- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Mivel nincs időm keresgetni és ilyen telefonom sincs ezért kérdezek, elképzelhető volt róla szó ( utolsó pár HSZt átfutottam azért )...
Ismerősöm telefonján mióta feltette a 4.4.2-es frissítést a kijelző felső része nem szeret reagálni az érintésre.. mit lehet vele csinálni lehetőleg túl nagy mókolás nélkül? Olyan nagyon nem szeretné 2 hétre szervizbe küldeni...
-
Steve1207
veterán
válasz
Nightfall75 #23688 üzenetére
Ha egyből kiveszed utána akkor lazán bírnia kell többször is, anno a One-t tesztelték így. Nyilván nem 5-10 percről kell beszélni, de szimpla beleeséseket gond nélkül megússzák már. Nyugodt szívvel lemosom pl csap alatt. Hangszórónak se fog baja esni, mint írták fentebb.
Az OTG érdekes felvetés, de az nem csak utána ad le, miután rádugod a cuccot? Addig meg nincs gond, megtudják már ezeket oldani, ha nagyon akarják.
-
Mano66
senior tag
válasz
Szpisti #23676 üzenetére
Nekem is Jabra Easycall-lom van és kristály tisztán szól.Én is nagyon jol értem mit mondanak vezetés közben és a másik fél is inkább azt szokták mondani halkabban beszéljek,mert tul hangos.Egy nyakbaakaszton hordom nincs mindig a fülemben csak amikor hivnak.Igy kényelmes.
-
Koris
aktív tag
Orvosság a kihangosodásra:
[link] -
hurrikan
addikt
válasz
Nightfall75 #23688 üzenetére
Szerintem van rá technológia.
A 3,5-ös Jack is áramot ad le mégis sok vízálló telefonnak nyitott.
A hangszórók minősége meg csak átmenetileg romlik kb. negyed órás időtartamra, az is csak akkor ha mély vízben volt, huzamosabb ideig. Ez utóbbi elkerülhetetlen, az összes vízálló telefonnál jelentkezik, nem csak a Sonyknál. -
Nightfall75
tag
válasz
Steve1207 #23687 üzenetére
Az összes vízálló telefonnak zárt a microUSB csatlakozója (nem véletlenül, az OTG miatt áramot ad le), a HTC-nek nyitott a csati. Szóval ez alapján nem valószínű, hogy bármilyen, jelenleg a konkurencia által használt szabványt (IP5x v. IP6x) teljesíteni tudna, félig vízállóként hirdetni pedig elég nagy baklövés lenne marketing szempontból. Valamint a stereo hangszórókat is macerás lenne leszigetelni anélkül, hogy komolyan ne menjen a hangminőség rovására (lásd sony telefonok külső hangszórói).
Ez a "sima One is bírja, ha belevágjuk egy kádba, majd kivesszük" story elég vicces. Megnézném, hogy 10 esetből hányszor élne túl egy ilyen balesetet, de a sajátomon inkább nem próbálnám ki.
-
Steve1207
veterán
válasz
-FreaK- #23684 üzenetére
Arról még nem hallottam, de én is erre gondolok, hogy vízálló (M8-ról még nem lehet kint hivatalos fotó ugyebár a bemutató előtt, így sima One-nal kell illusztrálniuk az újdonságokat).
Ami csatlakozó szerűség az M8-nál teljesen alulra került, így még esélyesebb, hogy a teteje totál elszigetelt, max az alján juthat be víz. A sima One is bírja, ha belevágjuk egy kádba, majd kivesszük, itt még jobban figyelhettek erre, persze nem egy IP67 vízhatlan szint, de egy vízállót összehozhatnak. Az olyan IP65 vagy hogy volt?
És még egy érv: az összes flagship minden gyártónál vízálló idén. -
Steve1207
veterán
válasz
BenHans #23674 üzenetére
Egy hét múlva jönnek a Sense 6-os rom-ok, nem akarok nyár végéig várni
Plusz a t2w, adblock, régi hang, sense és blinkfeed mod, gpu renderelés eléggé hiányzik. A gyári frissítést megkellene várni, de tovább nem tudom van-e értelme, hisz csak a bugokat javítják elméletileg.
A videóból kiszedtem az eddigi újdonságokat Sense 6 téren:
- lockscreen háttér külön állítható
- futó alkalmazásoknál egyből bezárhatóak
- betűtípus állítás
- screeon off-nál:
- doubletapra felébreszt
- balra húzásra lockscreen widgetek
- jobbra húzásra blinkfeed
- felfelé húzásra feloldódik
- fektetett módban hangerő gombbal egyből indítja a kamerát
- boom sound alapjáraton aktív, fülessel kikapcsolható
- lezárt képernyőnél a 4x1-es óra pont ott van, mint a widget, ergo szimpla az áttűnés feloldáskor
- témázási lehetőségek (hat a kapcsolókra, jelölőelemekre, talán az alkalmazásokra is, mint pl zenelejátszó)
- szimpla cm, aosp kinézet (tárcsázó, üzenetek, galéria, böngésző)A kamera elméletileg még nem működik One-on, de dolgoznak rajta.
Plusz M8 kapcsán a WirelessChargingStarted.ogg árulkodik valamiről höhö. Tényleg kb mindent tud majd. -
BenHans
addikt
válasz
Steve1207 #23671 üzenetére
Én még nem érzem szükségét
ha nagyon variálni akarok akkor kipróbálok launcherrel valamit aztán legtöbbször nem bírnak egy hetet sem és visszaállítom gyárira.
Talán a legtöbb idő 2hét volt, amennyire leváltottam a gyári felületet.
Persze ha nem lesz gari, akkor megpróbálkozom én is, de szigorúan csak sense rom-mal. Mert azért kicsit bökik az oldalamat az extrák. -
BenHans
addikt
válasz
MerLinh #23666 üzenetére
Ez annyiból is jó hír, hogy már a szerviznek is szóltak hogy bug van, ne tegyék fel a még nem frissítettekre, és akkor most már tuti hogy gőzerővel dolgoznak rajta.
Ajánlom is mert már igencsak ránk fér.(#23628) hurrikan: +1 Én is leszedtem az új frissítést ma délután, és láttam az újdonságokat. De időm csak most lesz játszani
Ez a játék még úgy is addiktív, hogy várni kell, mert mókolás nélkül játszom, és a HTC hangszórók is nagyot dobnak rajta.
-
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23665 üzenetére
Az nem mappa.
Csak simán másold fel a belső tárhelyre.
Szerk: Jöhet privátba is!@MerLinh
A mázlista! Még jó hogy nem S-OFF-olták... -
MerLinh
senior tag
jah 4.3mal kaptam vissza =)úgyhogy s-off probálkozás... =)
-
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23663 üzenetére
Kapcsold vissza a telefont.
Szedd le innen ezt: Download Android Revolution HD 52.0
Majd másold fel a telefon "SD" gyökerére. -
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23660 üzenetére
Menj vissza a recoverybe (TWRP) nézd meg annak a verziószámát. Ha TWRP 2.6.3.3 akkor mondom tovább.
-
MerLinh
senior tag
no visszakaptam a szervizből, másodjára cseréltek lapot =) most kamerát meg hátlapot is (felirat kopást irtam)
-
mumk1
addikt
válasz
Sonyfanatic #23658 üzenetére
Milyen rom van rajta?
Beállítások/névjegy/szoftver információk szoftverszám -
Loboda
senior tag
válasz
Sonyfanatic #23656 üzenetére
Reboot/System
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23653 üzenetére
Inditsd ujra
-
Loboda
senior tag
válasz
Sonyfanatic #23653 üzenetére
Indítsd újra a készüléket!
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23651 üzenetére
Tehát akkor wipe menü a recoveryn belül és huzd el a csuszkát hogy swipe to factory reset .
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23647 üzenetére
Inkább ott ne nyomj semmit csak a rebbotra .Valamit nem jól csináltál .Tovább mentél az már a recovery menü.
A reebot után meg a systemre.Igy kell kinézni [link]
-
Szpisti
addikt
Használ valaki bluetooth headset-et? Mert van egy Plantronics Marque 2 M165 headsetem, de el akarom adni és venni egy más fajtát, mert ezzel kompatibilitási gondjai vannak a One-nak. Akárhány ismerősömet hívtam, mindenki panaszkodott, hogy alig ért engem, olyan volt a hangom mintha túlvezérelve lenne a mikrofon. Más telefonnal nem állt fenn ez a hiba, (még egy régi Xperia X8-al sem) ezért úgy döntöttem lecserélem.
Kérdésem az volna, hogy milyen márkát, típust vehetek meg bátran, amivel tökéletesen működik a One?
Ami fontos lenne:
- kis méret,
- hosszú aksi idő
- két mikrofonos zajszűrés,
(- esetleg HD hang...)Köszi a segítséget előre is.
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23643 üzenetére
Legjobb ha a gyors inditást kikapcsolod az akksi ikonnál majd kikapcsolod a telefont .Utánna bejkapcsoló gomb hangerö le egyszerre be lép a bootloader m odba és ott lesz a factory reset arra a hangerö gombabbal rá navigálsz majd bekapcs gombot megnyomod.
Beállitásik ki/be akksi az ikonja itt kapcsold ki.
-
csacsi67
addikt
válasz
Sonyfanatic #23641 üzenetére
Factory reset. A google playra sem enged belépni?
-
Sonyfanatic
csendes tag
Sziasztok!
Vettem a minap egy HTC One telefont. Az előző tulaj rootolta, superuser van a telefonon, ezzel eleve nem is lenne gond. Viszont mikor be akarok lépni a saját google fiókomba hibát ír ki, miszerint: " Sikertelen bejelentkezés. Probléma merült fel a google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később."
Ezzel most mit tudok kezdeni, hogyan tudnék bejelentkezni?
-
g0n21
senior tag
Sziasztok, alábbi problémával fordulnék hozzátok:
PC-re dugva az alábbi dolgok történnek:
- ismeretlen usb eszköz - nem azonosítható.
- a telefon kiírja, hogy usb csatlakoztatva, ennyi
- nincs választási lehetőség, hogy mtp mód / csak tölteni / stb.win8 64bit, win7 64bit-eken volt próbálva.
Egyik napról a másikra csinálta ezt, azóta nem férek gyakorlatilag hozzá pc-ről.Van tippetek?
stock Android 4.4, sense 5.5Előre is köszönöm!!!
-
ndavey
tag
-
-
hurrikan
addikt
-
Levente17
tag
Csinálnék egy gyári visszaállítást a Oneomon es érdeklődnek, hogy melyik program rakja vissza megbízhatóan a képeket,telo/zene számokat,játékokat,üzeneteket?Jatek mentesek meg hasonló dolgokra nincs szükségem csak higy ami fent van a telon az visszakerüljön.
-
szekra
addikt
válasz
Pandimakaay #23621 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit.
-
Steve1207
veterán
válasz
Valamelyik program firssítése okozza, ne parázz, majd javítják
Jellemző KitKat-ra és 4.3-as rendszerekre is több gyártónál ez a bug jelenleg.
-
csacsi67
addikt
válasz
valami alkalmazás hiba más készüléken is jelen van nem csak ezen.majd lesz rá megoldás.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, ket honapja vettem a keszulekemet, meg vagyok vele elegedve. Viszont olyat csinal ami kicsit zavar. Mikor hivok vkit, nem mindig, de bekapcsol a hangszoro, tehat kihangositja a beszelgetest. Eloszor azt hittem en benazok, hogy hizzaerek fulemmel vagy valami. De nem. Hallottatok mar ilyenrol? Esetleg megoldas? Vagy ez is ilyen automata beallitad vhol? Hogy erzekeli a hangzavart a hatterben es azert valt at? Csak azert gondolok ilyenre is mert tenyleg ezerfele automata beallitas van benne hatha ilyen.
Valaszaitokat elore is koszonon. -
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
Ezt nézzétek srácok, Sense 6 preview.
Jól látható, hogy a hülye színek, amik a prev képeken voltak nem egységesek, témázható az egész rendszer wuhuuu! Annak fényében változtatja a kapcsolók színét is.
Másik a teló feloldása, ami nagyon jó és nem csak egy lehetőség közül lehet választani. Swipe, tap és minden nyavaja.
Minden nagyon gyári KitKat-os lett, az üzenetek felülete is letisztult, garléria is, viszont a tárcsázó gomjai nekem nem tetszenek így... (Bár lehet ez is témázható lesz? Ha nyitjuk, akkor tuti)
Az tuti, hogy aki alap AOSP vagy CM rendszerre vágyott most nagyon szépen kapja meg
-
csacsi67
addikt
válasz
Graphics #23609 üzenetére
"Csak, hogy én kapásból a korábbi Vodafone-os kártyámmal próbálkoztam, amely fel is csatlakozott a hálózatra, csak éppen nem lehetett hívást kezdeményezni, fogadni. Tehát le van tiltva. Ettől még igaz, biztosan, amit írtál. Habár kétségeim vannak afelől, hogy a boltosok kockáztatnak egy hálózati tiltást, és megvesznek mindenféle telefont, amelyre hűségnyilatkozatos előfizetés van "
Ez egy másik forumról hasonló eset.De le lesz tiltva idövel mind 3 szolgáltatónál.
-
Tomeeka28
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég szereztem egy ilyen telót, 4,3 android van rajta... ahogy olvasgattam a topikot elérhető a kit kat is, viszont nekem nem... mindig azt írja ki nincs elérhető frissítés. Olvastam azt is hogy volt valami gebasz a 4.4-el. Elképzelhető hogy aki letöltötte megjelenéskor az értelem szerűen használja, aki nem annak meg nem elérhető most? OTA-n kívül lehet valahogy frissíteni? Csináltam HR-t, nem segített, illetve próbáltam a HTC progival is ott nincs ilyen lehetőség.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest