- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az Ulefone gyárában jártunk
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Üdvözlök mindenkit; tegnap óta én is tagja lettem a klubnak. Nagy örömmel ismerkedek ezzel a pazar készülékkel: korábban Desire, majd SGS2 telefonom volt.
Olvasgatok visszafelé, és látom, hogy frissítés-ügyben nem egységes a helyzet. Nekem céges készülékem van, Nagy-Britanniából érkezett. Android 4.3 van rajta: vajion várható erre is a 4.4? A hangszóró-probléma engem nem aggaszt: zenét mindig csak fülessel hallgatok.
Másik kérdésem: az összefoglalóban olvastam a Morelocal2 nevű programról, amivel magyar nyelvet lehet varázsolni a készülékre. Van tapasztalatotok? Megbízható, jó program? Jobb lenne magyarul - de nem esem kétségbe az angoltól sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DJI Osmo Pocket 3
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő