Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
hermandani
üzenetére
Te hogy szoktãl telefont venni??????
Fogalmad sincs mit vásárolsz? Ez igen
-
BenHans
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
Azt kihagytam, hogy a matt nem tükröződik napfényben. De ennek ellenére is saját tapasztalatból a clear-t ajánlom. Engem egyszerűen idegesít a matt, még a tapintása is.
Ha magadnak akarod feltenni ajánlom hozzá az alkoholos kijelző/üveg tisztító folyadékot vagy kendőt.
De amúgy speedshop.hu vagy tok-shop.hu-nál tuti felrakják ha ott vásárolsz, max. 2-300ft ellenében, de van hogy ingyen is. Am ami boltban 6-800ft-os kategória az rosszabb mint egy 500ft-os ebayes. -
BenHans
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
2 év a gyári gari. Ha bármilyen probléma adódik az akkuval vagy bármivel, leadod szervizbe és megjavíják, illetve alkatrészt cserélnek. Ezért is érdemes gyári garival vásárolni a készülékeket.
Ebay,amazon,telefonbolt. Létezik matt és clear fólia. A matt kb 10%-ot ront a megjelenítő színhelyességén(fakóbb lesz) és ront a fényerőn is. Cserébe nem gyűjti az ujjlenyomatot.
A clear nem ront a vizuális élményen, viszont meglátszik rajta az ujjlenyomat amit néha le kell törölni.
Ezen kívül van ütésálló is, de azt nem próbáltam.A minőségbeli különbségeket én is most tapasztaltam meg. Anno brando ultra clear fóliát használtam, most vészmegoldásként vettem egy olcsó pár száz forintosat és nem méretpontos így szépen szólva is bitang nehéz úgy feltenni hogy valamelyest normálisan álljon. Egy jó fólia nagyon sokáig hibátlanul fennmarad.
A felhelyezésről van sok videó youtube-on. Jobb márkák spigen, zagg, brando, supershieldz, screenguardz, nillkin, obliq most így kapásból ennyi jutott eszembe, de vannak jók az olcsók közül is de annak Te nézz utána. Nekem (amikor nem volt időm vele foglalkozni) már 3x is raktak fel gsm boltban 1500-3000FT-ig és nem volt velük probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest