Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haliho, van egy angliai One-m.
Vodás kártya beke, no service. Mobilnet meg megy.
Vki tapasztalt ilyet?
-
Koris
aktív tag
Kár, hogy Double Dip tokra sok a panasz,mert színválaszték az van:
[link] -
GALARDO
addikt
Erre valaki?
-
Szpisti
addikt
válasz
Szellem. #23588 üzenetére
Itt a magyarázat: [link]
Nem csepptöltés, de valami hasonló...
"egy korrekt záró töltés pótolja az akku kismértékű önkisülését és védőáramkörének fogyasztását. A töltő minőségétől, valamint a telep önkisülésétől függően célszerű minden 500 óránként vagy 20 naponként záró töltést végezni." -
-
Laca1212
őstag
Olyan történt a napokban, ami még sosem. Mobilnet nem volt, holott be volt kapcsolva. Nem is jelzett fenn semmi ikont. Hiába kapcsolgattam ki-be a mobilnetet. Újraindítás után helyrejött.
-
spawn21
veterán
Napi szinten 4-5 ször eldobja a hálózatot. Kezd idegesíteni
-
BenHans
addikt
A HTC posztja a kirakós utolsó hiányzó darabját sejteti, a vízállóságot. [link]
(lehet ezért más a keret, ami egyre jobban tetszikgyönyörű és szuper lesz ez a HTC is)
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Nuada herceg #23579 üzenetére
lehet jobban fel kell tölteni mert most már 96%esik le utána normális ütemben esik.
-
Tiger.
nagyúr
Az normális ha fel van töltve 100% ig utána elég gyorsan eléri a 93-4%, utána már sokkal jobban birja?Volt hogy 2% ként esett le de 90 körűl már nem, este is 89% volt reggelre is 89% maradt.
-
xtibi
tag
Sziasztok,
Nem találtam saját topic-ot, ezért itt kérdezek:
- Van valakinek One Dual Sim változata?
- Mik a tapasztalatok róla?Köszi
-
lacos84
csendes tag
Sziasztok, van egy egy hetes ONE-om, nagyon tetszik, de egy furcsa, számomra érthetetlen dolgot tapasztaltam: 100.000. % hogy nem ejtettem le, semmilyen külső behatás nem érte, még zsebben sem hordtam, mert itthon fexek betegen mióta megvan. A hátlapon magasság irányban a htc felirat "c"-betűjétől jobbra teljes magasságban egy jól kitapintható "beszívódás" keletkezett csak úgy magától!!! A fotón nem látszik, de élőben nagyon is és bosszant :/ talán túlmelegedett volna töltéskor és elvetemedett volna a burkolat a hő miatt? nem értem... hasonló tapasztalat?
-
adamboro
csendes tag
Még néhány kérdés: Aksija kb meddig bírja aktív, ill. normál használattal? Mivel elég nagy árkülönbséggel árulják különböző boltokban, gondolom a legolcsóbbakra a garancia elég 'szegényes' , de max áron se venném meg egy országos nagy bolthálózattól, így arra jutottam, hogy telenoros szolgáltatótól veszem meg. Van-e szoftveresen különbség, ill. korlátozás a szolgáltatós készülékekre?
-
hurrikan
addikt
válasz
hurrikan #23567 üzenetére
Egyébként én is töröltem 3nap után de nem merülés végett.
Hanem mert túl érzékeny és tokba folyamatosan feltologatta a képernyőmet.
Ez van, ez az app befürdött.
Én igazából olyat keresnék ami kijelző tapira oldd fel, de olyat nem találok.
Találtam olyat ami rázásra ébreszt, vagy az érzékelőre tapicskolva. De kijelzőset nem. -
saintex72
aktív tag
Attól tartok, hogy ez a hangerő gombos ébresztés nem lesz jó. Eléggé merül az aksi valamitől, média server. És a beats audio ikon aktív egy pillanatra amikor feloldom a kijelzőt. Mintha a háttérben folyamatosan menne.
Ha kikapcsolom a power volume progit akkor nincs ott feloldáskor a beats audio tehát az a ludas.
Kár. -
_Flood_
aktív tag
Hát nagyon úgy tűnik végleg feladta a telóm, 5 órája van a töltőn, de se kép se hang. Vagy tudtok valami trükköt?
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Még mindig kell a htcdev nyitás az 1.56 hboot s-off-hoz 4.4.2 alatt vagy már van működő alternatíva is?
-
Steve1207
veterán
válasz
hurrikan #23532 üzenetére
Gépes FB-ban próbáltad eltávolítani a HTC hozzáférést? Akkor nem csak úgy átvág az egész procedúrán, hanem konkrétan megkérdezi, hogy akarod-e engedélyezni a hozzáférést.
"A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2" - nincs esetleg valami szériaszám, amivel lelehetne ellenőrizni a modult? Az enyém csak kijelzőn nézve nagyon enyhén pirosas, de nem a szokásos szélén kezdi és befelé, hanem csak a közepén. Néhány árnyalatnál észrevehető, de ez csak a kijelzőn, az elkészült képeknél nincs ilyen nyom. Arra lennék kíváncsi, hogy ez romlik még vagy ilyen? Eléggé vájt szemű vagyok ezért furán hat, viszont amúgy semmi gondom vele.
Ugyanígy a múltkor észrevett kijelző gyártási "kék sávok" azóta is szemet szúrnak. Egy hónapig észre se vettem, most meg akár sötétebb helyeken is meglátom akaratlanul.
-
hurrikan
addikt
válasz
Steve1207 #23504 üzenetére
Visszatértem már gyárira. De azzal is csinálja.
Meg nem a facebook appal van gond, hanem a SENSE félével. Mer mielőtt kidob, azt írj ki, hogy "facebook sense hitelesítési probléma" ha leokézom kidob.
Majd ha visszalépek akkor kidob PC-ről is. Ilyenkor a névjegy szinkronok is elszállnak és szinkronizálhatok újra mindent. Érdekes hibajelenség. Főleg azért, mert senki más nem tapasztalja.
Van hogy egész nap nem csinálja aztán meg 4-5óra alatt 3-4x. Próbáltam gyalulás után, full gyári rendszeren is. De úgyis ugyan ez. Tehát az is kicsukható hogy egy általam használt app okozza a gondot.Más:
Ma egy kicsit okosítottam a telefonomat.1. Megoldottam, hogy tokba berakáskor, és kivételkor automatikusan záródjon illetve feloldjon a képernyő.
Ehhez az app akit érdekel: SmartScreen
(magas energia fogyasztás)2. Megoldottam a hangerő gombbal történő képernyő feloldást.
app: PoweButton to Volume button
(nagyon alacsony energia fogyasztás, vagy inkább nulla)3. Megoldottam, hogy ha a fejemhez emelem a telefont híváskor, automatikusan fogadja a hívást, ha rázom elutasítsa:
app: SmartPhone
(nagyon alacsony energia fogyasztás)4. A közelítés érzékelő kétszeri, háromszori, vagy négyszeri megérintésével történő ébresztés:
Tap-tap app
(közepes energia igény)Utóbbinak sok értelmét nem látom.
Azt gondoltam a kijelző tap tappogatásával ébred de nem. Akkor meg már könnyebb a hangerő gombbal.InFRaReD
-A kihangosítás BUG gyártótól és android verziótól független bug. Jelen van Sonykon, Samsungokon, Motorolákon, LG-ken is, 4.1-től egészen a 4.4.2-ig. Valamelyik nemrégiben frissült Google alkalmazás binárisai okozzák a gondot.
-A lilulás pedig a HTC One első szériás kameráinak típus hibája. Garanciában cserélik. A szerviz papíron a kamera neve Ultrapixel2 -
InFRaReD
csendes tag
Az elmúlt időszakban nem követtem itt a kommentek folyását, úgyhogy ha esetleg már kérdezte más akkor sorry:
a 4.4.2 település után:
- sötétben azonnal kezdetek lilulni a képek, előtte nem volt ilyen gondom
- hívásindításnál sokszor kirakja hangszóróra a hangotÖtlet/megoldás? A kamera dolog gondolom a szokásos "irány Csehország, viszlát 3 hét múlva".
-
boksz
senior tag
válasz
hermandani #23526 üzenetére
A gyári google térkép is tudja, csak ne kapcsold ki.
-
spawn21
veterán
válasz
hermandani #23526 üzenetére
Sygic.
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Jól vettem észre, hogy vannak olyan appok, amik nem kompatibilisek a 4.4.2-vel?
Pár játékot próbáltam, pl. a gta: san andreas sem indul el.
Ilyenkor mi a teendő?Másik, hogy tudnátok ajánlani valami jó gps-t One-ra?
Mobilnetet nem akanék emiatt használni, olyasmire gondoltam, hogy otthon wifiről megtervezném, megjegyezné, aztán kocsiba már mutathatná net nélkül is.
Valami ehez hasonló megoldás létezik? -
saintex72
aktív tag
Egy kicsit elqrvultam és felraktam az everythingme és aviate launchereket. Nem tudok dönteni, egyik jobb mint a másik. Felváltva használom őket. Ha a senset is bele számolom olyan mintha három telefonom lenne, annyira különböznek egymástól és mégis zseniális mind a három.
-
adamboro
csendes tag
válasz
Bari81 #23498 üzenetére
Köszi. Árukeresőn néztem, de ott összehasonlítva nem volt különbség a három féle között.
Még néhány kérdés: Aksija kb meddig bírja aktív, ill. normál használattal? Mivel elég nagy árkülönbséggel árulják különböző boltokban, gondolom a legolcsóbbakra a garancia elég 'szegényes' , de max áron se venném meg egy országos nagy bolthálózattól, így arra jutottam, hogy telenoros szolgáltatótól veszem meg. Van-e szoftveresen különbség, ill. korlátozás a szolgáltatós készülékekre? -
spawn21
veterán
Kint Angliába vettem tegnap egy nexus 5 öt, a one mellé. Nagyon olcsó volt.
Hát mit ne mondjak, nem gyorsabb. Nem érzem simabbnak. Viszont fogásra nem annyira rossz. Sőt. Azt fogom használni, mert nem fogom félteni, ha leesik. Így nem kell nyüstölni a szépséget. -
szegto
senior tag
Aki használja a minta képernyőzárat ahhoz lenne kérdésem.
Beállítottam h csak 15 perc után lockolja a képernyőt, de van hogy kinyomom a képernyőt majd rögtön vissza és rögtön bekapcsol a minta feloldás. De van hogy nem.
Vicces és egyben idegesítő is.... mintha nem is számítana a 15 perces zárolási idő.Valaki esetleg tud erre megoldást?
-
szegto
senior tag
Nálam is problémák vannak a wifivel de csak melóhelyen.
A pontos paramétereket nem tudom a wifinek hogy hogy van konfigolva, de a jelenség csak annyi hogy beirom a felhasználónevet és jelszót és csatlakozás után annyit ir a wifi panelen h "Elmentve..."... mármint gondolom a bejelentkezési adatokat.
Kollégámnak az S4-el ugyan ezt csinálja..... S4 minivel meg megy.
Tegnap meg valahogy sikerült kapcsolódnom, de aztán bontottam a kapcsolatot, másodjára már nem sikerült felmennie wifire.
Marad a mobilnet, de persze érdekes dolog... -
_Flood_
aktív tag
Tegnap reggel óta nem tudom bekapcsolni a wifi-t, csak villog az ikonja, de nem történik semmi. Vagyis egy dolog, borzalmasan szívja az aksit. 20%/óra. Cold reset megvolt, de semmi javulás. Szerintetek, mit csináljak? Talán összefügg, hogy a kitkat óta nincs 4G.
-
GALARDO
addikt
Sziasztok! Mostanában elég sokszor összeakad, a Spotify, és a gyári zenelejátszó. Ezt úgy értem, hogy elindítom manuálisan a Spotifyt, és később füles távirányítójáról le akarom állítani, akkor elindul a zenelejátszó. Erre van valami (gyári) megoldás?
-
Gulyopapa
addikt
Most először amióta megvan eldobta a signalt.
Újra indítás segített csak ... -
-
Steve1207
veterán
válasz
HUTCHDB #23503 üzenetére
Nem mondok újdonságot azzal, hogy valami média dolog. Írtak olyat, hogy youtube csinált ilyet anno (ami amúgy most frissült épp). Vagy telepítettél valami médiás hang / videólejátszót? lehet az tekerte, amíg ismerte fel a dolgokat. Online rádió és zenealkalmazások úgyszintén (épp azok is frissültek a napokban).
Még azt se tartom kizártnak, ha csak szimplán telefonon hallgattál zenét és beragadt, miután kiléptél.
Úgyhogy valami ilyesmire kell gondolni.Másik: hurrikan: a tegnapelőtti béta FB app meghülyítette nálam is (vissza gyárira, ott ment gond nélkül utána). Ma felraktam az újabb bétát és gond nélkül megy minden, nem lépked ki, se crash, se semmi gond.
-
-
ADAM1337
nagyúr
vodánál vennék one-t, esetleges ismert hibák vannak a telefonnal kapcsolatos mire érdemes kipróbálásnál figyelni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Tőzsde és gazdaság
- Hyundai, Kia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest