Hirdetés
- iPhone topik
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
MoreLocale Enabler for HTC v1.0 (letöltés)
A telefon nyelvének megváltoztatása magyarra (root nélkül is!)
Mivel az előző leírások alapján sok embernek nehézségei akadtak a külföldről importált telefonjukon a nyelv magyarra állításával, ezért készítettem egy MoreLocale Enabler nevű alkalmazást, amivel a letöltés után csak két kattintás a nyelv átállításának engedélyezése a 4.2.2 vagy annál magasabb verziójú android rendszereken.
Először telepítsük fel a MoreLocale 2 alkalmazást a készülékünkre, majd lépjünk tovább.
A telefont továbbra is USB hibakeresés módban kell csatlakoztatni a géphez, hogy működjön a módszer.
Ezt a Fejlesztői lehetőségek-en belül lehet bekapcsolni, ami alapesetben el van rejtve és elő kell hozni, ezért navigáljunk a telefonunkon a "Settings > About > Software information > More" menüpontra, hogy a "Build number"-t hétszer megnyomva elő tudjuk hozni a "Settings > Developer options" menüpontot, ahol miután bejelöltük az "USB debugging"-ot, már csatlakoztathatjuk is a telefont a géphez, hogy használhassuk a MoreLocale Enabler alkalmazást.Amennyiben az "error: device not found" hibaüzenet jelenik meg az alkalmazás futtatásakor, akkor valamit nem jól csináltunk és el kell kezdeni elölről, mert nem látja a gép a csatlakoztatott telefont.
Ha mindennel végeztünk, akkor a MoreLocale 2-t a telefonon elindítva már tudjuk módosítani a nyelvet magyarra.
-
FeRRaR1
őstag
Szerintem hagyd angolon, nem veszít vele semmit az ember, hihetetlenül egyszerű az android kezelése, szerintem nem is igényel nyelv ismeretet, de úgy is mindenki érti valamennyire az angolt.
HTC 001-es cidem van, és még nekem se jött meg, pedig gyári független, de nem is igazán izgat, majd ide ér, úgyse teszem fel, mert nyitni akarok
Neked is jönni fog, 1-2 hét kérdése szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Automata kávégépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Delta Force (2024)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4592
- iPhone 15 Pro 128 GB (Natúr titán)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest