- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djembito #25198 üzenetére
Nem, csak ne lepődj meg, ha esetleg valami jó kis vírust szedsz össze, amivel "magától" emelt díjas üzeneteket küld a telefonod, vagy "csak" simán nemzetközi számokra, esetleg nem tudsz majd programot telepíteni/törölni, ilyesmik.
Röviden: én maradnék a megbízható beszerzési forrásoknál.
-
djembito
csendes tag
Torrent oldalról szedek le androidos alkalmazásokat a telefonra akkor garancia megszűnik?
-
csiktor604
csendes tag
Az nbook szervízbe senki ne vigye a telóját átvágják az embert vittem oda hoxomat javítattni 29 ezret elkértek egy akksi cseréért meg egy antennapanel cseréért mint később kiderült one s akksit tettek bele használtat... Ès azon kivül semmit nem csináltak vele csak átállították gsm módba... Holott wcdma modba voltak problémák a térerővel miutan csinaltam akksi tesztet gyengén szerepelt az idézőjeles új akksi ès wcdma modba maradt a hiba vissza vittem és a szervíz vezető még életébe nem hallot a htc beépített tesztjéről és azt mondta nekem miután követeltem hogy mutassa meg az új akksit a teloba azonnal ,erre azt válaszolta hogy fizessem ki a szétszedést ami 1óra holott csak a hox hátlapját kellet volna levenni ami maximum 1perc aztán kisseb ugatás után újra bevették javítani a hoxom másnap küldtek emailbe egy képet ahol kicsi felbontásba paintel bekarikáztak egy részt és ezt írták:
HelloVisszaadjuk a pénzt, mert sajnos után gyártott a készülék és elvileg ezért nincs benne a 3g. Mellékelek egy képet, ahol látod a problémát és ahol azt is látod, hogy új aksi került bele.
Sajnos ez az ára, ha az ember Kínából vesz telefont. Az aksi gyors romlásának is lehet ez az oka.
Attól még hogy kínai a telefon nem romlik az új akksi csak annyi hogy egy használt 1650mah as akksi nem úgy szerepel mint egy 1800 mah as zsírúj akksi ès az a legdurvább hogy az első szervízkor nem derült ki hogy utángyártott a telefon.... Nah ennyit erről a szervízről..... Gusztustalan èn azt ajánlom mégegyszer hogy senki ne vigye oda javítattni a htcjét mert nem korrektek... A helyesírási hibákèrt elnézést... -
boksz
senior tag
válasz
CptAdamica #25194 üzenetére
Használd egészséggel !
-
CptAdamica
veterán
Rövid várakozás után nekem is megérkezett a telefon, eddig nagyon tetszik, fogásra, kijelző, minden nagyon egyben van, egy szép fekete változat.
Sorszám alapján 2014 februárjában gyártották, gyárilag 4.3-as android van rajta és 5.5-ös Sense. Következik egy esti töltés, aztán holnap nyúzom tovább, jelenleg csak 20% akku állapottal érkezett.
-
istnag
addikt
válasz
Draeko #25184 üzenetére
ha kicsivel hosszabb inaktivitás után bekapcsolom a kijelzőt, le van csatlakozva a hálózatról így nem kapok semmi értesítést és gyorsan próbál csatlakozni újra
Elvileg van ilyen beállítási lehetőség a WIFi Speciális beállításoknál, hogy WIFI ébrentartása, vagy vmi ilyesmi ezt be kell kapcsolni.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #25186 üzenetére
Az a vicc hogy használtam
Ok, nem videónézés vagy játék de amúgy igen, használtam. -
Draeko
csendes tag
Sziasztok! Egy HTC M7esem van, Németországi független, február közepe fele vettem és egyből jött is le rá a 4.3as frissítés, így az eredeti 4.2.2vel (ha jól emlékszem ez eleve 4.2vel jött már) nagyjából 5 percig próbáltam.
Voltak gondjaitok a wifivel korábban vagy esetleg pont 4.3on? Sokszor ha kicsivel hosszabb inaktivitás után bekapcsolom a kijelzőt, le van csatlakozva a hálózatról így nem kapok semmi értesítést és gyorsan próbál csatlakozni újra. Ez esetleg lehet a power saver módtól? (számomra ez furcsának tűnne mert ha a mobilnet be van kapcsolva akkor ilyenkor az LTE-ről vált vissza wifire gyorsan ami jobban szívja az akksit). Plusz egyéb furcsaságok vannak, olyan hálózatok amiken nem változtattam, pl. a páromnál, nehezen kapcsolódnak, néha azt írja incorrect authentication data és nem tud csatlakozni, ki be kell kapcsolni a wifit egy ideig, és korábban egyik előző telefon sem csinálta. A céges wifire, aminek az egész irodában nagyon jó lefedettsége van, sokszor csatlakozva van de valódi adat nem jön át rajta, de mégis connected-et jelez. Ez 4.3as hiba, vagy érdemes ezzel már szervízhez fordulni?
A másik kérdésem (bocsánat hogy egyszerre ennyi), hogy ha jól látom a 4.4 rollout már szinte véget ért Európában, nekem azonban semmit nem talál. Egyedül vagyok ezzel?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25182 üzenetére
Ahhoz képest szuper, mert a N szabvány elméleti maximuma 72Mbit/s, szóval fullon megy az tuti...
Bocsánat, a gyakorlati maximuma és körülbelül...
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #25178 üzenetére
Milyen router? Milyen szabványon megy?
-
-
Gulyopapa
addikt
2 nap 11 óra akkumulátor idő jó ?
... és még van 21% vissza -
grunge
addikt
Köszi skacok, jo kis Klub ez
Nem rosz ez a Blinkfeed, remelem lesz rajta több magyar taqrtalom is azert.
Ejjel alig par szazalekot eset az akku, holott nem is kapcsoltam be semmi battery saver opciot.
A vevöje nagyon jo, mind a mobil es a wifi-re ertve. Ott ahol a Moto Razr-em gyengelkedett a wifi-vel ez nem problemazik pillanatok alatt kapcsolodik. A mobilhalot is könnyebbben, erösebben tartja. Nem LTE-zek, 3G szerzödesem van 14.4 Mbit-el. Hozza is szepen. Ez volt nekem az egyik fö szempont, mivel sokat vonatozok, hogy ott stabil legyen a kapcsolat. Ez kicsit meglepett!
-
spawn21
veterán
válasz
Ununqatrium #25174 üzenetére
Éééés kezdődik a számokra való maszturbáció......
Ha Téged érdekelnek a pontok, akkor nem ez a Te telefonod
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
enginev3.0 #25173 üzenetére
Az az M8, nem az M7. Ezen én is meglepődtem, azt hittem, ennél azért fürgébb.
-
NandorHUN
addikt
M7 bent sincs a topban? Pedig én azt hittem Galaxy Note 3 nál jobb, de ezekszerint az tényleg egy jól összerakott kis gép, gondolkodom hogy lecseréljem aztán majd 2016 környékén ujraberuházok valami flagshipbe....
Am most nézem hogy M8nek hátul lehet hogy 4MPe van, de kamerázásban megint ráver a többire mert 1080p-t 60ban tudja többi meg csak 30fps-el(720p az meg megint más kérdés)
-
Koris
aktív tag
Érzékeny a kicsike
[link] -
g.gergo
senior tag
válasz
bébi67 #25156 üzenetére
Akkor kicsit segítek. Ha akarsz, be sem kell menned, ki tudja mennyit kell ott várnod, meg az is lehet, hogy elhajtanak.
A lakóhelyed szerint kapitányság email címére írsz egy levelet, ami kb. így nézzen ki: Tisztelt Nyomozó Hatóság! Feljelentést kívánok tenni ismeretlen tettes ellen az alábbi tényállás alapján. 2014. április ..-án a www.aprod.hu hirdetési portálon egy Moha nevezetű személy által meghirdetett HTC One típusú telefon hirdetésére lettem figyelmes. A hirdetésben az alábbi elérhetőségek jelentek meg: email cím: ...., telefonszám .... A hirdetésben megadott telefonszámon 2014. április .... -án ... órakkor felvettem a kapcsolatot az eladóval. A vele történő beszélgetés során megállapodtunk, hogy a tulajdonában lévő HTC One tip. telefont értékesíti a részemre 70 ezer ft-ért. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a beszélgetés során tisztázva lett, hogy a telefon az ő tulajdonában van, és az eredeti készülék. Ide még leírhatod, hogy még mi hangzott el. Az eladóval történő megbeszélés alapján, személyesen találkoztam az eladóval ..... helyen, 2014. április .... -án .... órakkor. A találkozóra két személy jelent meg, akiket korábban soha nem láttam. Ezek a személyek ... ként mutatkoztak be nekem. A találkozó során átadtam a ... ként bemutatkozó személynek a korábban kölcsönösen kialkudott vételárat, azaz a 70 ezer ft-ot. Ezt követően az eladó átadta részemre a szóban forgó mobiltelefont ... tartozékaival ill. dobozával. Ide is leírhatod, hogy még mi történt ott. Majd ezt követően egy telefonok szervízelésével foglalkozó boltot kerestem fel, ahol a telefon átvizsgálását követően közölték velem, hogy a telefon nem eredeti, az egy utánzat, egy ún. klón készülék. Tekintettel arra, hogy az eladóval történő megbeszélés során az eladó tényként közölte velem, hogy a készülék eredeti, ezért kívánok feljelentést tenni. Kérem az elkövető felkutatást és felelősségre vonását. Aláírás, elérhetőségek, stb.
Azért írd be, hogy megbeszéltétek (még ha nem is), hogy eredeti a cucc, mert a csalás tényállási eleme a tévedésbe ejtés. Ha ő azt mondja, hogy hát bocs, én is azt hittem, hogy eredeti, akkor kb. buktad. Ha eljuttok odáig, és remélem igen, akkor kérd a közvetítői eljárást. Ha kérdéses van, jöhet pü-be is. Sok sikert!
-
grunge
addikt
válasz
Levente17 #25110 üzenetére
Megerkezett! Hat ne mis tudom mit mondjak, iszonyu jo, pedig meg csak ismerkedünk
Amin fennakadt a szemem, hogy par masodperc alatt bebootol. ehhez nem vagyok szokva. A kamera nekem telefonra eleg, fenykepezni fenykepezövel kell. A kijelzöt nem kell ugye emliteni. Az egesz keszülekröl erzödik hogy nagyon egyben van, szepen megmunkalt darab. Amint femaszott a WiFire kapott is egy update-et.
Most epp töltögeti a google az appjaimat restore-nak hala. Estefele kicsit jobban ranezek melo utan.
Eddig nagyon tetszik a dolog!
-
csiktor604
csendes tag
Ez nagyon szomorú én hoxal jártam hasonlóan csak nekem pozitívan végződött az ügyem...
-
bébi67
aktív tag
Köszönöm, hogy együtt éreztek velem.
Holnap elmegyek a rendőrségre és feljelentést teszek, bár fogalmam sincs, hogy hogyan kell valakit feljelenteni, mert hála Istennek eddig olyan szerencsés voltam, hogy nem kellett ilyet tennem.
Sziasztok ! Majd megírom, hogy mire mentem a rendőrséggel. -
Nightfall75
tag
válasz
bébi67 #25151 üzenetére
Mindenképp menj el a rendőrségre, 50ezer Ft kár felett már tudtommal bűncselekményként kezelik az ügyet, nem sima szabálysértésként. Veszíteni nem fogsz vele semmit, és ha tudsz róluk egy használható személyleírást adni, még akár el is kaphatják, őket, bár igaz, ami igaz, ebben nem bíznék túlságosan.
-
g.gergo
senior tag
válasz
s3nsitivity #25152 üzenetére
Ez nem szerződésszegés, mert az egy polgári jogi fogalom. Ez csalás, azaz bűncselekmény. "Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el."
Csatlakozom az előttem szólókhoz. IP címet megkérni semmiség, hogy melyikről adták fel a hirdetést, tel. számmal ugyanez a helyzet.
-
bébi67
aktív tag
Csak okulás képpen.
Egy jó nevű gsm szervízbe ( " gyors bolt " ) bevittem a klónt szoftvereztetni, mert azt hittem, hogy eredeti.
Az ügyfeles srácnak mondtam, hogy lehet, hogy klón. Megnézte az imei számát és azt mondta, hogy mindjárt utánanéz, hogy klón-e. Erdmény: németországi,EU-s verzió, 2013.04-hóban vásárolt, még egy év htc garancia van rá.
Levett a polcról egy eredetit, összehasonlítottuk, egy az egyben egyformák voltak, megnyugtatott, hogy nem klón.
Egy óra múlva felhívtak, hogy mégis csak hamísítvány. Egyébként HOX plusom volt eddig. Az indítási kép, hang, menü totál htc volt.
Egy szó, mint száz, jól átvertek, adásvételit írtunk, de az adatait Ő írta be. Ketten voltak, mesterien terelték a szót, és a figyelmemet.
Még egy dolog: fogalmam sem volt róla, hogy a ONE M7-et klónozzák!
Azért írtam ennyit, hogy aki olvassa ne járjon úgy, mint én.
Még az imei is hamisítvány volt. Az, hogy a kernel és szoft verzió más, mint a gyárin, attól még lehet eredeti, csak valami főzött rommal.
Sziasztok, szép napot! Nekem még kell egy pár nap, hogy feldolgozzam a történteket.
Nagyon köszönöm azoknak az embereknek az együtt érző gondolatait, akik átérzik, hogy milyen érzés, mikor ennyire átvernek valakit.
Egyébként bűnözőnek tartom ezt a két embert, mert nekem eszembe sem jut, hogy most úgy adjak túl ezen a klónon, mint ők.
Lehet, hogy naiv vagyok,de én eddig hittem a becsületességben és nem feltételeztem, hogy már a telefonokkal is csalnak. -
Spark_777
tag
Találtam egy hivatalos viszonteladót hivatalos árral az új M8-hoz...hát barátaim,potom 250.000 Ft,ezek nem normálisak
-
Kocsó
aktív tag
Azért adásvételi nélkül kiadni 70.000-t... Hát az is egy picit felelőtlenség.
Ettől függetlenül én tuti feljelenteném őket!!!
(lehet nem sok minden történne de legalább tettem valamit azért hogy mást ne csesszenek át) -
Nuada herceg
őstag
Jah itt én neked adok igazat...
Nyilván a vásárló hibája is....
De sajnos én sem lettem volna ennyire alapos, hogy ezt ki tudjam szűrni.Száradjon le a kezük az ilyen mocskoknak...
Az árát elisszák, remélem detoxba kerülnek.... -
Gulyopapa
addikt
-
bébi67
aktív tag
Klón, Kínai átvertek. Röviden ennyi.
Apródon hirdették,Moha néven, érdi régót megjelölve. A Kelenföldi pu-on adták át, ketten voltak, fiatal huszonévesek, kerüljétek őket.
A telefonja a vásárlás után, már nem kapcsolható volt. Törölte magát az apródról.
70 rugó szélnek eresztve. Nem vagyok boldog. -
Koris
aktív tag
Kell ettől jobb reklám?
[link] -
Tűzkígyó
tag
Sziasztok!
Az új HTC One-om rendszeresen elveszti a WiFi jelet. Még a gyári 4.2.2 van rajta. A hibajelenség leginkább twitch.tv nézés közben zavaró, mivel ott megszakad a folyamatos stream. A WiFi 1-10 perces szakaszonként (ez változó) kikapcsol, majd rögtön újraindul. A WiFi Advanced menüben próbáltam úgy is, hogy kikapcsoltam a WiFi optimization-t és bekapcsoltam a WiFi Best Performance-t --> így is csinálja. Ja és a router mellett vagyok 2 méterre folyamatosan, jelerősség a maximumon.
Ez a probléma megoldható valahogy, vagy szervízbe kell vigyem a telefont? Esetleg factory reset, system update segíthet?
A router egyébként WPA2-t használ titkosításra, nem tudom ez számít-e ebben az esetben.
-
boksz
senior tag
válasz
s3nsitivity #25131 üzenetére
És hogy hol vetted, hogy más ne essen ebbe a hibába !
-
spawn21
veterán
válasz
s3nsitivity #25129 üzenetére
Viszont milyen érzés lehet ,amikor vettél egy 30000 ezres telefont mondjuk 80-ért
-
Koris
aktív tag
válasz
s3nsitivity #25127 üzenetére
A hTc logo jogos.
A radio rom miatt gondoltam ,hogy Cubot One:
[link] -
s3nsitivity
addikt
Azért az, hogy nincs HTC logó meg ilyenek tuti feltűnt volna neki.
Inkább egy sima klónra gondolok.
A cubot, THL és társai rendes telefonokat készít, igaz néha eléggé hajaznak valamelyik flagshipre.
Más,
Én egy antutut felcsapnék azért de a kernel is arról árulkodik, hogy egy „jó” klónt kaptál..
És igen, egy pofon kijár az eladónak! -
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem használtan egy Htc One M7 telefont. Sajnos nem talál gps műholdakat. Sem a gps teszt programmal sem a sygic -kel. Infra port alkalmazás egyáltalán nincs rajta. A memóriájával is van valami, mert azt írja, hogy 29GB szabad, ebből felhasználható 16GB.
Szerintem nem gyári kernel és sw van rajta. Mit lehet ilyenkor csinálni? Rá lehet tölteni gyári kernelt és sw-t? Hol tudják ezt elvégezni?
Jól ráfáztam vele. Remélem lehet még használható telót csinálni belőle. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #25115 üzenetére
gsm boltban vette, ahol eleve nyitva volt a bootloader.
a boltossal többször beszélt (ráadásul haverja) aki azt mondta, hogy nem mer belevágni a javításba. (magyarul nem küldi sehová, hanem ő javítaná meg, ami egyébként jól megy neki, mert más telefonokat nagyon jól, szépen javít, a kijelzőcserétől az iphone-on át mindent. ez viszont nem egyszerű dolog...)
szóval ilyen faramuci a helyzet, de nem akar vitázni a boltos haverjával.....én ebbe nem szólók bele...
szóval adott egy hangszóró hibás one, amit saját költségen kellene megjavítani, a lehető legjobb árban. -
Nuada herceg
őstag
válasz
HUTCHDB #25114 üzenetére
Láttam, hogy már többször is belinkelted.
Az én figyelmemet nem kerülte el a kérdés, csupán csak azért nem válaszoltam,
mert nem tudok érdemben nyilatkozni... Szóval fogalmam sincs. :/Remélem valaki tud segíteni.
De hogy nincs rá garancia már?
Mindenhol 2 évet adnak nem? a bejelentés óta meg még 1,5 év sem telt el. -
HUTCHDB
nagyúr
próbálkozom ismét
-
Levente17
tag
válasz
Avicularia #25111 üzenetére
Én sem...
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #25106 üzenetére
Ha most is veszteséges, akkor jó lesz az már a harmadik veszteséges negyedévre is.
szerk.
Elnéztem a negyedik negyedév nem volt veszteséges, mert eladták a beats-et -
s3nsitivity
addikt
válasz
Nuada herceg #25104 üzenetére
Ja 62 misi..
Na de majd a Q2 meg Q3 !Egyébként a 810 és a 808-es Snapi elég keménynek ígérkezik, szerintem megvárom az M9-et remélem egy 810-es kerül bele majd.
-
toeki
senior tag
válasz
Nuada herceg #25104 üzenetére
veszteséges, vagy 62 millióval kevesebb a profit mint az egy évvel azelőtti negyedévben?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
mcmathiu #25098 üzenetére
Megnyomod a hívás gombot.
Ott ellapozol balra a híváslistára, valamelyik néven nyomva tartod az ujjadat
(amelyik érdekel), aztán előzmények megtekintése.Ott látod, mikor hívtad az adott számot, és mennyi ideig tartott 1-1 hívás.
ON:
Sajnos a HTC újabb veszteséges negyedévet zárt,
ha jól olvastam akkor 62 millió dolláros a mínusz.Mondjuk ez az M8 megjelenítése előtti szakasz, reméljük az a telefon segít rajtuk.
-
djembito
csendes tag
A hátlapi kamerának a lencséjére érdemes valamit védő fóliát ragasztani vagy valami ilyesmit?
Farmerzsebben hordom eddig semmi karc egyenlőre. -
istnag
addikt
Sziasztok,
Segítség kellene, van ennek a telefonnak olyan, változata, ami dual simes és működik Magyarországon, 3g n? Pl. 802w? Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Ukrajnai háború
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest