- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
Mar lassan 8 honapja vagyok HTC One (M7) "boldog" tulajdonosa! Az ebay-en vettem, mint T-Mobil-os telefont.
Az elozo telefonjaimnal nem haboztam root-olni es nem "gyari" ROM-ot hasznalni, ami jo is volt tobb szempontbol, de kemenyen visszautott a garancia elvesztese miatt...... A mostani problemam a szolgaltato valtasanal adodott, mivel ugyanannyi havidijert jobb szolgaltatast kaphatnek. Igy kenytelen voltam root-olni, stb. a telcsit Android 4.4.2, Sense 5.5, ViperOne 5.0.0 ROM-ot kapott, amit (egyenlore) nem is bantam meg. Javult az akksi "teherbirasa", a rendszer simulekonyabb lett, gondolkodom egy jo kernel telepitesen is, amivel tovabb javulasra szamitok. Remelem nem vagyok egyedul es mas is eleg bator nem "gyari rendszert" hasznalni, igy megoszthatom tapasztalataimat mas HTC One tulajdonosokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- E-book olvasók
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest