Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osztraksajt

őstag

válasz toeki #20463 üzenetére

Nem feltétlenül a háztól házig garifutárra gondoltam, hanem mondjuk egy 100k feletti készüléket (EVO3D) ne összegányolva és összetaknyolva(és ez akár szó szerint is érthető, volt rajta valami meghatározhatatlan eredetű dzsuva amibe nem akarok belegondolni mi lehetett) és a kijelzőn egy bazi nagy karccal kapjak vissza, miután mindennel meggyanúsítottak hogy mit követtem el a készülékkel, kapásból azzal dobták vissza hogy beázott, holott víz közelében sem volt.

Ettől még én sem gyűlölöm, de kétszer háromszor is meggondoltam hogy beruházzak-e egy ONE-ra.

#Badboys
    Viszont van rá frissítés legalább! Lehet bugos meg szar (bár nem minden esetben, sokszor csak a már feltelepített programok hülyítik meg, érdemes egy gyári visszaállítás után ráengedni a frissítést) viszont legalább van. De mikor a HTC már kb huszonnyolcadik esetben vizsgálja meg a frissítés lehetőségét, és valahogy mindig az derül ki hogy valamiért nem lehet, vagy csak simán elsunnyogják miután nagy csinnadrattával bejelentették, holott csont ugyanazzal a hardverrel más gyártók két verzióval előrébb járnak akkor baromi hiteltelenné vált a cég.

Értem én hogy biztos nehéz ráhegeszteni a sense-t egy újabb androidra, de azért mikor a XDA fórumozók naponta tolják ki a friss buildeket gyakorlatilag gyári funkcionalitással, meg portolják orrba szájba mindenre sense-t akkor azért elgondolkozik az ember hogy lehet hogy talán mégsem annyira lehetetlen. Minőségbiztosítás, meg driverek, blabla ezerszer hallott kifogások, első oldal a "hogyan üldözzük el a felhasználókat" kézikönyvből. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák