- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 
			  Mobilarena HTC ONE 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HUTCHDB nagyúr válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetéremost átváltottam a upc wifijére. 
 átállítottam 5 ghz-re, de azzal is kb 40mbs-ot tud a one.
 (a tp link-es routeren meg nincs is ilyen állítási lehetőség, hogy 2,4/5 ghz)
- 

MerLinh senior tag válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetérejah sajna (bár nem tudom lenne-e hely még 1 antennát belezsufolni), viszont arra lennék kiváncsi, hogy ac-vel mennyit tud mondjuk engem jobban aggaszt hogy notebookokban is 1x1es vackokat raknak alapból...hiába van 2 antennája.... 
- 

HUTCHDB nagyúr válasz  Szpisti

üzenetére Szpisti

üzenetéreNo vissza egy kicsit a router/sebesség problémához...megmondom őszintén nem nagyon vagyok képben. 
 TP-LINK TL-WR1043ND routerem van, ami 300-as sebességet tud.
 A PC-n mérve a sebességet (ami kábellel van összekötve a routerrel) 110 -120 között mozog a letöltési sebesség, tehát a UPC kb-ra adja amit ígér.
 Tehát akkor jogos lehet-e a kérdésem, hogy miért nem tudja a telefon ezt a sebességet?
- 

Szpisti addikt válasz  HUTCHDB

üzenetére HUTCHDB

üzenetéreVan olyan router ami dual band-ot és egyszerre tudja a hagyományos 2.4Ghz-en és az 5Ghz-es tartományt. Nekem is olyan van, de nem jelent semmit (legalább is az "n" szabványban), max annyit hogy 5Ghz-en nem nagyon vannak zavaró/interferáló jelek... 
 Az én routerem már tudja az "ac" szabványt is 5Ghz-en, ezt tudja a One is, sajnos csak egy stream-en (nem tud MIMO-t) de így is elméletben tudja a 433.3 Mbit/s-ot.
 De mértem egyet 2.4Ghz-en ("n" szabvány) és 5Ghz-en is ("ac" szabvány). 50/5-ös netem van.  
 Nincs különbség...
- 

Xaels félisten Annyira nem rossz ez. 
- 

Gulyopapa addikt válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreKösz ! 
- 

Gulyopapa addikt Mit is kell nyomkodni a developer mode-hoz ? 
- 

HUTCHDB nagyúr Most krepált be a upc-s modemem, amit kicseréltek. (upc 120-as netem van.) 
 A net sebesség tesztje miatt letöltöttem egy speed teszt programot.
 Hát döbbenten tapasztalom, hogy a telefon wifin (letöltési sebességben) csak 40 megát tud. 
 Ez másnál is így van?
- 

CptAdamica veterán válasz  Avicularia

üzenetére Avicularia

üzenetéreÓ, ez remek, köszönöm.  Én is úgy gondoltam, hogy ez így fer, csak nem voltam biztos, hogy mit engednek meg Google-ék. Én is úgy gondoltam, hogy ez így fer, csak nem voltam biztos, hogy mit engednek meg Google-ék.
- 

Avicularia veterán válasz  CptAdamica

üzenetére CptAdamica

üzenetéreMiért ne? Sőt több készüléken egyszerre is használhatod. 
- 

CptAdamica veterán Kicsit Off, de hátha tud valaki segíteni benne. A már megvett google play-es alkalmazásokat, játékokat, átvihetem az új telefonomra is?  
- 

saintex72 aktív tag Aki nem akar fóliázni de félti a kijelzőt, annak ajánlom a prémium tempered glass screen protectort. Kb. 1200 forinttól vannak az eBayen. Tökéletes megoldás. Ugyan olyan mintha a kijelző lenne, de ha kell akkor lehet cserélni. 
- 

Balinov titán válasz  Nightfall75

üzenetére Nightfall75

üzenetére 
- 

- 

Balinov titán válasz  MerLinh

üzenetére MerLinh

üzenetéreHat ez az, 4.4.2 (Sense 5.5-tel) mar megvan par hete, jelenlegi SW verzio 4.19.401.9 , SDK API level 5.68, ezert is allok itt ertetlenkedve, hogy mi ez a 4.19.401.11 szerk: gugliztam most 1 kicsit, de kb az elso 10-15 talalat ugyanaz a hirrol szol, kisse atdolgozva az adott site izlesenek megfeleloen. 
- 

Atmo senior tag Császtok, még mindig nincs temproot 4.4.2-re? 
- 

HUTCHDB nagyúr válasz  Nuada herceg

üzenetére Nuada herceg

üzenetéreIgen, van. 
- 

Nuada herceg őstag A miénkben van képstabilizátor? 
- 

MerLinh senior tag válasz  Gulyopapa

üzenetére Gulyopapa

üzenetérePontosan, ha tvd rá van rúgva a routere meg a telefonod is, akkor és tv szépen viszi a dlna, meg engedelyezve van a tavvezerles akkor a saját telefon alatt meg kell jelennie, egy tavalyi lgvel és mede8ter lejatszoval szépen ment. balinov: ha 4.3mad van akkor ez már a 4.4es frissites 
- 

Balinov titán Sracok, nyugodtan kovezzetek meg, tudom, vissza kellene olvasnom, de nincs valamik konkretabb changelog a 4.19.401.11 sw update-rol? Ma szolt a telefon (HTC001 CID),hogy elerheto ez a 204.9MB-os software update, de csak annyit emel ki konkretan ,hogy Wifi improvement: Suport more routers. Azert 200+MB-ba tobbminden felefer. Koszi 
 B
- 

Loboda senior tag válasz  HUTCHDB

üzenetére HUTCHDB

üzenetéreAz InsertCoin 2.1.2 nem települ OTA- keresztül, le kell szedni a full telepítőt és wipe nélkül feltehető! 
 Ha fenn van, az OTA-k a 2.1.3 - 2.1.4 már a hagyományos rendszer frissítés szerint frissíthető (nem a myHub-on keresztül)
 Sense 6 Toolbox
- 

markyy18 aktív tag Aki várta az ARHD 62.0-ban benne van a Sense 6 toolbox alpha.  
- 

leslien nagyúr üdv, Htc One Google Play edition van vkinek ? erre is mehet fel az custom rom(sense miatt) mint a simára?  
- 

g.gergo senior tag válasz  MerLinh

üzenetére MerLinh

üzenetéreLehet, nem tudom, de azért jó lenne, ha következetesek lennének ez ügyben. De lehet, hogy jött az M8, az lett a No1 telefonjuk, aztán az M7-el már kicsit elnézőbbek.  Egyébként miket cserélnek rajta automatikusan (pl. akksi), függetlenül attól, hogy milyen hibával adod be? 
- 

MerLinh senior tag 
- 

SlayR senior tag válasz  Ritka90

üzenetére Ritka90

üzenetéreElég csak magát a készüléket a garancia papirral bevinni. Az hogy adnak e normális csere készüléket valahol relatív van ismerősöm akinek Lumia 800 vagy akár Samsung Galaxy Ace volt a csere telefon, de én pl nem kaptam csak SE X8at amikor leadtam a készülékem. Attól függ mi van kéznél... 
- 

Ritka90 csendes tag Sziasztok! 
 Rászántam magam, hogy kamera lilulás miatt szervizbe adom a telefonom.Kérdés, dobozával együtt vigyem be a Té-be? Vagy h kellene leadni?
 Ha igényelek csere telefont, akkor Té-be adnak normálisat?Köszi! 
- 

Gulyopapa addikt Nagy örömömben tegnap sikerült először leejtenem a telefont és lett a jobb felső sarkában egy karc  
 Ki lehet ezt valahogy polírozni onnan ?
 A fogkrém mint megoldás működhet, vagy az városi legenda ...... ? 
- 

pg1966 senior tag Találtam hTC One M8-cal készült hangfelvételeket, amiből kiderül a mikrofon minősége: https://www.youtube.com/watch?v=12jE13yn_ck 
 https://www.youtube.com/watch?v=HJZSqVBUsT8Szerintem nem rossz. 
- 

markyy18 aktív tag Az új Insercoin-ban a 2.1.3-ban tapasztalta valaki, hogy bekapcsoláskor és ha több ideig készenlétben van utána bejön a Car mód? 
- 

HUTCHDB nagyúr 
- 

markyy18 aktív tag válasz  Smidti

üzenetére Smidti

üzenetéreInnen lehet csemegézni. Ez ugyanaz csak van rajta hangerőszabályzó. 
- 

Smidti csendes tag Sziasztok! Ellopták a One-om gyári fülesét, valaki nem tudja véletlenül, hogy hol lehet olyan típusút beszerezni? (Esetleg, ha valakinek nem kell szívesen megvenném tőle.) Köszönöm 
- 

markyy18 aktív tag válasz  drpele

üzenetére drpele

üzenetéreHa minden igaz és kinyitod a fájl-t de S-OFF-olsz akkor vissza tudod állítani gyári állapotra vagyis h a rendszerbetöltőben LOCKED és S-ON legyen. A szervizben a HTCdev adataitól függetlenül megnézik mit ír a telefon. Ha S-ON és LOCKED akkor ha minden igaz megjavítják a telefont vagyis nekem ez jött le abból amit a múltkor a HTC-től kérdeztem, mert nekem egy rendszerhiba miatt azt írta a rendszerük, hogy a telefonom nyitott pedig nem. De azért kérdezz utána olyantól aki jobban ért ehhez.  Az Insertcoin-ban kevesebb a hiba. Nekem eddig jobban tetszik. 
- 

drpele senior tag Gondolkozom egy hTc dev-es bootloader unlock-on. Van valakinek közvetlen tapasztalata garanciális ügyintézésben, úgy hogy közben nyitott volt a bootloadere/ vagy már lekérte az nyitófájlt? Főzött ROM-ok esetében ARHD és Insertcoin közt vacilálok. Aki már használta mindegyiket, hogy látta, mik a főbb szemléletbeli különbségek a két SW közt? 
- 

Nightfall75 tag válasz  djembito

üzenetére djembito

üzenetéreGSM bolt ez is, ezért nagy valószínűséggel nem magyar piacra szánt készüléket árusítanak, hanem valahonnan külföldről (jobbik esetben az EU-ból) szerzik be. A magyar nyelv sokszor ugyanolyan hekkeléssel kerül bele, ahogy itt a fórumon is megtalálható leírásokban van. A garancia a kérdéses igazán, ha pl ázsiai készüléket kapsz, közvetlenül nem fogod tudni garanciáztatni a HTC-nél, max visszaviszed a boltba, aztán ki tudja, ott hogy javítják. markyy18 által ajánlott expansys-t javaslom én is. Ők angol és francia piacos készüléket árulnak általában, de legalább megbízhatóak és garancia is ok náluk. Ráadásul most még az ár is korrekt, látszik hogy megjelent az M8. 
- 

markyy18 aktív tag válasz  djembito

üzenetére djembito

üzenetéreAkkor inkább innen. Kicsit drágább de ez gyári garanciás, megbízható forrásból származó készülék. 
- 

djembito csendes tag [link] innen akarom megvenni a telefont. 
 Valakinek vélemény az üzletről?
- 

tildy nagyúr 2 napot kibir az akksija. Most p meg mindig 20% felett van, pedig tegnap reggel 9 ota toltot sem latott, hasznalni is hasznaltam. 
- 

boksz senior tag Felhívtam őket, már el is fogyott ! 
 185.000.- adják az M8-t.
- 

Gulyopapa addikt Láttam pár napja egy HTC-t ( nem One ) és Panasonic okostévét ahol a HTC-ről egy legyintéssel át tudta vinni a képeket a TV-re. 
 Ezt én is meg tudnám csinálni ?
 A TV-mben van wifi ...
- 

Nuada herceg őstag Kicsit off féle. Szemezgetek a szoni Z2-vel. Lehet az lesz a következő telefonom. 
 Nagyon tetszik a vízállósága, meg a 20mp-s kamera.
 Na de a lényeg ami miatt írok.A szamszung ujabb nagy találmánya. 4:30-tól a My magazine... Pár másodperc csak. Hihetetlen az a banda... 
- 

BenHans addikt A voda nekem felajánlotta a cserekészüléket a javítás időtartamáram még One X... Először kaptam egy éppen hogy használható Huawei-t, de rossz töltőt adtak hozzá, így a HTC töltővel töltöttem.  Második alkalommal egy valami rommá koptatott pici piros Samsungot akartak adni, mert csak az volt de nem fogadtam el, mert tényleg olyan volt, mintha egész héten keresztül betonon kacsáztak volna vele. Inkább felébresztettem a Desire-t úgyis eleget aludt már a fiókban.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Foxpost
- További aktív témák...
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G6 Intel Penium 5450U laptop
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is úgy gondoltam, hogy ez így fer, csak nem voltam biztos, hogy mit engednek meg Google-ék.
 Én is úgy gondoltam, hogy ez így fer, csak nem voltam biztos, hogy mit engednek meg Google-ék.