- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- iOS alkalmazások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Fagyás? Megakasztani is lehetetlen, nemhogy lefagyasztani. A Samu meg Sony tulajok bekönnyeznek a készülék láttán, de a megvásárlása előtt is tudtam, hogy a legjobb döntést hozom
kdennis szerintem az ilyen videókból nem jön le semmi, ami nagy kár. Amilyen rendszeren játszom le, úgyis az határozza meg a hangját, hangerőt pedig annyit teszek rá, amennyit akarok. Így tehát se a hangképéről, se a mélyeiről, se a hangerejéről nem ad semmiféle használható infót
-
saintex72
aktív tag
válasz
Crymic #23457 üzenetére
Több mint fél éve használom eddig egyszer sem fagyott le v. akadt meg. Támogatottság, 4.4.2 van rajta. Van, hogy hetekig nem indítom újra csak ha néha eszembe jut, kb. ios élményt adja vissza nekem csak az android előnyeivel. A kamera is elég számomra lőttem vele egy két jó képet. Mostanában kezdett lilulni, de nem úgy mint a többieknek hanem szép tigris csíkos képeket csinál, fekete, lila színben :-). ISO 100 - on még sötétben is tudom használni, nappal tökéletes. Ha ez nem lenne, akkor nyugodt szívvel ajánlanám, így neked kell eldöntened, hogy el tudod e fogadni, ha lilulni kezd. Gariban javítják a lilulást.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest