Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kdennis

aktív tag

Tegnap egy kicsit nosztalgiáztam munkatársammal. Meséltem neki hogy 2005-be volt először "okostelefonom" (PDA-m) HTC Artemis, akkor még részletre sikerült megvennem 150 ezerért. Nagyon menőnek éreztem magam hogy ilyen különleges mobilom van, a buszon is megkérdezték tátott szájjal hogy "az ilyen érintős kijelző????" :Y :Y :Y

A lényeg hogy pont azért szerettem azt mert olyan egyedi készülékem van ami nincs minden második embernek. Azóta megjelent az iPhone, meg a többiek és marhára nem érzem ezt a varázst. Kb. akkor egy Audi R8-asom volt, most meg egy biciklim van, ami mindenkinek... és szinte a kutya se lepődik meg ezen. :U És pont ez az az apró varázsa a HTC-nek még mindig (akár direkt akár nem) hogy nincs minden második embernek belőle, mint a Samsung vagy az iPhone. És az egyik kizárólagos ok nálam többek közt ez is, amiért inkább az egyedi és ritka fehér holló HTC-t választom.. :) Lehet egy kicsit gyerekesnek tűnik, de szerintem meg van mindenkiben az a vágy hogy a tömegből egy kicsit kitűnni és nem zombiként menni a többiek után.

Új hozzászólás Aktív témák