- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Szemjuel #23419 üzenetére
Semmilyent.
Én személy szerint (életemben először) sem tokot, sem fóliát nem használok egy telefonhoz és (számomra is) meglepő/érthetetlenmódon sem karccal, sem kopással, sem oldalsó csíkszürküléssel nem találkozom (ráadásul még a Beats felirat is totál ép).
Persze a tényszerűség kedvéért mindenképpen hozzá kell tennem: mindig úgy veszem kézbe ezt a telót, h előtte azért tudatosítom magamban, ha elejtem, vagy odaütöm valahová, akkor akár simán vége is lehet ennek a nagy tökéletességnek...
-
BenHans
addikt
válasz
Szemjuel #23419 üzenetére
Szia! Gyári kihajtósra sokan panaszkodtak. Én rendeltem egy keményebb(de nem merev) átlátszó szilikont, hasonlót amit HOX-on is használtam ott nem volt problémám vele. Ha úgy lesz pénzem rendelek egy nillkin super frosted-et is, mert ez többeknek nagyon bevált, bár a nagyobb ütésektől nem véd olyan jól.
Ezen felül vettem egy fiesta greengo nevezetű bebújtatósat, ami ugyan univerzális (XXXL), de majdnem pontosan jó rá, csak annyi hogy felül kb fél-1 mm-rel kilóg a telefon. De amúgy jó tapintású, puha, nem okozott sérülést pedig 2hete ebben van.
Persze ha van pénz rá akkor csatlakozom az előttem szólóhoz
pl [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen monitort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Asztalos klub
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest