- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
-
adammkaa
senior tag
Tisztában vagyok vele hogy erre a kérdésre az itt jelenlevők 96% azt mondja hogy ONE. DE, mégis semmi féle elfogultság nélkül miben jobb az ONE ha jobb mint S4. Az tény hogy picivel telkesítményben elmarad de azt sose veszed észre, és az ONE számomra sokkal szebb kívülről, és gondolom a külső hangszórója is dinamikusabb, de ezen kívül miért lenne érdemesebb ONE t venni s4 helyett? (gondolom kitaláltátok hogy miért kérdem). Akumulátor terén érdekelne el marad e vagy jobb, a fénykép készítése is nagyon érdekel mit tudhat 13mp vel szemben.
-
adammkaa
senior tag
Valahogy meg tudom nézni egy felhasználó összes hozzászólását az adott topikban?
-
adammkaa
senior tag
Aki megvalna keszuleketol vagy hamarosan privatban megtalal. S3lte beszamitassal tobbnyire.
-
adammkaa
senior tag
uj előfizetőként 60 70 80 ezret biztos elkérnek érte majd mindhárom szolgáltatonál.
Nem rég voltam bent vodánál kérdeztem, mondták csak egy sima voda red standard kártyáért 40000 eloleget kérnek el, és gondold el ha hozzá veszel egy s4 et vagy one t, tuti 80K eloleget elkérnek..
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok valaki tudja, utánanézett már melyik szolgáltatónál éri meg a három közül megvenni a telefont?
-
adammkaa
senior tag
Telenor vagy Vodafone- nál lesz htc one? A másik kérdésem hogy egy napon, 2 óra zenehallgatás, 1 óra netezés, 1 óra játék, kis fotózás kibír egy reggel 6-22:00 ig?
-
adammkaa
senior tag
Köszi a válaszokat, megnéztem azt az 1 tesztet is, de nem tudtam hova tenni hirtelen, a tulajok azt írják meg nekem kibír egy napot a telefonjuk? Tehát reggel 6 órától este 10-ig.
-
adammkaa
senior tag
HTC ONE tulajdonosokhoz lenne egy pár kérdésem. Használattól függően hogy bírja az akkumulátorja a telefonnak, hogy szól a boomsound, fülhallgatóval milyen minősége van a telefonnak, lejátszik e FLAC formátumot a telefon, milyen a gyári fülhallgatója, hasonlókat szeretnék tudni. Hol vettétek illetve még azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Tesla topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest