- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. A One-om jelezte,hogy elérhető az új frissítés: 5.11.401.10 . Cid-em: HTC_203. Az lenne a kérdésem, h ez ugyanaz-e mint amit többen már hetekkel ezelött megkaptatok, vagy egy újabb példány? És, hogy érdemes e leszedni? Mert többen panaszkodtak rá, hogy többek között kameralilulás egyből a frissités után jött elő, meg témák rondák, stb... Tud-e annyit, h nélkülözhetetlen legyen a letöltése? Vagy érdemes-e várni a hibák kijavítására. Jelenleg semmi bajom az 5.5-ös sense-vel, ezért kérdem.
Köszi a válaszokat. -
adamboro
csendes tag
válasz
Vateraadd #26296 üzenetére
Írj a Tolvajkergetőknek, facebookon megtalálod, ha az illető készített olyan fotót amin lászanak személyek is, az már egy kiinduló pont és az olvasói adatbázisukkal akár még meg is található az illető. Nem egy sikerük volt már ilyen téren. Volt, hogy a tolvaj maga adta vissza a lopott cuccot. Egy próbát megér.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. Lehet, h bugyuta kérdés, de az eredeti órát és időjárást, ami nem fekete alapon van a felhőkarcolós kezdőképernyőn, hogy lehet visszaállítani? Babráltam vele és véletlenül kitöröltem, és a testreszabásnál ráhúztam azt a widgetet, de az eredetinek nem volt háttere. (sőt mikor a képernyőt fel kell oldani akkor is a fekete háttér nélkül mutatja, de feloldás után megint fekete) így nagyon ronda.
-
adamboro
csendes tag
A beállítások--névjegy (about) -nél miért hiányzik a hardver információk pont? Most néztem egy videót, és ott meg van.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. Ma meghozta a futár az expansystól a one-omat (m7). De nincs rajta magyar nyelv. Több féle verziót próbáltam, de nem sikerült. a morelocale 2-t leszedtem, de nem változtatja át. (4.3-as az android rajta, 5.5-ös sense, ) mikor rámegyek a magyarra, akkor "permission denied" üzenet jön.
Ehhez parancssorba is írtam (adb devices , adb shell , pm grant jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION) szöveget de semmi. Lehet vmit én rontottam elTaláltam egy olyan verzió is amit a settings-app-ok közül kell kiválasztani: 'Customization Setting Provider' de ilyen nincs ott. ([link])
Van vmi ötletetek, hogyan lehetne rávarázsolni a magyar nyelvet?
Előre is köszi -
adamboro
csendes tag
Expansysnél is csökken. kb 2 hete még 150k volt, most meg 138k. Vagy osztrákoknál a mediamarkt 479€-t kér érte.
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. Lenne néhány kérdésem:
-Lesz abból valami hátrányom, ha a megvenni készült telefon az ázsiai piacra készült (one 801s) ? Egyik gsm boltba mondta azt az eladó, h itthon csak ez kapható. (Hiába írják a weblapokon az ellenkezőjét).
-Milyen tokot érdemes hozzá venni?
-Egyik webshopban kétféle áron szerepel a telefon, mindkettőt újként hirdetik bontatlan csomagban. Mégis közel 20k-val drágább az egyik, mert oda van írva, h 27% áfával. Ez most akkor, hogy lehetséges? Áfa nélkül hogy adhatná el a másikat? Esetleg pult alól szerezhették be, vagy mi lehet az eredete a készüléknek? Érdemes-e azt megvenni?
Még egy utolsó: az expansys forgalmazóról mi a véleményetek?
Köszi a válaszokat -
adamboro
csendes tag
Még néhány kérdés: Aksija kb meddig bírja aktív, ill. normál használattal? Mivel elég nagy árkülönbséggel árulják különböző boltokban, gondolom a legolcsóbbakra a garancia elég 'szegényes' , de max áron se venném meg egy országos nagy bolthálózattól, így arra jutottam, hogy telenoros szolgáltatótól veszem meg. Van-e szoftveresen különbség, ill. korlátozás a szolgáltatós készülékekre?
-
adamboro
csendes tag
válasz
Bari81 #23498 üzenetére
Köszi. Árukeresőn néztem, de ott összehasonlítva nem volt különbség a három féle között.
Még néhány kérdés: Aksija kb meddig bírja aktív, ill. normál használattal? Mivel elég nagy árkülönbséggel árulják különböző boltokban, gondolom a legolcsóbbakra a garancia elég 'szegényes' , de max áron se venném meg egy országos nagy bolthálózattól, így arra jutottam, hogy telenoros szolgáltatótól veszem meg. Van-e szoftveresen különbség, ill. korlátozás a szolgáltatós készülékekre? -
adamboro
csendes tag
Sziasztok. A telefon megvételén gondolkozom, és lenne egy kérdésem: mi a különbség a htc one 801e, 801n és a 801s között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest