- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: Február 16-ig kedvezményes áron három HMD mobil
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Köszi a választ és a kutatást, de nem!
Az nekem nem éri meg a Think-felárat,
akkor vettem volna egy Edge 50 Neo-t 300 € alatt.
(ugyanaz a hw!)És - mint közben kiderült - a sima ThinkPhone-ból is készült
ESIM-es D-SIM verzió, sorozat a végén.
Szóval az SD 8 Gen. teljesítménye izgatott.Csak az az ügyes eladó/bolt nem tartotta fontosnak beírni, hogy mi a különbség a kétféle sorozat között.
-
vence
aktív tag
Van valakinek esetleg az eSIM -es verzió ??
Igen, van olyan is.
Ennek kellene az azonosítója!Előre is köszönöm!
-
-
modrocz
csendes tag
-
vence
aktív tag
Köszi!
Közben én is kiderítettem, hogy még két évig (biztos) fog kapni frissítéseket.
Eddig minden hónap elején kapott biztonságit, néha egyéb frissítéseket is.A német használók szerint 400 € alatt best-buy.
Új készülékről van szó - EU modell.Sok olyan extra van benne, ami csak sokkal drágábban érhető el:
- IP68, MIL-STD-810H compliant
- Display 144Hz, HDR10+ - G G Victus
- UFS 3.1 tároló
- Wi-Fi 6e, tri-band,
- USB Type-C 3.1 Full, incl. Displayport stb.
- 68 W QC-PD töltő a dobozban (min. ~10 eFt) + wireless;
- alu-keret, Carbon Black (ThinkPhone ) egyedi hátlap,
- AnTuTu 1mill +
- + Business funkciók.Be tudnátok írni, hogy kinek melyik sorozatból van és mi van/volt a dobozban ?? >> P/N, EAN a dobozról ...
Két sorozat kapható, de azon kívül, hogy az egyik régebbi gyártás, mást nem tudok kideríteni.
Valahol állítólag USB-C füles is van/volt hozzá. -
modrocz
csendes tag
Tavaly novemberben vetttem. Szerintem jó telefon, pláne 160k körül. Hardveresen mindkét említett telefonnál erősebb, és véleményem szerint jobb is. Ha jól emlékszem még 2 vagy 3 android főverziót fog kapni és 2 év biztonsági frissítést. Ami másik előnye a nagyon jó akksi használat, nekem volt 10 óra feletti képernyő időm is. Viszont, a kamera nem az erőssége, az előző telefonomnál gyengébb (oppo find x5),, de azért használható. A fentebb írt anomáliákkal nem találkoztam, biztonsági frissítést pedig havonta kap. Összefoglalva szerintem ebben az árban jó választás.
-
vence
aktív tag
Használja még valaki?
Megér ez még most 330 Euro-t ??
Tudja valaki, hogy meddig fog kapni frissítéseket?
Hasonló áron Th-Ph 25-ös hardverével,
az Edge 50 Neo is elérhető ....[ Szerkesztve ]
-
nagim
tag
-
-igu-
addikt
a legsulyosabb az volt, hogy az ebreszto random alkalmankent csak ugy volt kikapcsolhato, ha elotte feloldottam a telefont
hajnal fel 5-kor nem annyira vicces bamulni a vakito kijelzot a sotet szobaban
25 eve hasznalok mobilt, es tan az elso naptol az ebreszo funkciot is, de ilyennel meg nem talalkoztamA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
benoce
tag
Sziasztok,
mint fenti telefon újabb felhasználója kérdezem, a piros gombhoz rendelhető Walkie Talkie funkció tényleg csak a Teams appal müködik?
-
Gábor-KJ
őstag
tvcmall oldalon van fent IMAK tok bagatel pénzért átlátszó és füst fekete átlátszó... Mi onnan rendeltük. [link]
Ezeken kívül van sima fekete is. [link]
Fóliát ajánlom a Média Markt okos pultnál felrakatni az öngyógyítót ami nálam 3-4 évet ment a Galaxy Note 9 telefonon.
Vaaagy Top4Mobile oldalon van jó áron fólia.
Gyári szerű tok csak a Motorola Amerika oldalon van és brutál bonyolult szerintem, hogy ide jöjjön...
Sajnos senki nem gyárt hozzá mondhatni semmit...Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
-igu-
addikt
Valami pofás tok van erre a vasra?
Tokot együtt akartam venni fóliával, előbbit nem találtam mostanáig, ellenben ma megkarcoltam a kijelzőt fólia híján.
A gyári tok csúszik (érdekes mód a belső felülete nem, az kéne inkább kívülre), azt inkább nem használom, nyitható (mű)bőrtokot nagyon nem szeretnék, átlátszó plexi tokok se annyira jönnek be.
Valami olyat keresek, mint a gyári, de ne legyen csúszékony.[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Gábor-KJ
őstag
Tetszik nah!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok!
Tegnaptól csatlakoztunk egy Moto ThinkPhone-al mi is!
Gondolom így akár 3-4-en is vagyunk már!(?).
Nagyon minőségi darab ez - és Android 14 már rajta - teszik!
Kérdés csak úgy kíváncsiságból - ki mit tartott érdemlegesnek arra, hogy a Piros Gomb-ra programozza?
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
judas13
addikt
Think Pad a kedvenc laptopom volt. Sosem hagyott cserben, mindig számíthattam rá, szó szerint úton, útfélen. Méltán lett fogalom ez a név..
Itt viszont most nagyon vastagon fogott az a ceruza...[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Gábor-KJ
őstag
Tehát nem csak az ujjlenyomattal van gondja, hanem rendszer szintű fáziskésésről/lassulásról beszélünk.
Talán első körben egy gyári vissza-t javasolnék neki - vagy kérdés hogy újra indítást szokott e nyomni - mert frissítés után illik azért.Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
-
JohnnyIowa
csendes tag
Év eleje óta szemeztem ezzel a telefonnal, miközben a defy 2-t vártam, végül 200e Ft-ért vettem meg. 10 éve csak Motoroláim vannak, hozzászoktam a kevláros designhoz és ez a formanyelv jön be.
A családban vannak Huawei-sek, Samsungosok, iphone-osok, de a premium feeling nekem csak a Motoroláknál volt meg.(Z2 Play, Xt890, xt1030, One Zoom, X4, Defy)
Gyors az Outlook, a Teams, a Ready For-t gyakran használom, pl. Tv-zésre szállodában. Megvettem a gyári kiegeket pl az 50w-as wireless töltő, a ready for adaptert, a ready for dockot.
Ahogy az előző Motoroláim, ez is jól teljesít, mindegyiket működőképesen adtam el 2-3 év után. Akkor rajtam kívül van még 2 embernek Thinkphone-ja Mo.-n -
lolal
senior tag
De mond már el nekem, hogy üzleti életben miért kellene katonai szabványt teljesíteni ? Tehát egy casual dev OP fejlesztő milyen kiberbiztonsági kockázatoktól kellene, hogy rettegjen ? Értem, hogy neked ilyen van, sőt kívánom használd egészséggel, de ez egy marketing maszlag. A Samsung túlzottan gyengének itelese meg költői túlzás részedről. A kamera valóban időnként a konkurencia alatt teljesít bizonyos szempontból, de ettől függetlenül a piac egyik legösszetettebb szoftverét nyújtja, egy hétköznapi felhasználónak vagy egy cégvezetőnek egyaránt. Sőt egy pedagógus is jól tudja hasznosítani a Dex vegett. Szóval ... nem értem ezt a negatív ömlengést. A merül még nem tudom hogy lehet nálad ilyen mértékű. Én 2 db S20 Ultrán sem tapasztalok ilyet.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
lolal
senior tag
De mond már el nekem, hogy üzleti életben miért kellene katonai szabványt teljesíteni ? Tehát egy casual dev OP fejlesztő milyen kiberbiztonsági kockázatoktól kellene, hogy rettegjen ? Értem, hogy neked ilyen van, sőt kívánom használd egészséggel, de ez egy marketing maszlag. A Samsung túlzottan gyengének itelese meg költői túlzás részedről. A kamera valóban időnként a konkurencia alatt teljesít bizonyos szempontból, de ettől függetlenül a piac egyik legösszetettebb szoftverét nyújtja, egy hétköznapi felhasználónak vagy egy cégvezetőnek egyaránt. Sőt egy pedagógus is jól tudja hasznosítani a Dex vegett. Szóval ... nem értem ezt a negatív ömlengést. A merül még nem tudom hogy lehet nálad ilyen mértékű. Én 2 db S20 Ultrán sem tapasztalok ilyet.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Botka_db
csendes tag
Sziasztok
Én is ezzel a telóval ismerkedek, igazából minden ok csak az értesítések megjelenítése gáz lezárt képernyőnél.
Tudtok valami AOD megoldást? -
-igu-
addikt
válasz
Teslamoderat #51 üzenetére
Nálam rendben vannak ezek a dolgok, de én még csak egy hónapja használom.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Teslamoderat #51 üzenetére
Semmi ilyent nem vettem észre. Próbáld az ujjlenyomatot újra felvenni lehet hogy az változott. Samsung pl egy ujj 2 x felvéve se ismerte fel csak kb minden 10. alkalommal , földhöz tudtam volna vágni miatta , a moto z fizikai ujjlenyomat olvasó bármilyen körülmények között (pl véres sáros ujj) is azonnal old.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
drzsoo1
aktív tag
Katonai szabványt teljesítő üzleti telefont mondj egyet is. Van akinek fontos hogy extrém körülmények között se kelljen az adatai miatt aggódnia. Persze értem hogy jó oka van hogy itt a hozzászólók között csak kettőnknek van egyáltalán ilyen készülék.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
drzsoo1
aktív tag
28 év Motorola-t használat után elég kiforrott véleményem van, heavy user-ként volt egy ideig egy S23Ultra a Moto Z2 force mellett (Samsung akkori legújabb , Moto 5 éves tipus!) Élmény volt a Samsung mellett a 143 grammos pengevékony Moto-t kézbe venni , a dolog pikantériája hogy végül a szarabb kamera miatt lett eladva a Samsung ugyanis egy sima dokumentum fotózás sem jött össze rajta , ráadásul képes volt durván laggolni, titanic-ként merült , asztalon nulla aktivitás mellett másfél nap nulla %-ra. A thinkphone prémium anyaghasználat (mint a Moto Z2 force is) ami különlegessé teszi , egy iphone 13 14 mellett kézbe fogva érezni fogod a különbséget. A fotó képessége kifejezetten gyenge (számomra az S22ULTRA is az volt) de benne van a készülékben az ára, persze ezt nehéz egy budget kategóriás telefont használónak megmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
LOL, hogy belelovalltad magad pajtás
Én annyit akartam közölni, hogy az árral kapcsolatban túloz a cikk, pár hsz-al visszább írtam hogy pölö nálunk mennyibe kerül. Ennyi, nem több. Minden mást Te képzeltél bele abba az egy mondatomba. Elqrtad. Nem kicsit, nagyon[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
A készülék valóban "think" azaz (el) gondolkodtató. (El)gondolkodtató mert:
- A SoC több mint 1 eves...erős? Hogyne...van más készülék sokkal jobban áron ezzel a Soccal? Természetesen igen...
-mert a kijelző FHD+ igaz magas képfrissítési számmal, de szintén van jobb ár érték arány a piacon meg 750€ ért bőven.
-(El) gondolkodtató mert van benne 8GB RAM ami szintén nem kevés jelenleg, de tekintve ilyen hivatalos áron már elvárnám a 12GB-t főleg ha az időtállóságot figyeljük.
- (Elg)ondolkodtató mert kamerában gyenge, szoftvere fapados
-mert business készülékként próbálják meg eladni, de ilyen áron nem sok beszerzési osztály fog vele foglalkozni, casual felhasználót még nem érdekli a múlt idézés, pusztán egy szűk geek csapatot.
-(El)gondolkodtató mert ez a készülék a nosztalgiára alapoz de már saját magát tökön lövi, ugyanis házon belül is van sokkal jobb ajánlat
-(El)gondolkodtató mert igazából ez a készülék nem szólít meg senkit. Akinek készült azoknak túl drága, az átlag user meg lesz*rja, hogy Thinkphone vagy mi van rajta.Összességében mint kuriozum jópofa de kapásból 10 jobb ajánlatot mondok helyette. Kerüljétek messziről.
-
Teslamoderat
friss újonc
Nekem is ThinkPad P50 + Thinkphone.
A telefon néhány hete nem reagál az ujjlenyomat feloldásra azonnal, csak fáziskéséssel. Ugyanezt észrevettem például a rázásra bekapcsoló led világításnál - mindaddig supergyors volt. most sem olyan vészes, de azért feltűnő a megszokotthoz képest. Más Thinkphone tulaj is felfigyelt erre? -
bostone
addikt
Idén a Motorola tök oké cuccokat rakott a puttonyba. Think árban picit fölé lőtt a saját trendnek. Hasonlóan az Oppo és a realme hagyományokhoz, talán itt is fellelhetőek azonosságok.
Egyébként szerintem a nyers droid nem jelent hátrányt a piacon. Sőt.
-
Visszaolvasnod meg mindössze csak ezért kellett volna: [link]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Ez nagyjából a Te elgondolásod, ettől függetlenül az idei mobilos palettában a Motorola hozta több kategóriában a legjobb ajánlatot.
Neked meg azt kellene elfogadnod, hogy már lassan 10 éve elkelt a Moto név...
Előtte meg épp a Google herélte ki teljesen...
Az meg a döglött kutyát nem érdekli, hogy Lenovo vagy épp Motorola a neve egy telefonnak... Legyen akkor utóbbi. Totál mindegy...
Nem védem a Lenovo-t , mert nem volt ínyemre, hogy megállt még a Moto megvásárlása környékén, de nagyjából már 2-3 éve körvonalazódott, hogy legalább nem értelmetlen mobilokat adnak ki.
Nem tudom mi lett volna a jobb, ha teljesen eltűnik a süllyesztőben, vagy piacon maradnak és értelmezhető alternatívát kínálnak a piacon.. Utóbbi nekünk elég jó. Léteznek, működnek, erre sajnos még egy LG sem volt már képes, a Sony pedig regionálisan csökkentette a jelenlétét.G54-G72-G84 mint értelmezhető ajánlat, nem úgy, mint a Nokiánál. Kicsit gondolkodj ezen is.
Mitől lenne "occó" és nem kell nekik foglalkozni a frissítéssel? Ez hülyeség, ez nem így működik.
Amúgy szerintem mindenki tudja itt a fórumon is, hogy a Motorola az a Lenovohoz tartozik.
De amúgy megfogsz egy Motorolás dobozt, és rá is van írva...Ja megnéztem, rá van írva.
Dühöngsz, mintha át lennél verve, miközben 10 éve bezengte a sajtót, hogy elkelt..Amúgy Lenovo név alatt is adtak el nem kis mennyiségben telefonokat, szerintem ezzel tisztában vagy, hogy 2010-es években top5-ben volt a gyártó... Szóval nem ismeretlen valamiről van szó.
És ezekkel te is teljes mértékben tisztában vagy az Android dual simes topic alapján.
( A Te Realme-dben meg ott van a BBK logó az alkatrészekben..... Szűk látókörűség erre kihegyezni a témát.)
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
svgyula
addikt
válasz
blueMerle #46 üzenetére
Aztán miért is? Mert megint ajnározva van egy lecsúszott kínai telefongyártó "címkés" telefonja? Ezeknek semmi köze az ég világon a Motorola telefonokhoz! Az megszűnt, ezek csak a nevet vitték tovább. Próbálják azt csinálni mint a google pixel ami azon alapul, hogy csak a saját szoftverük alapban és ehhez meg egy éppen elfogadható hardver. Csakhogy a Lenovo nem azért ad tiszta androidot mert olyan kedves, hanem azért mert így occó és nem kell vele foglalkozni! Továbblöki a kugli frissítéseket és ettől minden "rajongó" szemében isten. Ezt a telefont lenovo fingpad név alatt 100eft-ér sem vennék meg, valamint ott várnák az egyedi megoldásokat! Ez egy elcsépel szokás, csak jó lenne ha a luzerek felébrednének és megértenék a motorola az csak egy címke, a házban pedig egy lecsúszott telefongyártó alkatrészei vannak, aki kétségbeesetten próbál beszállni abba a csónakba ami már régen elment. Azt sem zárnám ki, hogy mint régen itt is a belsejében ott a lenovo felirat. Akkor miről beszélünk?
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Volt K910-em és K920-am jó telefonok voltak.
A jövő most van
-
moleculez
veterán
Az áron kár rugózni szerintem, egyrészt a referencia ár ami alapján túlárazottnak hat máshol jóval kevesebb (akár 100k diffi csak a kommentek alapján), másrészt hamar beesik majd az ára.
Ami számomra sokkal fontosabb hogy a teszt alapján az optimalizációra odafigyeltek és nincsenek mikrolaggok. Az úgynevezett safety featureok meg… Átlag Józsefnek overkill, enterprise piacon meg egyrészt nem a végponti eszközök biztonságára hagyatkoznak (amennyire mégis arra vannak bejáratott módszerek), másrészt nehéz a beszerzésen megindokolni ezt az árat. (Bár lehet hogy úgy olcsóbb)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
foglaltvagy
kezdő
Hááát 250ezerért esetleg deee ahh még annyiért sem!
-
ha3flt
tag
"a modern kor spórolásának megfelelve hiányzik a microSD bővítés és a jack kimenet."
Ha-ha-ha. Olyan ez, mint a fényes monitor, olyat sem vásároltam. Csak kell egy évtized kivárni, mire kifullad az aljas hasbaakasztás mögül a hajtóerő és visszatérnek a dolgok a célszerűséghez és normalitáshoz.
-
-
yanna
addikt
Nincs plecsni, vagy csak a mobilom szűri meg?
-
Pedig elég sok dologra lehet használni, de így 2023 végén el kéne fogadni, hogy nem egyforma igények mentén választunk készüléket.
Én itthon a klímát, a tv-t és amit lehet telefonnal vezerlek. Igen az infra segítségével...
-
dabadab
titán
Infra 2023-ban?
Az infra az egyik leghasznosabb extra (mármint a távirányító), de itt szerintem a kameráról volt szó.
Az meg amúgy elég röhejes/tragikus, hogy amikor azt nézem, hogy a 100k környéki Xiaomimról valami drágább telefonra váltanék, akkor nem azt látom, hogy plusz extrákat kapok, hanem azt, hogy a már meglévőket is elveszíteném.
DRM is theft
-
mad823
őstag
válasz
vodrosjozsi #33 üzenetére
Infra 2023-ban?
Nem igazán tudok olyan dolgot mondani, amit ne lehetne más módon távvezérelni...
AM rádió nem kéne bele? -
-igu-
addikt
válasz
vodrosjozsi #33 üzenetére
közel egy évvel a megjelenés után
-
vodrosjozsi
addikt
Gen 1 proci, infra nélkül, vacak kamerával 380 ezerért.
Ez így egy vicc.Samsung Galaxy A35
-
h0m3l4nd3r
újonc
És a régi értékekből mi maradt meg? Egy kicsit se érzed úgy hogy ez csak egy random motorola telefon amire ragasztottak egy Think matricát? Nem látom, hogy mi köze ennek a készüléknek a régi ThinkPad érához. Akkoriban azok a gépek szolgáltatásban és hardware minőségben is többet tudtak nyújtani a kortársaiknál. Ez a Motorola telefon mivel nyújt többet? Mi az amit itt megkapok de máshol nem? 400 ezerért 2 éves melegedő HW, de legalább “Think”? Nyugodtan vérig lehet sertodni a velemenyem miatt, de ettől ez még egy tucat telefon amire ráírtak egy ide oda passzolgatott és lejáratott brandet. Sajnos.
-
janeszgol
félisten
Azert az sd8+ gen1 rendesen helytall. Nem gyenge. Ennyiert draga, sot egy szazassal olcsobban is az lenne, mivel a NP2 jobb kameraban is.
-
svgyula
addikt
Háát a 380eFt enyhén szólva túlárazott! Nyáron váltottam a Realme GT2 PRO-ra és 130eFt-al olcsóbb és kiccit jobb mint ez. Ezzel a céggel mindig ilyen fáziskéséses történetek vannak!
Nekem úgy tűnik a fejlesztők először vesznek egy már piacon lévő konkurens telefont és elkezdődik a nem pontos "másoló-fejlesztős" játék. A szomorú az ebben, hogy még mindig a 90'-es évek legendája szerint rangsorolják a neve miatt pedig ezt már nagyon nagyon régen elveszítette. De ahogy olvasom az elfogultságtól csepegő sorokat szerzőnek is volt anno' motorola telefonjaHa minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
válasz
h0m3l4nd3r #23 üzenetére
Hát rég olvastam ennyire mély szakmai hozzászólást itt a fórumon.
-
dabadab
titán
-
-igu-
addikt
válasz
h0m3l4nd3r #26 üzenetére
2014-től használtam tavalyelőttig. Ez mennyiben befolyásolja egy 2023-ban megjelent telefon megítélését?
-
h0m3l4nd3r
újonc
Használtál IBM ThinkPadet huzamosabb ideig 2000-2010 években?
-
-igu-
addikt
válasz
h0m3l4nd3r #23 üzenetére
Miért gondolod így?
-
h0m3l4nd3r
újonc
Ha ez a készülék beszélni tudna valószínűleg az lenne az első pár szava mikor kiveszed a dobozból, hogy: KÉRLEK ÖLJ MEG!
-
FireFox1996
őstag
Hogy még nem jeltzett senki, hogy rossz a méret feltűntetése?
Méretek 1158,76 x 74,38 x 8,26 milliméterSamsung S23 Ultra 8/256-os változat 2 hete volt Samsungnál 370e ft (kuponokkal, amiket a kupon kunyeráló topikban lehetett kérni)
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
-igu-
addikt
válasz
Polarstar #18 üzenetére
Hol láttál te 400 dolláros árat? Az ebay-en használtak mennek 500 dollár körül. Nálunk speciel 999 euró volt két hónappal ezelőttig (azóta nem néztem).
Szerk: megtaláltam, ez most durván akciós, a "rendes ár" 700 dollár, az van most áthúzva. Szóval nem az akciós 400 dollár lett átszámolva 380ezer forintra.
[ Szerkesztve ]
-
mad823
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezt a márkanevet telefonnal kapcsolatban akkor kellett volna behozni, ha mellétesznek valami olyan PC/laptop kiváltó funkcionalitást, amilyen pl. a Samsung DeX. Telefon dokkoló monitor mellé, egér/billentyűzet támogatás, optimalizált soho szoftverek.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
drzsoo1
aktív tag
Azt hittem hogy az országban csak nekem van Thinkphone (stílusosan egy X1 Carbon Yoga edition mellett dolgozik) ezek szerint már ketten vagyunk .🙂😊
-
Don't Panic
senior tag
Szerettem a Zuk Z1-esem
eustockról vettem 60ért
akkor az BEST BUY volt
-
Akkoriban piszok jól nézett ki minden Lenovo mobil, felismerhető design, az olcsóbb cuccok is vállalhatóak voltak.
De rosszul reagáltak, és szépen kicsúsztak a Top5-ből.
Nekem P70 volt az utolsó, utána elengedtem a Lenovozast.
[ Szerkesztve ]
-
endib
tag
Specifikáció oldalon a magasság nem semmi 😮
-
-igu-
addikt
Minden elképzelhető. Az enyém egy Lenovo-s alkalmazott saját készüléke volt eredetileg.
Egyébként hülyeséget írtam: nem (tavaly) decemberi volt az első biztonsági csomag, de valami régi, az biztos.
Amúgy nem rossz kis vas ez, bár az android 10-ről fura volt a 13-asra váltani. Még nem szoktam meg...A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
-
-igu-
addikt
"Mondjuk így is furcsa leolvasni a Snapdragon 8+ Gen 1-es adatot a specifikációról, elvégre ez a chip ma már két generációs hátrányban van."
Sőt, 2 év múlva még több generációnyi lesz a különbség.
Árnyalva a fentit:
Announced 2023, January 05
Released 2023, January 29De ahogy azt Bone is megjegyezte későbben, a megjelenéskor egy generáció hátránnyal indult az akkori csúcsmodellel szemben, viszont nem csúcsmodell árban.
"Az is érdekes, hogy az első beüzemelés után a telefon a havi hibajavító csomagokat sorban, egyesével telepítette, így volt vagy két óra, mire a decemberivel a dolog végére ért – miért nem ezzel kezdte?"
Nekem összesen kettő biztonsági frissítés érkezett: decemberi elsőnek, majd másnap az aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Köszönöm, a legjobb az említett részt kivenni! Amúgy az IBM-LG kapcsolatról itt lehet olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Ezt én se nagyon értem, próbáltam kitalálni mi akar lenni?
-----
Hozzáteszem a Lenovonak volt nagyon frankó "üzletiesebb" szériája, csak az ő "rendszerváltásuk" is hasonló töketlenkedésekkel járt.
P780
K900
Vibe Z2 Pro
CSak túl sokáig szarakodtam a Moto megvásárlása után, és ezeket a karakteres telefonokat meg nem merték időben hozni.
Oké, utóbbi volt, a második az Intel hulladék chipsetjét kapta.[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
a ThinkPadet, a hordozható számítógépek legendává vált szériáját, amely LG-s és aceres kitérők után éppúgy a kínai Lenovo kötelékébe került
Hogy mi? A Thinkpadnek semmi köze nem volt se az LG-hez, se az Acerhez, fel se merült, hogy megvennék.DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
ma Legendás termék előtt hajt főt a Motorola, ám pont a karakter hiányzik belőle.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- RAID
- Hobby elektronika
- Politika
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest