- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulyopapa
addikt
Jelentem a telefon hibátlanul visszajött, pont 14 múlva.
A kamera tökéletes lett -
porkiy
aktív tag
válasz
Ununqatrium #24886 üzenetére
Köszönöm mind2 segítséget. Felraktam, de egyes avi-knak nincs hangja. (Tegnap még a dice player-rel is szólt rendesen....)
-
pg1966
senior tag
Még hogy a MA nem foglalkozik a hTC-vel, ma is felraktak egy hTC M8 mini-ről szóló cikket.
Igaz, hogy tegnapelőtt már ugyanezt láthattuk. Jobb kétszer mint egyszer sem. -
kdennis
aktív tag
válasz
Nuada herceg #24884 üzenetére
Hát ne rángasd, csak egyenletesen forgasd el 180 fokba lassan, és ne húzd, hanem forgasd. De mutat vízszintezőt is Ha párkínzón kóros vagy akkor úgy nehéz
... csak vicc volt
-
Steve1207
veterán
válasz
Nuada herceg #24884 üzenetére
Ne mozgasd fel-le, fixen tartsd és figyelj a vonalra, hogy mindig vízszintben maradjon. Pár kép után rájössz majd, nem bonyolult
-
Nuada herceg
őstag
Hogy lehet ezzel a telefonnal panoráma képet készíteni? Én nem bírtam még egyet sem. Mindig azt mondta túl sok a függőleges mozgás... Közben meg nem is. Szerintem..
-
markyy18
aktív tag
válasz
hermandani #24882 üzenetére
Nekem működött rendesen. Igaz éppen nincs feltelepítve de mikor próbáltam semmi ilyet nem produkált.
-
hermandani
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a gta: san andreas miért nem indul el a One-on?
A menü jó, a betöltőcsík feléig elmegy és ott leáll.
Köszönöm -
Nuada herceg
őstag
Hát most már ezt is tudom....
Köszönöm a válaszokat!
-
boksz
senior tag
válasz
Nuada herceg #24877 üzenetére
Egyértelmű, a 3G lassabban meríti.
-
Koris
aktív tag
válasz
-
kdennis
aktív tag
válasz
Én azt vettem észre hogy ez az energia szerinti sorrend ahol a 4G szívja a legtöbb áramot szóval jöhet bárki azzal hogy egyre kevesebbet fogyaszt a 4G... "persze":
LTE 4G
WiFi
HSDPA
GSM -
Nuada herceg
őstag
A 4g mennyivel jobban szívja az aksit?
Mintha lényegesen jobban merülne , mint a 3g használata mellett... -
Loboda
senior tag
Sense 6-os portot használóknak!
Kijött a Bulletproof-m7-14.1-es kernel!
ElementalX 14 helyett érdemes feltenni! -
Gulyopapa
addikt
Most kaptam az SMS-t hogy kész a telefon, mehetek érte.
Majd beszámolok róla hogy minden rendben van-e. -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, használ valaki Dice playert? Nekem tegnap óta összeakad, volt telefon újraindítás is, meg a programot is újraraktam, van olyan avi, amit nem játszik le, mást meg igen, van, ahol nincs hang. Tgenap még tökéletesen működött. A gyári ugye pár típust alapból nem visz, van valami javaslat más bevált lejátszóra?
-
dave182
senior tag
Nekem is 6 hónapos, fólia nincs, de azért ha nagyon figyelek kikapcsolt kijelzőnél bizonyos fénynél lehet 1-2 karcot fölfedezni...
-
Levente17
tag
válasz
Nuada herceg #24857 üzenetére
Nem nevezném sárgának, de nem is olyan szép fehér mint anno júliusban...
Vannak rajta szürke csíkok es csak az a képen nem látszik..Mondjuk élőben is jól meg kell nézni, hogy észrevegye az ember. -
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #24858 üzenetére
Én 8 hónapja használom mindenféle tok meg fólia nélkül.
Eddig még nem igazán láttam rajta karcot.
Lehet 1-2 apróbb hajszálkarc van rajta, mert azt sem tudom az mit jelent.
De szoktam nézegetni tisztítás után lezárt képernyőnél. Forgatom a fény felé,
nem igazán látok rajta semmit. Vagy mondom, lehet valami hajszálkarc van.Nekem meg nem volt előtte samsungom, hanem sonym, az is jól bírta.
boksz: Nekem is hasonló a véleményem, meglátásom.
Nem tudom tényleg ki hol hordja, hogy karcolódik. -
migabi24
nagyúr
válasz
djembito #24852 üzenetére
Nagyon kényes a kijelzője, hiaba a gg, én soha nem hsználok fóliát mert utálom, cserébe úgy vigyázok a telefonokra mint a hímestojásra, a one 1 napig volt fólia nélkül, és már lett rajta hajszál karc, az előtte használt samsungokon fél év alatt se lett karcos, csak viszonyítás képpen írtam, nem akarok vitát belőlle, de sajnos ezek tények
-
Nuada herceg
őstag
válasz
kdennis #24833 üzenetére
De vagány. Végre nem csak Budapest, meg a tököm.
Békéééscsaba. Nem ott lakom, de legalább már elérhető távolság.
Ezt az olifántot megnéztem volna én is... :/ Ha tudom.Levente17:
Nekem a hangerőgombok nem kopnak, 8 hónapos a teló.
De a fehér műanyagod így a képen nem igazán tűnik fehérnek...
A képen látszik csak úgy, vagy tényleg besárgult az oldalánál?
Nekem patyolat fehér az összes szerencsére. -
Shokkolo
addikt
Üdv urak,
Egy factory reset után a One nem igazán akarja elfogadni playben a jelszót,
ezt a hibaüzenetet dobja:"Sikertelen bejelentkezés
Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során.
Próbálkozzon később."Valaki nem futott már bele véletlenül?
-
djembito
csendes tag
A karcolásokat könnyen összeszedi a One? (kijelzőre gondolok elsősorban)
-
hito
nagyúr
Van valami módszer, kód a sim-lock megállapítására a sim próbán kívül? Nincs a környezetemben microSIM-es más szolgáltatós ismerős.
-
hoy
tag
Uff.. no megjött a telóm kameralilulással a szervizből, korrekt munkát végeztek! a kijelzőfóliám kapott még egy fóliát :9 az illesztések is elsőrangúak!. Pont két hét a volt a T-n keresztül...
-
mumk1
addikt
válasz
kemcso #24837 üzenetére
Az eséseket még szerencsére megúszta. Autóban tartója van, egyébként meg íróasztal, vagy övön, fekvő tartóban, esetleg simán zsebbe. Ezeket a tartókat már kilóra veszem fillérekért az ebay-ről, mindig van belőle bontatlanom, mert hamar elhasználódnak.
@Gulyopapa
Nincs bajom a feketével, tényleg elegáns és konzervatív, de mivel már láttam nem egyet megkarcolva, leütve, úgy már elég sz@rul mutat. Tényleg vigyázni kell rá.A hangerő gomb másnak is veszettül kopik?
-
mumk1
addikt
Mindenki másra esküszik. A környezetembe lévőknek feketét vettem, mert azt kértek, nekem ezüst van. Szerintem kényesebb a fekete, ha nem vigyáznak rá kellőképp, könnyen elkezd kopni, akkor meg már tényleg rondább mind egy kopott ezüst. Nálam csak a piros Beats felirat kopott le a hátuljáról, illetve a hangerő gomb van rendesen lekopva egyébként tök rendben van, pedig 1 éves. Mondjuk ez tokot és fóliát soha nem látott.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! A Vodánál kapható készülék voda függő, vagy gyári független?
-
kdennis
aktív tag
válasz
Nightfall75 #24825 üzenetére
"Tipp HDR fotózáshoz manuális fókusz kiválasztásával az M7-en. Manuális Ufocus effect az M7-en."
Ez tök jó, csak ha jol megnézzük a képet, látszódik a digitális efektezés, hogy csak egy karikába elhomályosította. Úgy lenne a jó ha átmenetes az életlenítés és akkor látszódna a mélységélesség. Ezt mégis csak az M8 tudja szépen megcsinálni.
-
Steve1207
veterán
Magát a készüléket veszik át, belerakják egy zacsiba és kész. Ha olyan a gondja nem árt a töltő is, mert azt is leszokták tesztelni, vagyis kérik hozzá. Összeírhatod a hibákat, nehogy kifelejts valamit, de a sablonuknak megfelelően ők írják be a hibákat.
Átlag két hetet számolj, de van, hogy hamarabb is visszajön, ha pont elkapod a fordultát, ahogy viszik ki (ez vodás tapasztalat és érdemes központibb, nagyobb üzletben leadni). -
Saky1
csendes tag
Szervizeléssel kapcsolatban érdeklődöm, szolgáltatónál adom le a készüléket.
Dobozában adjam le vagy adnak ott valami zacskót, hibát leírjam előtte részletesen egy külön lapra vagy az ügyfélszolgálatos rögzíti? Budapestről lehet tudni nagyjából milyen gyakorisággal viszik el a készüléket? -
Nightfall75
tag
Tipp HDR fotózáshoz manuális fókusz kiválasztásával az M7-en. Manuális Ufocus effect az M7-en.
-
hurrikan
addikt
"a benyomod a fénykép készítés gombot és nyomva tartod akkor megőrzi az élességet és az adott pont fénymérését ( mint az igazi fényképezőgépeken a félig lenyomott exponáló gomb"
Pont ezt teszi a One is (M7)
ha az adott pontot megérinted a kijelzőn. Csak sokkal jobban tud összpontosítani az adott fényerősségre az Ultrapixel miatt mint a többi kamera.
Ahogy a fenti példa képen láthatod. Mikor a fényes és mikor a sötét részre került a fókusz. -
boksz
senior tag
válasz
Loboda #24809 üzenetére
Asszem a samu s5 már tudja, plusz a nokia is, hogy az elkészül kép után lehet változtatni az élességet.
Plusz a samsungnál, ha benyomod a fénykép készítés gombot és nyomva tartod akkor megőrzi az élességet és az adott pont fénymérését ( mint az igazi fényképezőgépeken a félig lenyomott exponáló gomb )
-
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan #24810 üzenetére
Igen, ezzel én is szoktam játszani.
De viszont nem tudtam, hogy csak a HTC-nél van ennyire jelen ez a tulajdonság.Pl.: Ha videót is veszek, és sötétnek tűnik a kép, akkor oda fókuszálok 1 sötétebb pontra,
és egyből kivilágosodik az egész. Fényképnél is dettó.
Ez 1 jó dolog. -
SlayR
senior tag
HTC ide HTC oda én immáron kiléptem a tulajok köréből további jókat mindenkinek !
-
hurrikan
addikt
válasz
F_Gergely #24808 üzenetére
Csak közel sem így.
Tesztelek Sonykat, LG-ket, Huawei-eket, Motorolákat is. Nagy ritkán ha beveszem a Dádalont Samsung is megfordul a kezemben. Van bennük érintő fókusz, csak nem ebben a formában. Pl nem tud háttérfényhez stb.-hez igazítani egyik sem. Vagy éppen világosítani, sötétíteni a kép adott részeit, vagy csak sokkal kisebb mértékben.
Pl. pont a G2 volt nálam is a MotoG amikor ezeket a képeket lőttem, és egyikkel sem tudtam megcsinálni a kettővel, akár milyen módszerrel próbálkoztam.
Hidd el, van bőven összehasonlítási alapom. Azért megvannak a One kamerájának is a maga előnyei. Én kifejezetten szeretem. -
F_Gergely
őstag
válasz
hurrikan #24806 üzenetére
"a fókuszpontok váltogatásával is jól el lehet játszani, és ilyen viszont csak a HTC-kben van"
Ezt azért így nem mondanám.... Szerintem mindegyik telefon tudja, legalábbis samsungom, motorolám tudták és nem most hanem 2-3 évvel ezelőtt...
Oda fókuszál ahova kattintasz a képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged