Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Valaki eszik reggelire müzlit, zabpelyhet, valamilyen magvas ételt amit tejbe áztatva fogyasztanak?
Ezekből van olyan ami jó lehet cukrosoknak és finom is?
Ma voltam boltban de nagyon kevés amiben nincs cukor
-
gergo5991
őstag
már maga az kockázatot teremtett, hogy megnyitottad a linket. A franc se tudja háttérbe nem-e kezd el rögtön letölteni valamit a telefon / gép stb stb. Ami túl szép hogy igaz legyen, arra tilos rákattintani. Nekem is kidobta ezt az FB inkább külön googleba rákerestem mielőtt megnyitottam volna
-
makoss
veterán
Halljátok, kezdtem megörűlni
Elfogadom, de kicsit nem lesz magas a cukrom?
-
-
Geryson
addikt
válasz
gergo5991
üzenetére
Az ujjbegyes-mérés sajnos akkor lenne az igazán informatív, hogy ha többször mérnél, az mutat ugyebár egy "ingadozást". Ha egyszer rámérsz, akkor csak egy pont-értéket kapsz, ami amúgy simán lehet, hogy pontatlan, mert ujjbegyesnél tudsz ám simán 1-1,5 mmol értékeket ingadozva látni kettő egymás utáni mérésnél (nekem D-Cont Trend készülékem van és láttam már ilyet). Én tuti szenzoroznék, próbacsomag és az aztán mindent megmutat.
Én Medtronic-párti vagyok, de kínaiak is vannak, vagy Freestlye, ezeknek a próbacsomagját (ha van) végignyomod és megvagy egy 3 hónapra.

-
Geryson
addikt
A 15 az tényleg elég szép érték, de remélem dolgozol rajta, mert nyilván ez nagyon rombolni fog idővel. Nekem a legmagasabb értékem 7,5 volt, ami valaha mértek, de ezzel is megijesztettek és azóta 6-6,4 körül vagyok, a tegnapi laboromnál 5,8-at mértek ÉS így is van problémám, bár nyilván a korom (50) és a 34 év betegség közösen tudja megnehezíteni az életemet - nem mindig tudom, hogy mi a kor és mi a betegség tünete.
De futok, mászok, kúszok, sportolok, mindentis csinálok.Egy szenzor nagyon sokat segít az életmódváltáshoz és az odafigyeléshez. Fél órán belül tudod, hogy ha valamit elszámoltál kajában.
-
gergo5991
őstag
IR-em van, szeretnék venni itthonra vércukormérőt. Ki mit tudna ajánlani?
Neten minden féle hülyeséget össze olvasok ez ilyen pontos amaz amolyan, ezt nem szabad venni stb stb.
Nekem csak konkrétan arra kell, ha hajnali 4 kor felébredek minden nap, megmérjem, hogy mégis a cukor ingadozás okozza vagy mi a franc..
gondolkodtam CGM-en is, ha azt is tudtok ajánalni megköszönném. csak 2 hétre, hogy legyen valami referencia értékem amit megmutathatok az orvosnak, mert a 4.62es HOMA IR-re azt mondta hogy nyugodjak le a francba, nem kell ide semmilyen kivizsgálás, kidobott pénz volt stb stb. -
makoss
veterán
Én most lehet visszamegyek a háziorvoshoz, mert ez a vérnyomáscsökkentő (Bihart) üti a cukros gyógyszereket, szerintem azért ennyire sok + amikor apám kórházban volt, ott is szedett egy beteg valami gyógyszert, ami kb 10-es értékkel magasabbat mértek cukrot mint rendesen, amikor meg leálltak vele, visszaálltak az értékek.
Ezért tanácsos megnézni milyen gyógyszereket szed az ember
-
Met
nagyúr
Tényleg elment a világ ebbe az irányba?
Egy fórumon kell gyógyszer tanácsot kérni?
Azzal ki vagy segítve ha valaki mond egy gyógyszer nevet ami NEKI bevált, de odamész az orvosodhoz hogy írjon fel és azt mondja hogy nem, mert ő látja hogy miket szedsz még és a többi esetleg keresztbe tehet az új gyógyszernek, vagy fordítva.
ORVOS, ő tudja milyen bajaid vannak, azokra mit szedsz. Ha elégedetlen vagy az eredménnyel akkor vele beszéld meg.
Ha nem akar mást felírni akkor elmész egy másik ORVOSHOZ és kikéred a véleményét. -
-
Sziasztok!
Metfogammát, Jardiance-t és Glicladát szedek. Szerintem a legerősebb ezek közül a Jardiance. Ezt most sajnos le kell cserélni, de amikor Trulicity-t lőttem, vagy utána Ozempic-t, akkor erős hasmenésem volt (4 évig, míg rájöttek mitől). 2-es típusú vagyok, 48 éves 140 kilós ffi. Ismertek még valami gyógyszert, amit adhat a doktor, vagy lehet, hogy szúrnom kell majd magam? Nem lennék képes naponta többször szúrni, mérni, rendszertelenül élek. Eléggé félek... -
makoss
veterán
Üdv!
Tudtok valami megbízható vércukorszint mérőt?
Nem volt még sosem de most már kellene...
Illetve milyen gyógyszert szedtek?
Mert én a 3.-at szedem de szerintem gyenge.
Az első Meforal 1000
Adomet XR 1000
Bihart 5 mg -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van itt aki iPhone-val használja a CareSens Air szenzort? Neki se frissít automatikusan? Nekem csak akkor, ha belépek a programba. Minden engedély meg van neki adva pedig.
Ma kikapcsoltam a telót, majd vissza, de nem segített rajta. -
sopruk
senior tag
Értem! Köszi szépen!
A használati utasításban olvastam [kép] , hogy egyszer használatos, azért lepődtem meg kicsit, hogy használhatom többször is

Szerk.:
De most olvasom el figyelmesen, hogy itt is ellentmond a két mondat egymásnak:
"Fertőzésveszély miatt egy lándzsát csak egy személy használhat."
alatta meg
"a lándzsa egyszer használatos eszköz"Ezért is köszönöm mindenkinek a saját tapasztalatokat!
-
cigam
titán
Én is úgy értettem. Szúrás után visszahúzza a tollba, ami egy egy relatíve védett környezetet biztosít. Ha a mérő zárt tokjában tartja, és nem csak bedobja a táskába (vagy ide-oda), eléggé védve lesz a szennyeződésektől. Ezért újrahasznosításkor (tűcsere nélküli szúrás) minimális a fertőzés esélye.
Nekem még nem volt gondom "fertőzött" tűtől. Az viszont fontos, hogy mielőtt mást megszúrsz vele, cseréld!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon kíváncsi vagyok, de elsőre (és másodikra sem) hinném el.