- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pandimakaay
aktív tag
srácok írjatook
, hiába váltok témát, sajátot hozok létre... levan csípve az okonok széle... m7 re lehet sense 7 et tenni? hogy jo legyen? vagy eredetire visszaváltani?
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, letöltöttem az új lollipop szoftvert. Lett egy olyan ikon, hogy témák, leszedtem, megváltoztak aikonok minden, alapot hogy tudom visszaállítani? tudjátok esetleg? van egy testreszabás menűpont téma, de ott nincs ilyesmi.
Előre is köszi.
üdv: Laci
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy ugye van egy HTC One készülékem. A mobile hotspot ot mikor bekapcsolom sajnos ilyen nagyon gyenge jelet produkál, laptopról nem tudok rácsatlakozni egyáltalán, pedig teljesen közel van hozzá a készülék. Gondoltam először amiatt lehet mert akkor már ne mvolt adatforgalmam csak lassítva, de ránéztem később mikor újra volt és akkor ugyanez fogadott.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Laci
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, ket honapja vettem a keszulekemet, meg vagyok vele elegedve. Viszont olyat csinal ami kicsit zavar. Mikor hivok vkit, nem mindig, de bekapcsol a hangszoro, tehat kihangositja a beszelgetest. Eloszor azt hittem en benazok, hogy hizzaerek fulemmel vagy valami. De nem. Hallottatok mar ilyenrol? Esetleg megoldas? Vagy ez is ilyen automata beallitad vhol? Hogy erzekeli a hangzavart a hatterben es azert valt at? Csak azert gondolok ilyenre is mert tenyleg ezerfele automata beallitas van benne hatha ilyen.
Valaszaitokat elore is koszonon. -
Pandimakaay
aktív tag
köszönöm mégegyszer a segítséget, még egy kérdés, hátérképnél... full hd képet tennék be... de nem látszi ka teljes kép mikor háttérnek van, másik telefonban volt vmi olyan hog yfuttatva és ahogy ment az ember az ablakok közt oldalra ugy ment kép arráb... ezt hol lehet állitani? mert háttérképnél nemtudtam
-
Pandimakaay
aktív tag
őőőőő, alvó mód, adatkapcsolat kikapcsolása hosszabb idejű inaktivitás után... az az? wifi e is vonatkozik? nem csak mobilnetre?
-
Pandimakaay
aktív tag
nem olyan fontos energiatakarékos, csak mondom ugyis elég gyors minden, legalább ha melozok rányomom, azt hol lehet állitani energiatakarékos beállításokat? köszönöm eddigi válaszokat is...
-
Pandimakaay
aktív tag
sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne... hogy mikor ráteszem a billzárat a wifi ugye megszakad azt hol tudom állitani hogy folyamatos legyen? kerestem már midnnehol de sehol nem találtam. van egy olyan hogy wifi bekapcsolva tartása alvó állapotban, midnigre tettem, de igy is. leválasztódik... itthon azt használnám és bosszantó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged