- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
BenHans #22877 üzenetére
Már az a tény is elismerésre méltó, h asszem' anno 4.1.2-vel került kereskedelmi forgalomba ez a szépség és végig az elsők között kapta a frissítéseket, holott a korábbi hTc termékek esetében (a legjobb tudomásom szerint) egyáltalán nem ez volt a jellemző. Bocs' ha tévedek, bevallom férfiasan, korábban nem követtem a gyártó ténykedését (Motorola fan voltam)
Az, (ahogyan írod is) hogy "félrekalibráltak" pár apróságot (és - szerintem jogosan - nyüszítettek a tulajok WiFi-gyergülés, GPS-jel elvesztés, BoomSound hangerő csökkenés, stb. problémák miatt) engem az elsők között tántorított el a 4.4-től, hiszen pont ezek azok, amiket nap, mint nap használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest