- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saky1
csendes tag
Cseréltek már valakinek közületek alaplapot az M7-ben, nagyságrendileg mennyibe kerülhet a csere?
-
Saky1
csendes tag
Megkérdeztem a Smartshopban mi a helyzet a garanciával!
Ugyanazt mondták, mint ami a honlapon van, vagyis, hogy csak 1 év gyártói garanciát adnak a készülékre!!!
A készülék dobozáról honnan tudom megállapítani, hogy mikori gyártás és, hogy valójában európai piacra szánt modellről van szó? A széria számból vagy P:/N ből?
Köszi
-
Saky1
csendes tag
Nem szívesen venném GSM boltból, bár nekem ez a Smartshop név sem mond sokat.
Az viszont minden estre fura, hogyha tényleg Európa szánt készülékről van szó, akkor alapbók miért csak 1 év garancia van rá és a + 1 évre miért kell ráfizetni, ilyet a GSM boltosok szoktak csinálni!Azt honnan tudod, hogy idei gyártású a készülék?
-
Saky1
csendes tag
Néztem M8-at is,de sajnos már hivatalos helyen rendes gyári garanciával nem kapható sehol.
Kis GSM boltokban lehet még kapni. Kérdésem, hogy ezek is ilyen átalakított modellek lehetnek, mint a Kínából rendelt készülékek vagy ezek működnek teljes értékűen a magyarországi hálózatokon?
-
Saky1
csendes tag
válasz
deejaydany #37569 üzenetére
Szia!
Olvasom, hogy már 14 db M7-et szétszedtél, szervizeltél.
Érdeklődöm, hogy sikerült-e sérülésmentesen szét, illetve összerakni a készülékeket?
Találkoztál már olyan problémával, hogy egyszerűen nem kapcsol be a készülék és a töltőre helyezve sem csinál semmit?
-
Saky1
csendes tag
Tudom, hogy ez M7 topic, de akinek M8-asa van, megtudná mondani, hogy annak is tanítható-e az infrája, mert a specifikációban erről nem találtam leírást!
Köszi
-
Saky1
csendes tag
Köszi.
Nem lehet kérni, hogy ne futtassák le a friss RUU-it a szervízben?
Telemaxnál írják, hogy van lehetőség adatmentésre!Valami sufni gsm boltban sem tudnák kinyerni belőle az adatokat?
(tudom, hogy valószínűleg szétbarmolnák a szinte makulátlan készülékem, de ha úgysem érdemes megjavítani akkor egy próbát megérne)Alaplap hibán kívül szerinted lehet más hardveres hibája is?
-
Saky1
csendes tag
Köszi.
5 percig nyomtam folyamatosan, de továbbra sem működik.
Ha nem alaplap hibáról van szó, hanem valami más hibáról (pl. akksi) akkor szervizelés esetén rajta marad minden adat a memórián?
A Telemax-hoz érdemes leadni személyesen, ott tudnak adni információt a szervizelés menetéről, mert olvastam, hogy a magyar ügyfélszolgálat megszűnt!
A bevizsgálás kb. mennyibe kerül?
-
Saky1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 2014.márciusában szolgáltatónál vásárolt M7-es készülékem.Eddig tökéletesen működött, az akksija is teljesen jó.Ma egyik pillanatban még működött, utána próbáltam bekapcsolni és se kép se hang. Nem reagál semmire a készülék, ha töltőre teszem akkor sem ég a töltést jelző lámpa, semmilyen gomb kombinációra nem reagál, ha számítógépre teszem akkor sem.
Olvastam, hogy volt másnak is hasonló problémája és valószínűleg alaplapot kellene cserélni.
Kérdésem mennyibe kerülhet nagyságrendileg egy alaplapcsere.
Tele van a telefon számomra fontos képekkel, videókkal, amiket sajnos nem mentettem le. Ha leadom szervizbe le tudják menteni ezeket az adatokat?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Saky1
csendes tag
Szervizeléssel kapcsolatban érdeklődöm, szolgáltatónál adom le a készüléket.
Dobozában adjam le vagy adnak ott valami zacskót, hibát leírjam előtte részletesen egy külön lapra vagy az ügyfélszolgálatos rögzíti? Budapestről lehet tudni nagyjából milyen gyakorisággal viszik el a készüléket? -
Saky1
csendes tag
-
Saky1
csendes tag
válasz
Nightfall75 #22861 üzenetére
Köszi!
A vezérlőtől eltekintenék, igazából arra lennék kíváncsi, hogy szól-e normálisan a sima MH1, a One-al.
-
Saky1
csendes tag
Valakinek van ilyen fülhallgatója ONE-hoz, vélemény?
SonyEricsson MH1 LiveSound
Azt tudom, hogy vezérlője nem kompatibilis más androidos készülékekkel, viszont kérdés, hogy a zenét egyáltalán lejátssza. Valahol azt írták, hogy bizonyos készülékeknél nem ad ki egyáltalán hangot!
-
Saky1
csendes tag
válasz
Steve1207 #22835 üzenetére
Én már vásárlásnál észre vettem a jelenséget, több készüléket is megnéztem de mindegyiknél látható volt fehér háttérnél vízszintes szürke halvány csíkok. Engem zavar, mert néha még böngészésnél, filmeknél is látszik halványan, nemcsak napsütésben, sötétben is.
Lehet megpróbálom garanciáztatni.
Egyébként itt írnak róla, elvileg ilyenek ezek a panelek, csak az a bajom, hogy nekem normál használat mellett is látszik kicsit.
http://forums.androidcentral.com/htc-one/287248-horizontal-lines-across-display.htmlhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25411024&postcount=3517
Megnéznétek egy LCD-test progi segítségével, hogy nálatok is látszanak a csíkok?
Köszi -
Saky1
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #21323 üzenetére
Igen, csak az a baj a 3 nap cseregaranciával, hogy az pixelhibára nem vonatkozik!
Szolgáltatónál meg nem olyan egyszerű letölteni egy LCD test progit, ráadásul még egy frissítést is kellene letölteni a telefonon, mert gyári androidnál még ott van alul a 3 pontos fekete sáv, amitől nem látszik a teljes képernyő! Az csak egy későbbi verziószámnál kapcsolható ki!
-
Saky1
csendes tag
válasz
FeRRaR1 #21317 üzenetére
Végül nem, keresek másik boltot!
Amúgy sem voltak túl kedvesek, wifin le akartam tölteni egy LCD-test programot, de nem adták meg a wifi kódot! Mobilnetem meg még nem működött,mert sim kártyát is cserélnem kellett, arra meg azt mondták, hogy csak olyan 15 perc múlva aktiválódik a kártya !!! ?
-
Saky1
csendes tag
válasz
shadowcam #21313 üzenetére
Ma akartam megvenni Telenornál a készüléket, de sajnos olyan problémával találkoztam, hogy egyszínű háttérnél, vízszintes halvány fekete csíkok jelentkeztek a képernyő teljes felületén! Volt valakinek már ilyen hibája?
Felhívtam a HTC ügyfélszolgálatát, de ők se találkoztak ilyen hibával azt mondják kérjek másikat, csakhogy ez volt az utolsó darab. Egyébként érdeklődtem náluk kijelzőcsere ügyben, hogy mennyire tudják szépen szétszedni. Azt mondta roncsolásmentesen javítható a készülék, amik a neten terjednek rémhírek "gányolásról", az nem szakszerviz műve! -
Saky1
csendes tag
Tegnap egy kiállított telefonon ki akartam próbálni az LCD TEST(pen9u1n) programot, de az alsó részen van egy fekete állapotsáv, benne 3 fehér ponttal. Hogy tudom azt az állapotsávot levenni, hogy láthatóvá váljon a teljes képernyő?
-
Saky1
csendes tag
válasz
Laca1212 #20441 üzenetére
Nem kopik a telefon az ilyen becsúsztatós tartókban?
Valaki itt a fórumon korábban azt írt, nem javasolja mert koptatja festést.Nekem ez is tetszik,csak ennél is panaszkodnak, hogy karcolja a készüléket.
http://www.amazon.com/SPIGEN-Crystal-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIU -
Saky1
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20349 üzenetére
Szolgáltatótól venném a készüléket, van a telefonon vmi olyan gyári alkalmazás, amivel a helyszínen megtudom nézni, hogy van-e rajt pixelhiba?
A Playen van ilyen program, de ott a helyszínen, nem hiszem, hogy van rá lehetőség telepíteni.
Kiállított készüléken próbáltam a test menüt (*#*#3424#*#*) de teljes képernyős LCD tesztet nem találtam!Egyébként az első 3 napban cserélik a készüléket ha van rajta pixelhiba?
Ha esetleg többfajta gyártáshelyű darabot is mutatnak, melyiket érdemes választani ezek közül?
SZ = Shenzhen, China
SH = Shanghai, China
HT = Hsinchu, Taiwan
CH = Wuhan, China -
Saky1
csendes tag
válasz
NandorHUN #19095 üzenetére
Nem karcolja a telefont?
Nekem ez a kettő tok tetszik, de mindkettőnél panaszkodnak, hogy karcolja a telefont!http://www.spigen.com/htc-one-case-ultra-thin-air.html
http://www.htc.com/hu/accessories/htc-double-dip/
Egyébként aki simán tok nélkül zsebben hordja annak nem kopott meg festés?
-
Saky1
csendes tag
Mennyire jellemző a most kapható darabokra a kezdeti időszakban tapasztalható problémák:pixelhiba, készülékház sorjázás, illesztési hiba?
Ha szolgáltatónál veszem lehetőség van rá ott helyben ellenőrizni ezeket vásárlás előtt pl. dead pixelt egy programmal?
A Beats audio felirat az újabb készülékeken is kopik?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest