- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok. Létezik friss térképes ingyenes gps navigacio ami megbizható? Illetve esetleg ami fizetos es olcso?
-
adammkaa
senior tag
Tisztában vagyok vele hogy erre a kérdésre az itt jelenlevők 96% azt mondja hogy ONE. DE, mégis semmi féle elfogultság nélkül miben jobb az ONE ha jobb mint S4. Az tény hogy picivel telkesítményben elmarad de azt sose veszed észre, és az ONE számomra sokkal szebb kívülről, és gondolom a külső hangszórója is dinamikusabb, de ezen kívül miért lenne érdemesebb ONE t venni s4 helyett? (gondolom kitaláltátok hogy miért kérdem). Akumulátor terén érdekelne el marad e vagy jobb, a fénykép készítése is nagyon érdekel mit tudhat 13mp vel szemben.
-
adammkaa
senior tag
Valahogy meg tudom nézni egy felhasználó összes hozzászólását az adott topikban?
-
adammkaa
senior tag
Aki megvalna keszuleketol vagy hamarosan privatban megtalal. S3lte beszamitassal tobbnyire.
-
adammkaa
senior tag
uj előfizetőként 60 70 80 ezret biztos elkérnek érte majd mindhárom szolgáltatonál.
Nem rég voltam bent vodánál kérdeztem, mondták csak egy sima voda red standard kártyáért 40000 eloleget kérnek el, és gondold el ha hozzá veszel egy s4 et vagy one t, tuti 80K eloleget elkérnek..
-
adammkaa
senior tag
Sziasztok valaki tudja, utánanézett már melyik szolgáltatónál éri meg a három közül megvenni a telefont?
-
adammkaa
senior tag
Telenor vagy Vodafone- nál lesz htc one? A másik kérdésem hogy egy napon, 2 óra zenehallgatás, 1 óra netezés, 1 óra játék, kis fotózás kibír egy reggel 6-22:00 ig?
-
adammkaa
senior tag
Köszi a válaszokat, megnéztem azt az 1 tesztet is, de nem tudtam hova tenni hirtelen, a tulajok azt írják meg nekem kibír egy napot a telefonjuk? Tehát reggel 6 órától este 10-ig.
-
adammkaa
senior tag
HTC ONE tulajdonosokhoz lenne egy pár kérdésem. Használattól függően hogy bírja az akkumulátorja a telefonnak, hogy szól a boomsound, fülhallgatóval milyen minősége van a telefonnak, lejátszik e FLAC formátumot a telefon, milyen a gyári fülhallgatója, hasonlókat szeretnék tudni. Hol vettétek illetve még azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged