- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Óriáskészülék, kis akksival
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Valaki esetleg egy jó GÖMBpanorámás appot ismer?
Probáltam a google cam progiját de nem ad lehetőséget az képek korrekciójára csak az utolsó képkockánál. És a végeredmény gyakran gané.
-
stilo18
addikt
Hm érdekes....
Viszont reménykedem, hogy nem azért gyúrnak az optikai zoom irányába,mert ezzel akarják küszöbölni az alacsonyabb mpx szám hátrányát tájképek, távolabbi tárgyak fényképezésekor...
Nincs mese, növeli kell a mpx-elt...!
Tudom, hogy elég...mondom Fönököm is mindig mutogatja a fotókat, nekem semmi bajom velük...
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25691 üzenetére
[link] például itt az egyik, de a többi nagy oldalon is megjelent különböző formában.
Én amúgy a kislányom a One-al fotóztam szinte kezdetektől, előtte meg One X-el és előhívatva semmivel sem rosszabbak mint a konkurensek képei. Egyszerűen 10x15cm-es méretben sokkal fontosabb a dinamikatartomány és, hogy rosszabb fényviszonyok között is értékelhető a végeredmény. Abból is látszik, hogy aki nem ért hozzá annak bőven elég amit a 4mpx-es One tud, hogy párom azóta is hiányolja, hogy "a HTC milyen jó képeket csinált".
-
NandorHUN
addikt
Lenne egy kis problémám:
van egy app amit Lucky Patcherrel szerkeztettem át, hogy ne legyenek reklámok benne, de sajna nem telepítette fel jól és már a rendes google play verziót se tudom feltenni, mert azt írja " "-24"' es ismeretlen hiba "
Meg tudnátok mondani vajon hova telepitette, szeretném törölni, de nem tudom hol keressem a sérült telepitett appot (LG G2 képernyőzár).
Köszi -
CptAdamica
veterán
válasz
Nuada herceg #25694 üzenetére
-
stilo18
addikt
válasz
CptAdamica #25693 üzenetére
Állítom fönököm One-ja gyorsabb, mint a G2-m...
-
Nuada herceg
őstag
válasz
CptAdamica #25693 üzenetére
Ez melyik teló? S5?
Ja tavalyi, akkor az S4! -
stilo18
addikt
Na...az szép lenne!
Én most fogok venni m7-est, iszonyat mennyire nem érdekel,hogy tavalyi model...
95-ért megveszem a Vodanal. Tökéletes vétel a mai napig.
A június elején születendô gyermekemet úgyis géppel fogom fotózni...A többi meg szerelem elsô látásra...nem is értem a One X utáni Note 2, Xperia Z, G2 körömet...
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica #25688 üzenetére
Jelenleg nekem nincs okostelefonom. Kellett motorgumira a pénz
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.
(#25689) stilo18: ma olvasgattam erre-arra és a HTC-vel kapcsolatban az optikai zoom jött szóba frissen. Lehet elmozdulnak arra a Dual kamerával, ugye az MWC-n volt rá mástól példa, hogy ilyen felépítéssel 13mpx és optikai zoom szerűség is elérhető. Akksival nincs gond, nem írnak rá magas értéket, de az optimalizálással behozzák.
-
stilo18
addikt
válasz
CptAdamica #25688 üzenetére
Igazság szerint amit én várok a következô modell frissítésnél..
-végre egy rendes kamera. Az elképzelés jó, csak pakolják már meg egy két mpx-el...
Mondjuk legyen 13-as.
-sokkal ésszerűbb helykihasználást az elôlapon. Vékony káva, hangszóró maradjon, HTC felirat fekete sáv nem kell, elég hátra a logó!
-fejlettebb panel, SLCD4-itt kicsit mélyebb feketére gondolok.
Akár panel telítettségi érték állítás, Lumiak tudják, nem hiszem,hogy nagy dolog lenne...
-jobb aksi, stb stb....ezek már csak a szokâsos évi modelfrissítéses dolgok... -
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #25685 üzenetére
Én nem akarok a többiekről nyilatkozni, de míg az előző években mindig elfogott valami kell érzés amikor az új HTC-ket fogdostam, most ez kimaradt. Egy aranyszínű M7-re hamarabb lecsapnék, a dual kamera biztos jópofa ideig-óráig, de az OIS hiányát meg bek@phatják... Azon felül érdemi előrelépés nem sok van, legalább is nem olyan ami indokolná a felárat.
-
Xaels
félisten
Nem nagy eresztés az idei Veletech. Van kint 3 HTC One M8 és más nincs náluk, mondjuk annyira nem is nagy baj. A Sony korrekt standot rakott össze. A többieket csak átfutottam de nem volt kifejezetten érdekes. Az M8-ról annyit, hogy nálam ki fog maradni idén. Szerintem túlságosan elszálltak az árával ahhoz képest amit "fejlődött", persze remek telefon és jó volt kézbe venni, de nem győzött meg.
-
pjen
félisten
válasz
CptAdamica #25675 üzenetére
Azért ez mégiscsak egy használati tárgy,a festés a lényeg?Ha használod ugysem marad vadonat uj.
-
CptAdamica
veterán
A régi jól bevált módszerek.
-
Loboda
senior tag
Hány százalék alkohol tartalmú a leheletetek hogy oldja a zsírt?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Én meg rálehelek, puha törlő és kész
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Rálehel + póló
Én így csinálom. -
pjen
félisten
válasz
CptAdamica #25669 üzenetére
Clin+papír törlő?Én minden ilyesmihez Pampers nedves törlő kendőt használok.(monitor,Tv ,mobil)
-
adamboro
csendes tag
Sziasztok. Lehet, h bugyuta kérdés, de az eredeti órát és időjárást, ami nem fekete alapon van a felhőkarcolós kezdőképernyőn, hogy lehet visszaállítani? Babráltam vele és véletlenül kitöröltem, és a testreszabásnál ráhúztam azt a widgetet, de az eredetinek nem volt háttere. (sőt mikor a képernyőt fel kell oldani akkor is a fekete háttér nélkül mutatja, de feloldás után megint fekete) így nagyon ronda.
-
Gulyopapa
addikt
Én csak akkor mentem volna ha vennék is valamit.
Nyálcsorgatásra nincs szükségem -
CptAdamica
veterán
Telefon hátlapját mivel érdemes áttörölni, izzadság foltokat eltüntetni?
-
Loboda
senior tag
válasz
enginev3.0 #25656 üzenetére
Én se megyek! Nincs kedvem oda vissza 300 kilométert utazni!
Tavaly volta, de nekem nem igazán jött be az egész!
Nokia (játék telefonokkal ) -Samsung kipakolt nagy területre, a többiek meg szorongtak abba a nagy terembe, öt négyzetméteres területeken! -
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #25664 üzenetére
Hú pedig a techszívűeknek nagy élmény...!
Emlékszem mikor tavaly már körbe értünk párszor a végén már csak az S4-One között császkáltunk...Ja, meg eljátszottuk a Sony standnál a bengált, hogy mi nagyon nem értünk hozzá, de a szemben lévő HTC telefonnál miért szebbek sokkal a kijelzők...
-
Ununqatrium
aktív tag
Hali.
Végül én is úgy döntöttem, nem tudok együtt élni a lilulással, ugyanis rendszeresen használom gyenge fényviszonyok között a kamerát. Szerintetek ha a hátlapon lévő repedésekre (a fehér sávokban) említést teszek, foglalkoznának vele, vagy erre tesznek magasról?
-
stilo18
addikt
válasz
enginev3.0 #25660 üzenetére
Teljesen ugyan ez a szitu, idén kihagyom sajnos...
-
Xaels
félisten
válasz
enginev3.0 #25656 üzenetére
Úgy néz ki egyedül megyek, így valószínűleg motorral megyek.
-
enginev3.0
félisten
Ma Veletech?
Még gondolkodom, de azt hiszem ott leszek -
Kocsó
aktív tag
Sajnos nekem is elkezdte a lilulást már egy ideje de csak pénteken adtam le a szervízben. Szombaton telt le az 1 év bolti (olcsomobil.eu) garancia. Emiatt vált sürgőssé a javíttatás.
Sajnos azt mondták legalább 1 hónap, mire vissza kapom. Hát nem telt bele 5 perc mire már hiányzott a kicsike
De remélem javítás után sokáig fogom még nyüstölniSok nyuszit mindenkinek!
-
yodee_
őstag
Eldurvult a kamera lilulásom. Kénytelen leszek szervízbe adni a készüléket. A kérdésem az lenne hogy felirat kopás miatt cserélnek hátlapot? Függ ez attól hogy Mikori a készülék vagy nem foglalkoznak ilyennel?
Köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
Erről a kernelről van valakinek tapasztalati véleménye?
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25646 üzenetére
Az az igazság, hogy néha nekem is vörösnek tűnik a zöld és fordítva, ha erős szögből és nem szemből nézem. Pont szemből kukk meg. Ám az piros, nem narancs, bár tény, hogy nekem is kissé narancsvörösnek tűnik.
-
Nazara
őstag
Sziasztok!
Ma végre sikerült megvenni az M7-et, szóval beköszönök, hogy tudjam követni a topicot!
Egyelőre ismerkedünk, és mit ne mondjak, le vagyok nyűgözve. Korábban a fehér HOX-ot tartottam kinézetre etalonnak, de most lecsúszott a trónról!
-
Nuada herceg
őstag
Hát én kajak úgy figyeltem meg, hogy 90% tól már zöld a led.
Szerintem sárga ami piros. De lehet fordítva is..De akkor lehet hogy feltöltötte már 100%-ra és visszaesett mondjuk 92-re
és úgy is zöld volt még? Na mindegy, én nem értem...Köszi a válaszokat, csak 1 apró megfigyelés volt, de könnyen lehet én voltam hülye.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25640 üzenetére
És mi a baj ezzel?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25636 üzenetére
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Ununqatrium #25628 üzenetére
De, 1-2 millimétert "kilóg" a samu variánsból, nekem az van, de van HTC One verzió is, csak ritka és 2x annyi árban, de gondom nem volt még belőle.
Én is féltem kicsit tőle, de ott a bőrnek a pereme, ami védi, így tényleg egyáltalán nem zavaró, ami inkább fura, hogy viszonylag könnyen kicsúszik belőle, így lehet kicsit beszűkítem én is, mint itt az egyik kolléga.
Ha vissza keresel a hozzászólásaim között itt, már tettem fel csomó képet, TwoWayről is, nagyon elegánsan néz ki a telefon benne, szerintem a legjobb kombináció.
-
szekra
addikt
válasz
Nuada herceg #25629 üzenetére
Nekem meg 99% nál is piros, 100-on lesz zöld.
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #25629 üzenetére
Csak 100%-nál vált zöldre, de mi sárga?
-
Nuada herceg
őstag
Tényleg, csak 1 apróság a telefonnal kapcsolatban.
Régebben a töltésnél, mint már 90%-tól zölden jelzett volna a led...
Most meg nézem a töltést, 94%-on van, és még sárgával világít...
-
FeRRaR1
őstag
-
komoyosz
csendes tag
Halihó :-)
Milyen tokot ajánlotok?
Komoyosz.
-
Loboda
senior tag
válasz
Nuada herceg #25622 üzenetére
Ezek lilák, nem vitás! Szerviz!
Cseréljék ki a kamerát! -
Nuada herceg
őstag
válasz
Steve1207 #25614 üzenetére
Hát az érdekes amit Te írsz.. Olyannal nem találkoztam...
Igen, kívülről kezdődik befelé. És tényleg bizonyos idő elteltével.
Szóval rögtön a fényképező app megnyitásával még nem, de tizen-huszon
másodpercekkel később már lilul rendesen...(#25618) Ununqatrium:
Tavaly Augusztus elején vásároltam a telót. Szóval lassan 9 hónapos.
Szépen lassan jött elő, az elején nem találkoztam ilyesmivel, nagyon még sötétben sem.
Aztán kezdett esti képeknél lilulni, most meg már nappaliaknál is.
Teljes fényességben, napfénynél jó képeket lő, de ilyen félhomály, borús esős időben már kezdi...De legalább a Beats felirat nem kopik...
Itt van 1 album, pár lilás képpel. Vannak benne nappali és éjszakai fotók.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Nuada herceg #25613 üzenetére
Mennyi idő alatt jutott idáig a dolog? Nálam elejétől fogva kaka, de még mindig ugyanaz a helyzet. Most két hónapos. Nappal és átlagos fényben nyoma sincs a lilulásnak, csak sötétben. Gyenge fényben akkor jelentkezik, ha várok egy kicsit a melegedésre. Ha kamera indítás után pár másodpercen belül lövök egy képet, akkor többnyire vaksötétben is jó.
-
komoyosz
csendes tag
Halihó :-)
Pc nem ismeri fel a telót.
Mi a teendő?Köszi.
Komoyosz. -
Steve1207
veterán
válasz
F_Gergely #25609 üzenetére
Most olvasom a kis történeted, szerintem csak kamuzik, pár napos tagoknál jellemző az ilyen. Kipróbálási gari volt, ha kell viszi, ha nem nem, fölösleges nagy ügyet keríteni belőle, mert jól működött a készülék.
Érdemes fotót csinálni egyébként eladáskor a dolgokról (szériaszámok és állapot miatt, nehogy szétszedjék, kicseréljenek valamit).
Úgyhogy korrektül jártál el nagyon, visszavétel felajánlással pláne, ezt nem fogadta el, onnantól kezdve nincs miről beszélni, mert ez alapján csak pénzt akar még kicsiholni.(#25613) The Nuke: nekem a kijelző közepén, fotózáskor van egy nagyon árnyaltabb színváltásom sötétebben, amikor több fényt kell beengednie (vörösebb-lilásabb folt, nagyon enyhe, mint egy 5%-os enyhe színátfedés, kb semmi), de az elkészült képnél sose jelentkezett (még). Azért fura, mert a széléről szokott kezdődni a lilulás. Valaki ilyesmit tapasztalt már? Még olvasni se olvastam belülről-kifelé lilulásról, annyi, hogy aggaszt, nehogy előjöjjön.
-
Nuada herceg
őstag
Fényes nappal készült kép.
Az egérpad tök fekete...Nem panaszkodom, tudom, küldjem szervizbe... Az is lesz lassan.
Csak azért durva, hogy mennyire el tud kanászkodni ez a dolog...
Az éjszakai lilulással megbirkóztam volna, de ez így már gáz... -
Fr0z3n
őstag
válasz
Steve1207 #25610 üzenetére
Áhá, így már világos. Kicsit lassú a felfogásom
Még feltettem pár kérdést az illetőnek, ha megfelelőek a válaszok, akkor ma vagy holnap belépek a klubba. Azóta várom, hogy a nótát megvettem. A srác arra cserélte le és nála volt mind a két teló. Amikor megfogtam, rögtön elfogott a hűha érzés. -
F_Gergely
őstag
válasz
CptAdamica #25594 üzenetére
Este jött az sms, hogy elvitték a telefont szervizbe ahol megállapították hogy az akksija gyenge, fizessek 4 ezret vagy vegyem vissza a készüléket. A 4 ezret sokallottam, mondtam neki 2 ezret fizetek (6-7 éves telefonról beszélünk) vagy pedig visszaveszem a készüléket és nincsen harag. (még abban is kiegyeztem volna hogy veszek én a telefonhoz akksit -eredetit nem utángyártottat).
Jött a válasz hogy legyen 3 ezer, de itt már kezdett kicsit elegem lenni, mondtam hozza vissza a telefont, és felejtsük el egymást. Erre jött a válasz, hogy a telefont nem adja, de én fizessek mert őt kár érte az akksi miatt, és egyébként én átvertem, mert vett egy működésképtelen telefont.
Nos szerintem azért mert az akksi gyenge nem működésképtelen, továbbá amikor megnézte, kipróbálta tökéletesen működött. Az én lelkem tiszta, felajánlottam kompenzációt, illetve azt is hogy visszaveszem a készüléket, visszaadom a vételárat, ez neki nem volt megfelelő...
Tanulság:
Ne üzletelj 0 napos regisztrációval rendelkező "fórumtársal" bár van egy olyan érzésem ez sem fog többet bejelentkezni... -
Fr0z3n
őstag
válasz
Steve1207 #25607 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást.
Ezt az akkus notif centert viszont nem értem. Megvan az eredeti kép is ami nagyíthazó. Azon a képen a még fekete az értesítési sáv, illetve az akku százalékosan is ki van írva, mellette meg ott az elem.
Amúgy lehet, hogy baromi kukacos vagyok de jártam meg párszor, plussz 4k-t és 2 órát nem szeretnék elb.szaniSzerk.: Ha innen valaki cserél Note 2-re, ne fogja vissza magát!
-
Steve1207
veterán
válasz
Fr0z3n #25603 üzenetére
Vodán már rajta kellene lennie a javított 4.4-nek, ott fehér a notifi sávon az akku kijelzés is, így lehet a legegyszerűbben megkülönböztetni a másolatokat egy pillantás alatt.
Amúgy készülékinfóban lecsekkolni mi van benne, nehogy MTK-s SoC legyen, érdemes egy HBOOT-ot nézni, szerintem a másolatokon nem olyan, mint a HTC-nek, plusz egy antutu teszt. Sőt, az MTK-son a szoftinfóban 4.2-t írhat max, HTC-nél meg baromi rég óta, 4.3 mindenkinek van.
A felirat amúgy lehet lekopott, plusz van a sarkán is egy kis kopás, ez használva van már egy ideje.
(Amúgy meg, ha gond lenne egy arc már van a tükröződésből adódóan a beazonosításhoz)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Fr0z3n #25603 üzenetére
Az első gyártási szériákról nagyon kopott a Beats Audio felirat.
Sok panasz is volt rá!Szóval az hogy nincs rajta, nem azt jelenti kizáró okkal, hogy koppincs....
Könnyen lehet, hogy simán csak lekopott...Nézd meg itt, ez kb. félúton tart..
De azért vigyázz, jól nézd meg, nehogy átverjenek...
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne a One tulajokhoz, hogy mindegyik képen amit találok, ott a beats audio felirat vagy pirossal vagy ezüsttel írva a hátlapon. Én most cserélnék egyet saját részre, de azon egy deka ilyen felirat nincsen. Elvileg vodás a készülék. Esetleg előfordulhat, hogy azért nincs rajta semmi mert függő? Sajnos belinkelni nem tudom a hirdetést, de apródon/olx (ilyen ratyi nevet) honlapon békés megyében megtalálja 90e ft-ért hirdetik Körösladányba. Ne adj isten koppincs lenne? Előre is köszönöm a választ!
-
Levente17
tag
18 nap után visszajött a telefon a szervizből, és mit ne mondjak..Jó munkát végeztek!!
Bár sokáig tartott, de megérte várni..a kamerát, a gombokat, a hátlapot és az akkor cseréltek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest