak rá na akkor úgy elkap a gépszíj
-
mumk1
addikt
Tegnap téma volt az IR távirányító.
A napokban találtam ezt a HTC IR - Universal Remote appot, ami ingyenes és végre viszi a Pentax vázaimat is. -
migabi24
nagyúr
Na tegnap megoldódott a tiltott one sztorim, korrekt volt az eladó, kaptam cserébe egy fóliás 64Gb-os Asus PadFone 2-est, úgyhogy sajnálom a one-t, de legalább nem buktam bele
-
Juliuska
senior tag
válasz
markyy18 #22421 üzenetére
Akkor ezek szerint tök' feleslegesen okosítottam fel az Lg gazdiját...?
Ami a garanciát illeti...érdekes témát hoztál most elő. Az én egyetlen félelmem, nem a kamera lilulása, vagy a közelségérzékelő nyugdíjba menetele, hanem az, h leejtem...enginev3.0: jó a kérdés, de szerintem, nem elég lényegre törő
Csodával ér fel egy jól feltett kérdés. Helyesen ugyanez: miért, otthon ki a főnök...?
-
markyy18
aktív tag
válasz
Juliuska #22420 üzenetére
Hát még várok azzal a cserével, ez csak egy halvány gondolat ami lehet elvész a homályban.
Volt már olyan is a kapcsolatunkban míg lehetett, de a garancia miatt inkább visszatértünk a régi állapotba az a biztos.Így most S-ON, locked meg minden, amúgy is 4.4-en vagyok ezt már nem is lehet babrálni ha jól tudom. Ha nálam maradna és lejár a garancia első dolgom lesz kinyitni az biztos.
-
Juliuska
senior tag
válasz
markyy18 #22369 üzenetére
Sajnálattal olvasom soraid. Nem mondom, h nem értem a döntésedet, de el tudom fogadni -> a szomszéd nője mindig zöldebb
(HA én lennék a helyedben, tutira feldobnám a sivárrá vált kapcsolatomat egy kis unlock-kal, + egy sexy custom ROM-mal, témázgatnék párat...
...szóval gyűjteném a közös élményeket
-
Juliuska
senior tag
válasz
szabo.norbi #22290 üzenetére
1. nem hiányzik, sőt nem is kopik
2. nincs -
BenHans
addikt
válasz
zsotesz81 #22410 üzenetére
Köszi akkor bejelentkezek játékon belül facebookra. Nem tulajdonítottam sok szerepet a facebooknak de lehet rosszul gondoltam és majd onnan megoldja.
Akkor a Carbon ugrott...
s3nsitivity: Carbon visszaállítás után sincs játékállás, csak elölről tudom kezdeni az egészet.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
BenHans #22400 üzenetére
Felhő csak akkor van ha facebook vagy google+ profillal vagy bejelentkezve, de abban nem vagyok biztos, hogy automatikusan is ment oda, én játék végén mindig nyomtam egy manual mentést.
Ha volt mentésed akkor símán settings/cloud save/restore to device.
Carbon meg nem ment le a játékállást ennél a játéknál, egyszer én is carbon mentésból restoreoltam de a játék mentését nem állította vissza, szerencsére nekem volt mentésem a felhőben. -
lehet testre szabni a képernyőt?Lehet launcereket rá tenni?Kimenő hívást méri?
-
Badboys
őstag
Mára is egy kis HTC One hír.
http://pcworld.hu/mobil/kiszivargott-sajtokepen-az-uj-htc-one.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest