- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #24699 üzenetére
Eddig meg lehetett oldani!
[Ha nincs Magyar nyelv!] -
válasz
kemcso #24696 üzenetére
29990 ft + 20 * 5500 ft = 139.990 ft lesz a telefon ára, amilyen konstrukcióban vásárolja.
a szolgáltatás külön téma, az nem számít bele a készülék árába, mert időközben a készüléket lecserélheti, de a szolgáltatást adott sim kártyával másmilyen készülékben is használhatja, illetve akár közben is, minden áldott nap másik telefonban, ha ő úgy gondolja. -
válasz
Laca1212 #24695 üzenetére
Értettem a lényegét, de az elv számomra elfogadhatatlan: azzal rabláncol egy szolgáltató magához egy drága díjcsomaggal, hogy "olcsón" kapsz egy prémium telefont: olcsó nem is olcsó, hisz valszeg nincs szüksége azokra a szolgáltatásokra, kifizetteti a telefont, és még drága is. Ha az első nem áll, és tényleg kell valakinek a korlátlan hívás, akkor is kb 250e-t fizet a telefonért...
-
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #24689 üzenetére
Megbízható és gyors (ha van raktáron amit rendelsz, másnap megkapod)!
Én már több készüléket is vetten tőlük, a mostani is onnan van!
A HTC hivatalos partnere, garanciánál nem lesz gondod, gyári HTC-t adnak!Viszont nem nagyon lehet tőlük a mi régiónkba szánt HTC készüléket venni, ezért alapból nincs bennük magyar nyelv!
-
boksz
senior tag
Tudtok olyan app-t amivel el tudom rejteni a nem kívánatos képeimet illetve videóimat, hogy más ne lássa ha megkaparintja a egyetlenemet ?
-
Juliuska
senior tag
Jó hír -> Sense 6 várható időpontja -> see pict
toeki: bocs' de én úgy tudom, h a Vodának nincs 4G-je (így nem csoda, h nem volt fogyasztásbeli különbséged)
hurrikan: sok Kollégától kérdeztem már, de mivel Te is hiányolod a 3GB Ramot, - nem tiszteletlenségből - de ugyan áruld már el nekem, vajon melyik élethelyzetben kevés a meglévő 2GB...?
enginev3.0: +1 köszi az ajánlót, nem semmi game
mumk1: na és egyedül vásárolgattál az Auchanban, vagy volt Veled valaki...?
Badboys: tőlem 100k-t kért volna anno a tré előlegként, a 40k beugrón felül...
csacsi67: sajnos, jól mondja
qamu74: a rendelésedet követően, a megadott telefonszámodon visszaigazol a tré ügyfélszolgálata adatpontosítás és hitelképesség vizsgálat céljából és ott tudod majd meg, h mennyi lesz még a beugrón felül az előleged.
san01: röviden: qrvqjóóÓ, igen, nem, igen
-
Loboda
senior tag
Nem tudom mikor veszik észre az Expansysnál, kattintsatok a Samsung Galaxy S5 hosszú reklámcsíkjára!
-
Badboys
őstag
http://www.hwsw.hu/hirek/52050/htc-one-m8-teszt-kiprobaltuk-okostelefon-android.html
-
vkp
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24682 üzenetére
Azért láttunk már lebutított Sense-t...
Mindegyis, amíg XDA-s srácok dolgoznak, addig lesz minden a romokban
-
dns86
tag
Azt lehet tudni, hogy a Sense 6-os frissítéssel megkapjuk az extrákat is? Pl koppra ébresztés, stb...
-
markyy18
aktív tag
válasz
NandorHUN #24666 üzenetére
Nekem működik tökéletesen mind a kettőn. gyári és fűzött Sense 6 rom alatt is. Én sem hallottam még soha, hogy valaki erre panaszkodott volna. Próbáld meg törölni a fiókot majd újra bejelentkezni. Mikor bejelentkezik szokta kérni, hogy engedélyezd a HTC Sense Facebook alkalmazást ahogy hurrikan kolléga is említette. Ezt kell engedélyezni és akkor működnie kéne.
-
Loboda
senior tag
s3nsitivity, HUTCHDB
Ti profik vagytok, én nem értek hozzá ennyire!
Egy kis időt adok minden kipróbált somnak!
Kivéve ha első pillanattól nem stimmel vele valami! -
hurrikan
addikt
válasz
NandorHUN #24666 üzenetére
Hát mindenkinél biztos nem. Mert pl. nálam tökéletesen megy.
Meg mástól sem olvastam hasonlót itt fórumon.
Ettől lehet egyedi hjba. Nekem is volt már olyan amit csak én tapasztaltam itt.
SENSE-t engedélyezted?
Ha más nem próbáld HaxSyn-cel? Vagy más alternatív facesync appal. -
Sheepczx
tag
válasz
Laca1212 #24631 üzenetére
"Ez hülyeség. Azért a havi 20k-ért szolgáltatást is kap a user. Nem csak a telefont törleszti."
London, 34 font és szolgáltatást is kapok (5000perc+sms és korlátlan net)
34font a mai csodás gazdasági helyzettel sem több mint 13k huf!
lehet én vagyok a hülye hogy ugy gondolom hogy ez ok! -
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #24662 üzenetére
Nem
-
NandorHUN
addikt
Kérnék egy kis segítséget: facebook naptár/események szinkronizálást hogy lehet megoldani? Nálam a szinkronizálásnál (Facebook - naptár ) hibát ir ki, de csak ez az egy többi, emberek, szülinapok stb... rendben van.
-
Gulyopapa
addikt
Elképesztő hogy egyeseknek az egész napját ( életét ) egy telefon buzerálása teszi ki ...
Én például egész nap kint kertészkedtem és napoztam -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
FGyula30 #24638 üzenetére
Sajnos rosszul fogalmaztam:
Nekem olyan app kellene, ami a gmail-emben levo sms-eket (es hivaslistakat) teszi vissza 4.4-en is.
Ilyen volt az sms backup+ eddig, vagyis kitkat-ig. Sajna meg mindig nem tettek kompatibilisse....
Sajnos amit ajanlottal egy fajlba ment, majd azt kell valahogy visszaallitani, vagyis nem "foglalkozik" a gmail-lel.
A masik program (amit irtam) nagyon kenyelmes volt, lehetett romolgatni, azzal mindig visszaallitottam a dolgaimat.(#24640) bajoros!
Koszi a tipet, mindjart ranezek! -
Ez mi pontosan?http://bgr.com/2014/03/28/android-4-4-3-kitkat-update-for-nexus/
-
csacsi67
addikt
Jo jo ez az M8 de az i5s -hez van mit fejlödni még gyorsaságba [link] .
-
Laca1212
őstag
válasz
qamu74 #24624 üzenetére
Értem! Nem is hallottam még ilyenről...
Amikor 0 kezdővel vettem az enyémet, szó nem volt erről. Bár "arany" vagyok, lehet ezért, mint ahogy kali írta. Mondjuk azt sem tudom hogyan lettem "arany".
Az is fura volt nekem, hogy van akiknél havi forgalmi limit is van és ha meghalad x összeget a számlája, akkor ideiglenes tiltás amíg be nem megy T-be és ki nem fizeti.Ez hülyeség. Azért a havi 20k-ért szolgáltatást is kap a user. Nem csak a telefont törleszti.
-
Badboys
őstag
válasz
Szpisti #24626 üzenetére
Minden szolgáltatónál van és volt is mindíg. A T kevésbé él vele ellentétben a két másikkal. A vodkafon súlyos 10 ezreket szokott kérni amikor beszáll a légy. Itt is volt olyan flottás T és 0 tartozással ,ha jól emlékszem 60 ezer körül kért előleget. Ez tavaly volt amikor be indult az M 7 forgalmazás. Tőlem még nem kértek. Pedig nem ez az első amit így vettem. Mindíg időben fizetek gondolon ez beleszámít.
-
g.gergo
senior tag
Üdv,
ARHD 61.1 alatt a /system/privat-app mappában látok pár olyan alkalmazást (twitter, instagram a htc sense számára, stb), amiket az alkalmazások között nem lelek. Ezeket hol, hogyan tudom elérni? Más. Újraindítás esetén nem látja a hálózatot (t-mobile). Iyenkor repülőgép üzemmüdba teszem, majd vissza és minden ok. Ez bug vagy valami feature?
-
qamu74
őstag
válasz
Laca1212 #24623 üzenetére
szia
Én a tétől veszem 11.-én a telefont 30000ft kezdőrészlettel és Mozaik M díjcsomaggal(14500ft),valamint 4500ft törlesztő részlettel(havi).A futárnak elvileg 29990ft kellene fizetni, de van egy pont a szerződésben,ami megállapít egy bizonyos összeget(gondolom utána néznek, hogy fizető képes vagyok e),amit még pluszban fizetnem kell, de ez az összeg majd lebeszélhető lesz!
-
Gulyopapa
addikt
válasz
CptAdamica #24613 üzenetére
2013 legjobb! telefonját kapod
-
Loboda
senior tag
válasz
CptAdamica #24613 üzenetére
Ez nem egy szint lesz!
-
CptAdamica
veterán
Gulyopapa, Ununqatrium
Köszönöm.
Következő hónapban én is beújítok egyet, mostani Samsung galaxy mini-hez képest lépek egy szintet.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
CptAdamica #24608 üzenetére
Életem legjobb vétele. A kamera középmezőny, de nem olyan tragikus, mint amennyire sokan reflexből lehúzzák. A kamerán kívül minden más 10 pont.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
CptAdamica #24608 üzenetére
A kamerán kívül csillagos 5-ös.
A kamera csak 4-es.
Részemről ennyi. -
CptAdamica
veterán
Azokhoz, akik több hónapja használják a telefont:
- Mi a véleményetek róla,
- Megérte megvenni / megbántátok a vételt,
- Hozza a felső kategóriás szintet? -
válasz
qamu74 #24603 üzenetére
szia,
több tényező függvénye, hogy mennyi mobil előleget kérnek - ha kérnek, mert például arany vagy platina kiemeltségnél már 0 forint kezdővel sem szokás, még a legdrágább telefonra sem -, lehet csak 10 e ft, de akár 80 e ft is, ha úgy ítélik meg, hogy adott hibalehetőség.
-
qamu74
őstag
válasz
enginev3.0 #24604 üzenetére
Köszi!
Nagyon várom már a ONE-t!!
11.-ei átvétellel rendeltem, így akkor én is belépek a klubba!!! -
qamu74
őstag
Sziasztok!
REndeltem most egy feketét a ténél 30000 kezdőrészlettel, Mozaik M vagy milyen díjcsomaggal,kérdésem az, hogy mennyit szoktak a ténél felszámítani letéti díjnak plusszban még...
-
adamboro
csendes tag
Expansysnél is csökken. kb 2 hete még 150k volt, most meg 138k. Vagy osztrákoknál a mediamarkt 479€-t kér érte.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Leafnshit #24593 üzenetére
Csak függetlenül érdekelne a telefon, manapság sok szolgáltató váltás volt a flotta csomagban, most jelenleg Telenor van, de jövőre elvileg már vodafone lesz.
(#24595) HUTCHDB
Mostanában tervezek telefont venni, még 1-2 hónap várakozás simán belefér. Ez és a google nexus 5 között hezitálok, de valahogy ez jobban megfogott és szerintem 80-90 körüli áron teljesen korrekt lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Fujifilm X
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest