- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
boksz
senior tag
Tudtok valami vékony érintőceruzát a telefonhoz ?
-
InFRaReD
csendes tag
Sziasztok!
Ismét Csehországban járt a telefonom (immáron harmadszor), mikrofon és kamera cserét kértem, továbbá jeleztem, hogy nem kapcsolódik LTE-hez a telefon (korábban kapcsolódott, Telenor).
2 hét után visszakaptam, 3-ból 1: kameracsere. A többit leszarták. Írtam a HTC ügyfélszolgálatnak, ma válaszoltak hogy miért nem megy az LTE:
"Az LTE probléma megoldása egyszerű. Mivel egy osztrák készülékről beszélünk, és Ausztriában a LTE frekvencia 2600MHz, míg Magyarországon ez az érték 1800 MHz, ez a készülék nem fog 4G-n működni Magyarországon. Ezek a termékek régióspecifikusak, ez többek között azt is jelenti, hogy mivel a 4G hálózatok országonként eltérő frekvencián működnek, a termék teljes potenciálját csak a célországban használhatja ki az ügyfél. "
Khm... mondom működött korábban. Mi ez a kamu duma??
Arról ne is beszéljünk, hogy a válaszban a mikrofonhibával kapcsolatos kérdésemet válaszra se méltatták... azt hiszem ez az utolsó HTC-m
-
Szpisti
addikt
Csak nekem nem működik a mobilnetes helymeghatározás ma reggel? (T-Mobile)
-
Kiskopika
senior tag
válasz
HUTCHDB #25790 üzenetére
En is visszakuldenem. Javitva de ugyan abban az esztetikai allapotba kell visszakapnod! Varni fajo, de kesobb lehet ezert leszel halas magadnak!
En 3 szor kuldtem vissza zsinorba, elso kettonel azt mondtak ez ilyen, aztan 3szor megis megcsinaltak!
Javaslom keszits fenykepet a hibarol, ad le vedd fel a kapcsolatot a supporttal, jelezd a szerviz hibat, igy jobban figyelnek majd! -
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Most jött vissza szervizböl a telóm, lilulás miatt küldtem be.
A gond az hogy a kamera lencséje nem középen van ettöl eléggé bóvlinak néz ki, viszont nem lila és jók a képek. Ill a hangerő gomb mellett egy kb tizedmiliméteres távolság van a kijelző széle és az oldalsó müanyag között, ha megnyomom ropog. (utóbbival együtt tudok élni mert a tok pont lefogja)
Érdemes ezzel visszaküldeni? Lehet hogy jobban elmozdul a kameramodul?köszi a válaszokat!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Reddevil84 #25786 üzenetére
A bootloader nyitása garivesztéssel jár - elvileg.
Ha szerencséd van, lehetséges a hTc dev oldal megkerülésével is kinyitni a telefont, de ezt csak akkor tudod kipróbálni, ha a készülék a kezedben lesz.
A gyári állapot visszaállítható.
Viszont ha a hTc dev-en keresztül nyitsz, akkor nyilván a nyitásról a htc (mivel tőlük kérted le a nyitó kódot) tud.
Mondjuk én még nem hallottam olyanról, hogy ha vissza volt állítva a telefon és gariba beküldve, akkor visszadobták volna arra hivatkozással, hogy a bootloader ki lett korábban nyitva.
Egy nem ajánlott htc dev-es nyitás után, a garancia lekérése interneten, mert akkor utána néznek tüzetesebben.
Ha csak simán visszaállítod, és garipapírral együtt beküldöd, javítják....legalább is eddig ez a tapasztalat. -
Reddevil84
tag
válasz
PreryQtya #25785 üzenetére
Én is most tervezem venni a vodánál! Már alig várom,hogy a kezemben legyen! Egyedül a kamera lilulás aggaszt egy kicsit,meg a rootnak kell utánanéznem még! Gari vesztés nélkül lehetséges? Tehát visszaállítható vagy nem? A régi desirem bármikor visszaállítottam minden gond nélkül
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek ha elkezdik árulni a mobil szolgáltatók az M8-at, akkor lejjebb fog menni az M7 ára?
Most a ténél az M7 130e. csakhogy érdemes megvárni, hogy forgalmazzák az m8-at? gondolom azt olyan 190 környékén fogják majd adni.köszi a választ.
-
jozso1989
őstag
válasz
MaddeNNNN #25765 üzenetére
Engem a fényképező része annyira nem érdekel (bár szerintem így is szebb képet csinál, mint akármelyik Sony
), inkább a sebessége, ami nagyon megfogott, de ez nyilván a Sense optimalizáltságának köszönhető. Szóval tényleg nem egy Touchwiz, vagy Xperia Home... És gyönyörű a kijelzője is.
Ami még nagyon tetszik benne, hogy gyönyörűen vesz fel videót és hangot is. Koncerteken szoktam videózni néha és sajnos kevés telefon bírja a nagyon hangos hangokat rögzíteni...a One itt is ötösre vizsgázott. És gondolom mindezeken felül jó hangosan játszik le zenét headsetten is, nem csak hangszórón. Szóval mondhatnám, hogy számomra tényleg társ lenne a mindennapokban a kicsike. És valóban, egyszerűen csodaszép!
-
Cobyka
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is előjött a lila fotó probléma.
Szerencsére gariban cserélték a kamera modult.
Szóval irány vele a szerviz ilyen esetben!
Mondjuk 2 és fél hét volt mire kész lett :S
T-s szerviz.Üdv
-
Nuada herceg
őstag
The Land and I are ONE!
A warcraft 3-ban volt, Malfurion mondta...
Csak úgy eszembe jutott...Gondolom megtarthattam volna magamnak....
-
Tiger.
nagyúr
válasz
SeatLeon08 #25777 üzenetére
Nekem ez az otterbox commuter van és bevált esett már le sőt léptek is már rá véletlen de még egészben van
-
SeatLeon08
tag
válasz
CptAdamica #25776 üzenetére
Ha kihajtva telefonálsz nem lesz olyan álom.
Nekem hasonló tokom volt és a hajtásnál elengedi a ragasztó, szépen meggyűrődik a bőr és a hátoldalán alámegy a levegő.
Szélein levált a felső rész, szóval marha ronda.Most szabadulok meg tőle. Sose veszek flip tokot többet. Oldalra hajtva a telefon 2szer olyan vastag mint amúgy...
A tokom Nillkin Crossed Style volt.
-
CptAdamica
veterán
Na asszem ez életem tokja. 2500 HUF ebayen.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25774 üzenetére
No én erre a "lépj előre egyet, majd vissza hármat" dologra biztos nem jöttem volna rá...
Én már telepítettem így is, úgy is a kernelt, de semmit nem vettem észre színek terén. -
Nightfall75
tag
válasz
HUTCHDB #25769 üzenetére
Ha az update only opciót választod (azt hiszem az a harmadik lehetőség az aroma legelején), akkor megjegyzi a korábbi telepítés során az aromában bejelölt opciókat. Erről magad is meggyőződhetsz, ha kiválasztod az update only-t, majd next, itt viszont nem nyomsz a telepítésre, hanem visszalépsz egyet és ráböksz a telepítés wipe nélkül-re, ahol újra végigmész az összes aroma opción, viszont minden úgy lesz bejelölve, ahogyan a legutolsó telepítésedkor megadtad.
Egyébként nem muszáj minden apró kis update-t feltenni. Ha van egy stabil rendszered, használd, és csak akkor frissíts, ha olyan dolog kerül bele, amire szükséged is van.
A disable HTC color enhancement opció, ahogy a neve is mondja, kikapcsolja a htc féle "színélénkítő" filtert a kernelben. Jobb lesz a fehéregyensúly és természetesebbek lesznek a színek. Persze itt azért nincs akkora színtorzulás, mint a samoled-nél alapbeállításon, de egy grafikus szeme biztosan észreveszi a különbséget.
-
nbalint
csendes tag
-
Szpisti
addikt
válasz
nbalint #25770 üzenetére
Velem ez akkor szokott történni, ha LTE/4G-re van kapcsolva a teló, és olyan helyen megyek, ahol alig van 4G. Valahogy mintha túl későn vagy lassan kapcsolna át 3G-re és pont a hosszú holtidő alatt keresnek...
Megoldottam úgy, hogy 3G-re kapcsoltam... Mivel a T-nél olyan csomagom van, amin max. 21Mbit/s-re van korlátozva a mobilnet ha a 4G-t használom akkor is, elegendő a 3G/HSPA is... -
nbalint
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy t-mobileos one, júniusba vettem, elég sűrűn előfordul, hogy max térerő mellett csak smst kapok arról, hogy valaki keresett. Napokba meg észrevettem, hogy vonatozás közbe, ahol az eddigi összes telefonommal volt térerő a one-al nincs (régen vele is volt). Motorozni mentem szombaton, és a környékünkön semelyik kisebb településen se volt térerőm. Másik tmobileos telefon meg maxon volt. Mekkora a valószínűsége, hogy elhajtanak egy olyan városban ahol mindig van térerőm, hogy semmi baja se a telefonnak se a sim kártyának? Csak tényleg az az érdekes régebben ilyen sose fordult elő a kis településeken se és másik tmobileos telefon meg maxon van amikor nekem jelem sincs. Előre is köszi.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Loboda #25768 üzenetére
Az utóbbiak (2-3) mind full rom volt, így minden egyes telepítendő dolgot külön külön aktiválni, vagy eltávolítani kell az aromában, ráadásul ugyanez a helyzet a kernellel is, amit szintén újra kell húzni...
Ha már itt tartunk van a romban és a kernelben is egy true color rész.
Az mi lehet? -
HUTCHDB
nagyúr
Van aki InsertCoin romot használ?
Nem győzöm ezt a frissítési ütemet....kicsit idegesítő, hogy alig lakom be, máris jön az új.
Mondjuk most szerencsére a mai update OTA-s, de akkor is..... -
dave182
senior tag
Olyat tapasztalt valaki , hogy a felső hangszóró nem szól amikor hívnak?
Csak az alsó hangszóróból jön hang... Zene lejátszásnál megy mind a 2. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
jozso1989 #25752 üzenetére
Ráfázni semmi képpen sem fogsz, a sense kiváló, nem lehet egy lapon említeni a sony vagy a samsung felületével. A frissítéseket megkapja, rendszerint az elsők között, maga a telefon pedig gyönyörű. Az egyetlen gyenge pontja a kamera, ami már ki lett tárgyalva százszor, alkalmi fényképezésre nekem tökéletes, aki a National Geographicnak akar fényképezni vegyem rendes fényképezőgépet. A lilulás csak régebbieknél jött elő, azok szervizelve lettek. Ezzel a telefonnal nem tudsz mellé fogni.
-
Steve1207
veterán
válasz
Derrewyn #25760 üzenetére
Sajnos nem, talán pár ezret még esik az ára, de általában ilyenkor már kifut a megmaradt áron, amikor kijön az új modell (vagy beszerzési áron elosztják egymást közt a dolgozók azt a pár fennmaradt készüléket
) Sok esetben már a raktárkészlet is kérdéses, még akkor is, ha azt írják, hogy van raktáron.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
CptAdamica #25761 üzenetére
Neked tetszik ?
-
CptAdamica
veterán
Egy ilyen tokra mi a véleményetek?
-
Derrewyn
senior tag
-
spawn21
veterán
Ezt Neked kell eldöntened.
S600 óta nem szól másról a dolog, csak a számokról. Meg a 4k-ról (amit persze jó formán sehol sem tudsz megnézni, hacsak nincs egy millád tv-re) .
Nekem átlépjük vagy léptük az egy évet ezzel a telefonnal. Ami nálam nagyon nagy szó. két-három hónap egy telefon. Szerintem az egyik legjobb telefon
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok! Világ életemben iphone és bb készülékek voltak a birtokomban. Android vonalon mindig a HTC felé kacsingattam főként a dizájn miatt. Most tervezek beszerezni egy One-t. Kérdésem az lenne, hogy immár 1 év elteltével is megállja a helyét a többi gyártó készülékével szemben? Illetve ezért az árért (130e) van e esetleg kedvezőbb alternatíva a szerteágazó android piacon.
-
kdennis
aktív tag
HÁH... A googlét nem érdekli kinek mennyi pénz van a zsebébe, végterméket néz...
-
Gulyopapa
addikt
Pontosan melyik ?
-
BenHans
addikt
Úgyis szerettem volna egy tabletet, mert már sokat próbáltam de végül nem lett saját. Azt hiszem ezzel. másképp lesz...
[link]
-
Steve1207
veterán
Nem vagyok fólia párti, de ilyen apró hajszálkarcokat egyik telómra se tudtam még csinálni, mint a One-ra, utána egyből raktam is rá egy fóliát. Viszont így nagyon csúnya a kijelző, most a kihajtós toknál lehet le is szedem, de ha sima tokba rakod érdemes rádobni egy fóliát.
Szilikon tok pedig e-bay, 2 hét alatt megérkezik kb, 500ft alatti áron volt már, ahogy láttam.
-
pjen
félisten
Jó reggelt.Ha már tok,szép vékony szilikon tokot hol lehet venni rá?Érdemes egyáltalán,alu mennyire karcolódik+kijelzőre fólia?
-
Steve1207
veterán
válasz
Loboda #25731 üzenetére
Én úgy olvastam valamelyik dev twitterén, hogy 1-1-ben ugyanazok a funkciók lesznek meg, kivéve a kamera ugye és nem lesz megvágva a rendszer semmilyen ponton.
Ha már tokokról folyik a téma, beszereztem egy KLD Oscar és Enland tokot is (mák, mert csak 1-et rendeltem
), nagyon kis kellemes vele használni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
CptAdamica #25734 üzenetére
Nekem már tette tönkre a kihúzó a telefon hátulját, így nálam pont hátrány lenne, ha lenne benne.
Ettől függetlenül spec. nekem így képről nem tetszik a linkelt tok ...főleg a színe. -
SeatLeon08
tag
válasz
CptAdamica #25736 üzenetére
Igen, alul benyomom és kijön. Utálom a húzkodósakat, egy hasonló akcióra vártam már nagyon régen.
6 ezer forintot nem ér, de a felét megéri. -
CptAdamica
veterán
válasz
Viktor0610 #25735 üzenetére
Az is egy megoldás, csak nem tudom a kihúzóhoz képest mennyire hatékony.
-
válasz
CptAdamica #25734 üzenetére
Megnyomja alul a tokot?
-
CptAdamica
veterán
válasz
SeatLeon08 #25730 üzenetére
Ebből hogy tudod kibányászni a telót? Ahogy nézem nincs rajta kihúzó.
-
jozso1989
őstag
válasz
CptAdamica #25729 üzenetére
Okés, köszönöm a választ!
Neked is Loboda!
Esetleg hibái vannak készüléknek? A lilás fotókat láttam, azt gondolom megcsinálják szervizben garival. Egyéb hibák?
-
SeatLeon08
tag
Ha valaki tokot szeretne és minőségibbet, akkor tessék benézni.
Ma rendeltem egy ilyet. Máshol dupla ennyi.Igaz nem szerepel a kompatibilitási listán az M7, de a hivatalos Bugatti oldalon kompatibilisnek mondják.
-
jozso1989
őstag
Hello! Nyáron tervezek egy ilyen szépséget venni (nagyon tetszik) és azt szeretném kérdezni, hogy megkapta az új Sense felületet már? És a dupla koppintásos ébresztést?
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Nemreg frissitettem, hogy az uj google kamera szoftvert fel tudjam rakni.
Nah azota ugy merul a telom mint az allat.
Most leszedtem a kamera appot, de ha ez sem segit nemtom mit fogok kezdeni...
Este vettem le toltorol most van 13%on ugy, hogy reggelig airplane modban volt (40%ot merult annyi ido alatt..) -
Gulyopapa
addikt
Az miért van hogy pc-n be tudok lépni a hotmail fiókomba de a telefonon nem tudom létrehozni a fiókot ?
Már jelszót is változtattam és mégsem ... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nuada herceg #25717 üzenetére
Nyilván ez az egész húsvét, családi szokás kérdése.
Nálunk több generáció is ünnepel, szüleim, gyerekeim, mi, sógór, unokatestvér, stb.
És itt nem vallási értelemben értem az ünneplést, hanem azt, hogy ilyenkor a nagyobb rokonság is összegyűlik, beszélgetünk, sztorizgatunk, emlékezünk, stb. amire a rohanó hétköznapokban nincs idő. -
enginev3.0
félisten
válasz
Most keltem, fürdök Eszek és pihenek
-
Avicularia
veterán
válasz
Errefelé nincs locsolkodás, viszont mindig nyitva vannak a boltok, húsvét karácsony nem számít, szóval 11kor nyit a bolt ahova megyek tápot venni egy htpc-be. De délután grillezünk, mikor asszony hazajött a munkából, be kellene rúgni húsvét tiszteletére
-
Nuada herceg
őstag
Lelaposodott a topic!
Mindenki elment locsolkodni?
Nekem is menni kéne....De nem sok kedv...
-
-FreaK-
veterán
válasz
enginev3.0 #25713 üzenetére
Na, látod én is így vagyok vele
Két éve a OneX-re még kiadtam azt a 105-öt (kamatmentes részlet), de azért majd a dupláját már erősen sajnálom egy "telefonra". Mindenképpen megvárom hogy a Telekom milyen ajánlatot ad az új előfizetésemmel, de félek hogy így is sok lesz. Még mindig naponta változik, hogy vegyem/ne vegyem
-
-FreaK-
veterán
válasz
enginev3.0 #25708 üzenetére
Irigyellek, sajna nem sikerült kijutnom
Ilyen hullámvölgyeim vannak mostanában, egyszer meg akarom venni, egyszer inkább azon vagyok hogy várok még egy évet.. valszeg ha élőben is megtapizom, rögtön eldől hogy vegyem
Ez a május első hete ez hivatalos infó? -
pjen
félisten
válasz
Nuada herceg #25709 üzenetére
A víztől meg rozsdás leszel.
-
Nuada herceg
őstag
Hú de mocsok másnapos vagyok! :S :S
Ne hagyjatok alkoholt inni legközelebb! -
enginev3.0
félisten
válasz
BenHans #25707 üzenetére
Oda voltam érte
Sokkal de sokkal szebb mint képeken! Nagyon egybe van a telefon, sokkal masszívabb mint az M7, alig nagyobb még is érezhetően nagyobb a kijelződ. És ami fontos, hogy gyorsabb, folyamatosan M7-et nyomkodok, de érezhetően jóval gyorsabb volt az m8, persze, nem volt semmi extra program rajta, meg nyilván csak ma lettek bekapcsolva, de gyorsabb, smoothabbMájus első hetében lesz kapható
i love...
-
BenHans
addikt
Hát emberek, az M8 valami csodálatosan szép.
A képek és videók nem adják úgy vissza...
Ha eddig azt mondtam, hogy az M7 gyönyörű akkor ezentúl az "csak" szép és ez vette át a trónt. Annyira masszív és sokkal jobban egyben van, és a fogása meg a fém tapintása is kényelmesebb, jobb.
Ezen kívül nekem nagyon tetszik hogy kicsit jobban lekerekítették, és gondolom mondanom sem kell hogy nem szappantartós így sem. Aki Samsunggal hasonlítja az keresse fel a VisionExpress-t.
Ami még még és annál is jobban tetszik hogy nem csak a négy sarka kerekebb hanem hogy végig az oldalán és alul-felül is ívesre van csiszolva.Ezt az egészet megkoronázza a tok. Az nagyon érdekes és jó kis cucc. A tapintása, nem olyan gagyi kemény műanyagos, hanem egészen puha. Azon nevettünk hogy jobb műanyag ez a tok mint a konkurencia készülékháza.
Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel úgy sincs meg olyan régen az M7, még nem cserélek és megvárom a következőt, persze kicsit fúrja az oldalam de azzal győzködöm magam, hogy csak az új forma nem ér ennyi ráfizetést. De ha a jövő évi HTC (M9) nem lesz ilyen gyönyörű mint az M8 akkor "jól járok" mert a mostaninál jóval olcsóbban fogom akkor ezt megvenni.
Többi készülék: S5: Erre annyit tudok minden rosszindulat nélkül mondani, hogy inkább S4... Szvsz semmivel nem lett jobb a műanyag tapintása, de legalább hülyén néz ki a lyukacsos style miatt. Eljutottak addig, hogy már nem a műanyagtól hányok ha ránézek, hanem az undorító kerettől körben. Az S4-nél még kultúrált volt, és nem volt ilyen fényes, erről viszont süt hogy egy sz@r csillogósra fényesre fújt nagyon silány műanyag és még bordázott is ez a borzalom. Az S4 szép és minőségi ehhez képest de komolyan.
[S4] vs. [S5]LG: Nem volt mitől hanyatt esnem.
Sony: Mindenki messiásként várta a Z2-t, és én is nagy kíváncsisággal álltam elé. Nem hatott meg. A belsőben semmi újdonság vagy extra nem fogadott, nem is vártam és nem is néztem nagyon, mivel idén amúgy is minimális mindenhol a változtatás így inkább a külsőre helyeztem a hangsúlyt.
Szóval, aki a HTC-t ekézi a rossz helykihasználás miatt az vegye ezt a kezébe... Továbbra sem tetszik hogy ilyen élesek a sarkok, pláne mivel azonos méretű de lekerekített készülék is jobban kézre esett míg ez max csak a kezembe állt. Eddig úgy voltam vele hogy minőségi burok az HTC-Apple-Sony. Most hogy a HTC az M8-cal még jobban megemelte a lécet, csak azt tudom mondani hogy szerintem a HTC-Apple maradt a helyén, viszont a Sony már leszakadt, persze még mindig jobb mint egy S5 anyaghasználata. -
enginev3.0
félisten
Votlam Veletech-en
Kipróbáltam az M8-atgyakorlatilag az volt az egyetlen telefon amit megnyomkodtam
És szerelmes is lettem
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25699 üzenetére
Igazából a önmagában a MP növelés nem elég. Lehet valami 8-13mp-s és trágya minőség ha a tömörítés drasztikusabb a kelleténél. A legtöbb netes közösségi oldal vagy népszerű képmegosztó sokszor 2mp-s méretben menti csak el a feltöltött képeket és ezekre csak feleslegesen pazarlás feltölteni 8-10MB-os fájlokat. A HTC féle utómunkákra is kíváncsi lennék, hogy egy ilyen nagy méretű képnél mennyire tudnának olyan gördülékenyek maradni mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest