- Apple Watch
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
MoreLocale Enabler for HTC v1.0 (letöltés)
A telefon nyelvének megváltoztatása magyarra (root nélkül is!)
Mivel az előző leírások alapján sok embernek nehézségei akadtak a külföldről importált telefonjukon a nyelv magyarra állításával, ezért készítettem egy MoreLocale Enabler nevű alkalmazást, amivel a letöltés után csak két kattintás a nyelv átállításának engedélyezése a 4.2.2 vagy annál magasabb verziójú android rendszereken.
Először telepítsük fel a MoreLocale 2 alkalmazást a készülékünkre, majd lépjünk tovább.
A telefont továbbra is USB hibakeresés módban kell csatlakoztatni a géphez, hogy működjön a módszer.
Ezt a Fejlesztői lehetőségek-en belül lehet bekapcsolni, ami alapesetben el van rejtve és elő kell hozni, ezért navigáljunk a telefonunkon a "Settings > About > Software information > More" menüpontra, hogy a "Build number"-t hétszer megnyomva elő tudjuk hozni a "Settings > Developer options" menüpontot, ahol miután bejelöltük az "USB debugging"-ot, már csatlakoztathatjuk is a telefont a géphez, hogy használhassuk a MoreLocale Enabler alkalmazást.Amennyiben az "error: device not found" hibaüzenet jelenik meg az alkalmazás futtatásakor, akkor valamit nem jól csináltunk és el kell kezdeni elölről, mert nem látja a gép a csatlakoztatott telefont.
Ha mindennel végeztünk, akkor a MoreLocale 2-t a telefonon elindítva már tudjuk módosítani a nyelvet magyarra.
-
FeRRaR1
őstag
Szerintem hagyd angolon, nem veszít vele semmit az ember, hihetetlenül egyszerű az android kezelése, szerintem nem is igényel nyelv ismeretet, de úgy is mindenki érti valamennyire az angolt.
HTC 001-es cidem van, és még nekem se jött meg, pedig gyári független, de nem is igazán izgat, majd ide ér, úgyse teszem fel, mert nyitni akarok
Neked is jönni fog, 1-2 hét kérdése szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest