Hirdetés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Tényleg háromra szűkül a Xiaomi 17 Ultra kameráinak száma
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
FeRRaR1
üzenetére
Van itthonról is hasonló áron.
Neked a 8036-os kell. Ezek ilyen M, L, XL méretezésűek. Ami az s3, s4-re jó, az jó a One-ra is. Amikor vettem, bele is futottam ebbe.... A speedshop-on 5e ft, de csak s3-hoz írják. Nem mertem megvenni. Megrendeltem máshonnan, ahol írták One-hoz is... ott 7e volt.
Amúgy nem gyári patent méretezésű, mivel ugye univerzális. Egy minimálisan kilóg belőle a One. Meg kissé lötyög benne, de én azt úgy oldottam meg, hogy a tok egyik oldalán alul és felül, ahol a varrás van, ott fehér cérnával kicsit beszűkítettem. Nem látszik és így már tuti. Amúgy szép, elegáns, kényelmesen használható tok.
Persze én is először gyárit akartam, de One-hoz nincs patent méretű gyári bőrtok. Ez viszont nem gagyi és használható, annak ellenére, hogy nem annyira passzentos...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi