Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
BenHans
üzenetére
Már az a tény is elismerésre méltó, h asszem' anno 4.1.2-vel került kereskedelmi forgalomba ez a szépség és végig az elsők között kapta a frissítéseket, holott a korábbi hTc termékek esetében (a legjobb tudomásom szerint) egyáltalán nem ez volt a jellemző. Bocs' ha tévedek, bevallom férfiasan, korábban nem követtem a gyártó ténykedését (Motorola fan voltam)

Az, (ahogyan írod is) hogy "félrekalibráltak" pár apróságot (és - szerintem jogosan - nyüszítettek a tulajok WiFi-gyergülés, GPS-jel elvesztés, BoomSound hangerő csökkenés, stb. problémák miatt) engem az elsők között tántorított el a 4.4-től, hiszen pont ezek azok, amiket nap, mint nap használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Death Stranding Director s Cut
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest