Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
CptAdamica #25899 üzenetére
Minta elrontásnál is küldi vagy csak kódnál?
-
HUTCHDB
nagyúr
Sense 6 toolbox fejlesztéséről van valakinek infója?
-
válasz
NandorHUN #25886 üzenetére
Nekem be van állítva, hogy ha 3x elrontják a feloldó kódot, lefotózza az illetőt az előlapi kamerával, és egyszerre küldi e-mailben.
SIM kártya cserénél is egyszerre küldi a megadott számokra az sms-t az új SIM adataival.
Illetve ellehet még tünteni az alkalmazások közül is, és egy megadott telefonszám tárcsázásával elindul a Cerberus. -
NandorHUN
addikt
válasz
Gulyopapa #25890 üzenetére
Ha rootolt a telefon akkor Cerberus is jó, mivel nem veszik észre hogy fentvan és nem is tudják törölni, tehát ha a tolvaj végig kikapcsolva tartja és a bolt is , akkor előbb utóbb ha a telefon olyanhoz kerül aki használja is, akkor megtudod a címét, arcképét, kiket hív vagy kikkel sms-ezik , mi a telefonszáma és kb. mindent , mindezt ugy hogy észre sem veszi...
-
saintex72
aktív tag
válasz
Gulyopapa #25890 üzenetére
Ha lopják akkor valszínűleg igen, ilyen programokkal talán van lehetőség visszaszerezni.
Ha elveszíted akkor attól függ ki találja meg. Én legalább 5 telefont adtam már vissza. A kollégám nemrég hollandiába küldött vissza egy telefont. Le volt zárva, de egy üzenet, amit egy hasonló programmal távolról küldtek rá, volt a tulaj nevével. A facebookon megkereste..... -
Gulyopapa
addikt
Nekem meg az a véleményem ha egy telefon elveszik / ellopják, akkor azt baszhatjuk ... bár lehet hogy tévedek ?
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
koxkids #25870 üzenetére
Nagyon faxa, kipróbáltam
Akartam kérdezni, hogy itt látom nincs ilyen "ha elrontja a kodot beenged, de készit fotót" mód, de most látom vannak itt trükkök, legjobban a levideózás tetszett, hogy forgassa körbe a telefont kalibráláshoz... xDDAm ha pl. tolvaj formázza a telefont akkor mit lehet csinálni? Bármint én pl. azt tenném rögtön, hogy letörlök róla mindent.... Szerencsére HTC aksiját nem lehet kivenni, de akkor is problémás.... Másik meg ha kiveszi a sim kártyát, ugye akkor is sajna nem tud adatokat küldeni.... erre főleg az első kérdésre mi a megoldás?
Köszi
-
saintex72
aktív tag
válasz
CptAdamica #25884 üzenetére
Nem vagyok nagy sms felhasználó, de tudtommal nem lehet szám nélkül smst küldeni. Tehát a szám ott lesz.
De ez csak egy lehetőség, nem kötelező használni a programot ha nem akarod.
A fejlesztők biztos tőbb infót tudnak adni mint mi.
A root csak ilyen programok miatt hiányzik nekem, pl. eltávolítani is nehezebb lenne. Egy sima gyalulásnál nem törlődik ugyan úgy küldi az adatokat továbbra is. -
dani3l
őstag
válasz
kekkola #25882 üzenetére
Ja, de amint kicsereli a kartyat, jön is az üzenet az uj telefonszammal..Meg lezarni tovabbra is le tudod. Ugyhogy ha csak nem valami hozzaertö tolvajt fogtal ki, aki kapasbol a recoverybe megy (vagy egyaltalan van valami fingja rola, mi az..) es töröl mindent a telefonrol, akkor eleg jo esellyel müködhet. Azert szerintem keves olyan van..
-
kekkola
senior tag
Szvsz ezek az appok akkor érnek vmit ha elveszted a telefonod. Ha valaki ellopja azonnal gép kikapcsol, sim kivesz, nem fog szórakozni hogy eltalálja a belépő kódodat.
-
Valkűr
addikt
válasz
CptAdamica #25871 üzenetére
Meg lehet csörgetni a telefont...
-
CptAdamica
veterán
szekra, NandorHUN
Így már értem, könnyebb is meghatározni az elkövetőt, olvastam, hogy van benne valami "sziréna" funkció is, ami sms-el vezérelhető és akkor is hallani, ha le van némítva. Ez is az azonosításra szolgál?
-
szekra
addikt
válasz
Pl. kuldesz a telefonnal a gépről parancsot, hogy a legközelebbi képernyő ebresztesnel csináljon egy fotót az elolapi kamerával. Elküldi rögtön emailben, kész.
Nekem 5 dollárt ír amazonon is a cerberus licecenszert, valaki dob egy linket légyszi?
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ha jól tudom pl. van olyan progi ami lefotózza az elkövetőt, ha pl. rossz kódot ir be és még be is engedi, mintha eltalálta volna
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó lopásgátlót vagy "anti thief" appot a telefonra, lehetőleg olyat amit max 1x kell kifizetni nem havi 5-10 dollárokat!
Köszi -
drpele
senior tag
-
bajoros
csendes tag
Örülök a Cerberus ingyenes licence hírnek.Köszi az infót 😃
-
BenHans
addikt
válasz
FeRRaR1 #25864 üzenetére
Azért csak nem kukázzák a fém házat. És ha kicsit körülnéznek láthatják hogy hány embernek szimpi a dizájn, szóval már csak az ösvényen kell maradni.
Nagyon remélem hogy így lesz, mert ha nem, abban az esetben kénytelen leszek jövő év elején M8-at venni és amíg nem lesz még egy hasonlóan gyönyörű és különleges dizájn addig nem is váltok róla.
kekkola: Elvileg Microsofthoz megy...
(biztos az ott a terv, hogy díszdobozban tálalják a .... khm. csempéket) -
FeRRaR1
őstag
-
kekkola
senior tag
Köszi mindenkinek a válaszokat, jók vagytok!
spawn21:nem önjelölt újságírok 1 hetes kamu tesztjeire vagyok kíváncsi, hanem valós felhasználók valós tapasztalataira, több hónapos használat után/mellett
-
HUTCHDB
nagyúr
Ismét van új InsertCoin rom, sok fix-el, stb.-vel.
Viszont ez a magicappfix.zip -ről fogalmam sincs, hogy milyen app-hoz tartozhat.
Valaki? -
HUTCHDB
nagyúr
-
markyy18
aktív tag
-
yodee_
őstag
Hali!
Segítségre lenne szükségem! Szeretném a telefonom visszaállítani gyárira. A legutolsó andorid és hboot van rajta. Anno revone-val lett nyitva, azóta sem lett visszazárva. HTC__032 CID-re lett átírva a TMOB101. Ezt kellene visszafelé megoldani. Tudtok segíteni?
Köszi
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
kekkola #25851 üzenetére
Nem lesz teljes mértékben kielégítő a válaszom, de reagálok
1) Én a gyári cuccot nem használom, de általam felpakolt navival navigáltam már, plusz futáshoz használja egy app a GPS-t mindenfélére, eddig gyors, hibátlan, kiesésmentes. Hozzáteszem, csak 3 hónapja van meg a teli.
2) Többen is panaszkodnak, de én eddig még semmilyen bugba nem botlottam.
3) Átlagos, 4.4-nél javult. Wi-Fit használok, sokszor egész nap megy. Átlaghasználat mellett 3 napot is simán kihúz, gyakori piszkálásnál kettőt, intenzív használattal esténként töltöm. Kijelzőidő nálam átlagban kb. 4-5 óra, ha sokat van kézben. Mindig megvárom a zárótöltést, avagy a 100 százalék kijelzése után hagyom még 2-3 órát, így bármilyen hihetetlen, de közel duplája az akkuidő. Ezt többször teszteltem.
4) Nem tudom, szóval kecske.
5) 5 százalékig sose merítem le, nem tartom jó ötletnek. Egyébként kb. 2 óra zárótöltés nélkül.
6) Nem használom.
7) Jóval lassabb, mint sok fénynél, szerintem picit lehetne gyorsabb a fókusz.
8) Passzolom, nem foglalkoztat az ilyesmi.
9) Szerintem hibátlan. Mindig kellemes, precíz, gyors, és nincsenek hirtelen váltakozások.
10) Normál használat mellett nálam nem melegszik feltűnően.
-
spawn21
veterán
válasz
kekkola #25851 üzenetére
elég jó tesztek vannak mindenhol.
Azokat elolvastad? az egyik leggyorsabb telefon, ha nem leárnyékolt helyen vagy, ahol minden telefon elvérezne, gyorsan fog jelet.
Aku normális, kb3-4 óra kijelzőidő. 3 óra alatt nekem feltölti. (nem gyári használok, hanem az Ipad töltőjét)
Nem használok távirányító programot. Kamera gyorsan exponál este is, de ezek nem erre valók.
Vezeték nélküli? Mire gondolsz? Mindent ismer.
Langyosra melegszik, nem forró. Ennek a legjobb az automata fényerő szabályzója. Igaz olykor meghalnak, de erre van a garancia.Bocs, de épp dolgozom, csak összekapkodtam a dolgokat.
-
markyy18
aktív tag
válasz
kekkola #25851 üzenetére
1. Nekem mikor hogy talál jelet de általában elég gyorsan, viszont ha talált jelet nagyon stabilan tartja.
2. A legfrissebb 4.4 hibamentes tudtommal, igaz én egy ideje fűzött 4.4-et használok.
3. Javult az üzemidő, nekem nincs LTE csomagom de HSDPA és wifi folyamatosan megy így mondjuk az egy nap megvan 3 óra körüli kijelzővel, ha 2-3 napot bír általában 1,5-2 óra kijelzővel.
4. Ismerősömnél volt teszten G2 huzamosabb ideig ő azt mondta a G2 akadósabb egy kicsivel mint a One. (gyári 4.4-el használta)
5. Nagyjából 2 óra de nem mértem pontosan.
6. Lehet vele nagyon sok mindent irányítani plusz tanítható az adott készülék távirányítójával, nekem eddig hifi, tv, dvd amit próbáltam és működött. De hallottam aki klímát, set-op box-ot is használt vele.
7. Gyorsan és sötétben elég szép fotókat csinál a konkurenciához képest is.
8. DLNA-ra gondolsz vagy pontosan mire?
9. Jól működik nincs vele baj.
10. Ennek a telefonnál mivel alu és a proci + melegedésre hajlamos dolgok egyből a hátlap alá vannak téve kicsit másképpen érezni a melegedést de átlagos használat mellett és amúgy sem vészes a dolog. -
kekkola
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, remélem lesz aki megválaszolja
1. Milyen a gps műholdak jelfogása? gyorsan talál jelet? a beépített "Térkép" app gps nélkül azaz cella infók alapján is gyorsan működik?
2. Gyári KK 4.4 bug-hiba mentes? Ha nem, milyen hibák fordulnak elő leggyakrabban?
3. Az akku idő milyen? kb. hány óra kijelzőidőt lehet vele összehozni teljesen átlagos-vegyes használattal? (LTE vagy wifi folyamatosan, email szinkron, facebook, viber) A KK-val javult az üzemidő?
4. Aki esetleg G2ről jött/huzamosabb ideig használta, sebességben van különbség a két telefon között?
5. 5%ról 100%ra mennyi idő alatt tölti fel az akksit?
6. A távirányítóval mindent lehet vezérelni? (tv, dvd, dekóder, audió, légkondi, projektor)
7. A kamera gyenge fényviszonyok között is gyorsan exponál?
8. Vezeték nélküli csatlakozás lehetséges?
9. Kijelző autofényerő szenzor működése gyors? Szépen állítja be a fényerőt? (A G2nél voltak gondok vele, a KK megoldotta)
10. Normál használat mellett (nem játszok rajta) jellemző a melegedés?
Köszi a válaszokat előre is
Üdv -
saintex72
aktív tag
Az amazon appstoreban megint elgurult a gyógyszer. 40+ $ értékben ingyenesek zenei alkalmazások. Tunein, shazam, jetaudio stb..
És a cerberus is free ma ha minden igaz. Nekem már van, de akinek nincs annak itt a remek alkalom. -
HUTCHDB
nagyúr
Szerintem nem kell hozza s-off.
A romban levo kernel felmegy a rommal "egyutt" siman, (nem ugy, mint hox-on) viszont kernel csere eseten jobb, ha zip-et installalunk recovery-bol, mint pc-n parancssorbol.
Erre kell az s-off (egyeb mellett), hogy ne kelljen pc a fozott kernel flash-hez. -
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
A napokban beléptem a klubba egy One-nal. A kérdésem az lenne, hogy a főzött romoknál itt is külön fel kell flashelni a kernelt (mint a One X-nél), vagy csak simán aromával elég telepiteni a romot? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25839 üzenetére
ARHD-val nem probaltam, de viperrel igen, a sogorom one-jat 2013 novembere ota nem frissitettem, es hetvegen wipe nelkul kuldtem ra neki az uj sense 6 alaput.
Nem vettem eszre, hogy nem mukodne normalisan, es o sem jelzett, hogy baj van.De csinalsz nandroidot, aztan ha valami gond van, akkor visszateszed.
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25838 üzenetére
Jolvan, akkor megnyugodtam. Csak egy pillanatra lekonyult a vigyor a szamrol tegnap ejjel..
Viszont most, hogy igy felig belaktam a romot, lehet megiscsak visszamegy az ARHD 62 az uj Sense-zel..
Csak egyszerübb egy darabig a par apro feature nelkül hasznalni, mint most belakni, aztan nehany het mulva megint ujrarakni..
Vagy megy esetleg a frissites "dirty-flashsel" is, data wipe nelkül? Nem kavar be az uj Sense? -
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25835 üzenetére
Par gesture, meg ilyesmi nem ment, meg a Sense Toolboxot nem sikerült sehogy elinditanom (egyiket sem) szoval igazabol semmi komoly, de azert szerintem varok meg vele egy kicsit.
IC-t is neztem, nem tünik rossznak az sem, igazsag szerint csak a megszokas miatt nincs kedvem valtani, ARHD-t mar megszoktam..Viszont föltünt valami, tegnap azt hittem, egyedi eset volt, de ma is elöjött: recoveryben a flash legvegen, mikor a finishre nyomok, teljesen elsötetül a kijelzö. Gombokra reagal, mert rezeg, de akarmit nyomkodok, nincs kep. Aztan hagyom egy par percet, utana mar jo. Nem tudom, hogy az aroma hülyesege lehet, vagy esetleg a recoverye, de mindket romnal meg a kernelnel is ezt csinalta.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan probléma állt elő a telefonommal, hogy meg van győződve arról, hogy Montpellierben van és GPS jelet sem talál.
Szerintetek mi történhetett?Köszi. Zoli
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB #25822 üzenetére
Köszi a valaszt! Kiprobalom akkor most az ElementalX-et.
Szerencsere sikerült mindent frissitenem elsöre tegnap.Kapasbolt feltettem az ARHD 62-t es megallapitottam, hogy mocskos jol nez ki a Sense 6.
Aztan egy reflash utan inkabb maradtam az 53-nal, mert ahogy neztem, az uj meg kicsit bugos, nem müködött minden rendesen, de kb fel ora alatt sikerült beleszeretnem.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25817 üzenetére
Jó lehet az ARHD, de most talán az IC rom jobb.
De ha maradunk az ARHD-nál, akkor először a 2.6.3-as TWRP-t kell feltenned.
Ennek legegyszerűbb megoldása ez.
Kernelek közül a ElemtalX-et ajánlom, nálam hibátlanul működik, és tudja, amit szeretnél.(#25819) dave182!
Nekem innen hibátlanul lejön. -
dave182
senior tag
Insertcoin romot honnan lehetne letölteni?
A saját honlapjukról hibásan jön le... -
dani3l
őstag
Sziasztok!
Jo regen jartam erre, kb fel eve, ugyhogy az utobbi ~10k hozzaszolas kiesett es sajnos nem nagyon van idöm bogaraszni/keresgelni, szoval nagyon megköszönnem, ha esetleg valaki tudna valaszolni par kerdesemre, aki követi a dolgokat es kepben van.
Kb tavaly junius uta ARHD rom van fönt (12.0) es gondoltam ideje lenne frissiteni, aztan lattam, hogy mar 62-nel jar, szoval kimaradt par dolog..A következök lennenek a kerdeseim:
1. TWRP recovery van fönt, szinten lassan egy eves. Erdemes esetleg valami masra cserelni, van jobb nala (CWM?), vagy eleg egy frissites?
2. Rommal kapcsolatban szinten ez a kerdesem. Nem akarom szethekkelni a telefont, abbol eleg volt a Desire korszakban, lenyeg, hogy stabil legyen, stock(hoz közeli) kinezet nekem teljesen megfelel, max par mod menne föl, ha meg mindig nem tudja alapbol (transparent dock, notif bar, ilyesmik).
3. FW-t kell, vagy esetleg ajanlott frissiteni? Ha igen, akkor melyikre?
4. Kernelböl jelenleg Teamseven van fönt, erdemes masra cserelni, vagy szinten eleg csak frissiteni? Megintcsak a stabilitas a lenyeg, OC/UC/UV/stb nem kimondottan erdekel, egy-ket aprosag miatt tettem föl csak, mint a BLN, S2W es hasonlok.Igy hirtelen ennyi jutott eszembe, köszönöm elöre is, ha valaki valaszol!
Üdv.
-
InFRaReD
csendes tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Nightfall75 #25808 üzenetére
Igazad lehet, (vagyis más hiba is bekavarhat) viszont ami nálam is kiverte a biztosítékot, az az, hogy a hTc szerviz azt állította, hogy az osztrák telefonon az LTE CSAK 2600-on megy, ami egyszerűen NEM IGAZ!
Csak egy példa.
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
Nightfall75 #25808 üzenetére
Az én telefonom független, Telenoros simmel használom. Csak egy T-s SIM volt az enyémben, azzal sem ment, LTE-s Telenoros telefont nem találtam ismerősközelben hogy belepróbáljam én kártyám más telóba.
-
-
Juliuska
senior tag
válasz
stilo18 #25691 üzenetére
stilo18: hát nálunk a baba előbb jött mint az M7, de biz' Isten kisebb gondom is nagyobb volt annál, h mivel fotózzam a születendő bébit
Jó egészséget, gyors és könnyű szülést (már a a párodnak)
Xaels: 190/50 illetve 190/55-öseim vannak, ha rá tudod húzni a 400-asod hátsójára, viheted
san01: én a motoromhoz használt PTFE (teflon) tartalmú folyadékkal védem a megtisztított telót. Steve1207 egy korábbi hozzászólása ébresztett rá, h bizony ez a gorilla már nem az a gorilla, ami a korábbi telók kijelzőit oly' remekül védte. Tapasztalatként annyit tudok elmondani: kicsit féltem, h a "kezelés" után majd csúszni fog a teló, de nem volt ilyesmi sőt, az idő közben felszedett "mikrokarcokat" is eltüntette. Azt, hogy sárgítja-e majd a fehér polikarbonát csíkot, még nem tudom...
-
Szpisti
addikt
válasz
InFRaReD #25798 üzenetére
Jó nagy baromságot írtak, ugyanis nincs külön osztrák verzió, csak európai. (801n) Ami meg mind a két szóban forgó LTE frekvenciát tudja, az 1800-ast is, meg a 2600-ast is. Egyedül az amerikai LTE verzió megy más frekvenciákon, de az meg pont ezt a kettőt nem is tudja...Az ázsiába szánt LTE verzió (801s) is tudja ezeket, a dual sim-esekbe (801w, 801t, 801d...) pedig nincs LTE. Illetve van még egy 801e verzió, de abba sincs LTE...
-
InFRaReD
csendes tag
válasz
HUTCHDB #25800 üzenetére
Én ugyanezt válaszoltam nekik... régiónként valóban változhat a hardver, de nem országonként... az EMEA régióra 800/1800/2600 MHz triband antenna van benne, ergo mindhármat KELL hogy kezelje.
imádom amikor hülyének nézik az embert, mert 90% nem olvas utána annak, amiről levelezik, legyen szó bármilyen szervizről. Aki hülye, azt át lehet verni, és ezeket általában át is verik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest