- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loboda
senior tag
-
Juliuska
senior tag
válasz
farena #20345 üzenetére
huh aztaaa...ez egy igen szép eredmény, gratula
no ha ezt produkálja pár nap után is (kikapcsolás nélkül), akkor beszélhetünk róla, h mennyit is engedsz a feléből(csak viccelek... kameralilulás, hangszóró problémák, pixelhiba, vagy más használatot befolyásoló nyűg van-e...?)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
farena #20081 üzenetére
a jelenseg ismert a viper romoknal....sajnos.
en ugyan nem merek pontszamokat, de a lassulas erezheto, akar egy nap utan is.
a miertre igazabol en meg nem talaltam ertelmes magyarazatot, (valoszinuleg a sok sok kiegeszito tweak-ek ragadhatnak be itt-ott) viszont megoldaskent a napi 1x-i ujtainditas tokeletesen megfelel. -
FeRRaR1
őstag
válasz
farena #20087 üzenetére
Ha vársz egy kicsit, a telefon előtölthet gyakran használt programokat, vagy te magad is lassíthatod, a használattal, fogyasztja a memóriát, CPU-t is használja a háttérben ha minimálisan is. Widgetek is közre játszhatnak ha sok van. Ezek amiket én tapasztaltam, biztos van 1000 más dolog is.
-
SimonYana
addikt
válasz
farena #19141 üzenetére
Én ezt rendeltem meg feketében és nagyon jó és szép is! Persze van fólia is a kijelzőn! Posta free és így 2000 Ft-ba került!
-
csacsi67
addikt
válasz
farena #18756 üzenetére
irjátok át mind2 super cidre ezt rakjátok fel [link] ez alapján ezzel ha felraktátok megfog frissülni 4.3 ra[link] super ciddel is a képekre figylejetek föleg a 4 kép also legyen bejelölve utánna a többit is be kell jelölni a rootot is meg a 6 képen látható rádio és stock recoveryt is.A 4 képre nagyon figyeljetek mert tégla lesz ha nincs az alsó bejelölve.
-
Jolet
őstag
válasz
farena #18750 üzenetére
nem tudom segít e, de leírom nálam hogy volt....
valami hiba miatt nem volt vezetékes net és az asztali gépen szerettem volna játszani
mivel előtte nem volt még sosem rádugva USB-vel a teló teljesen szűz volt minden
win 8.1 van a gépenamikor rádugtam a telefonon be kellett állítani mit csináljon, minek mutassa magát
a számítógépen azonnal felismerte, hogy rádugtam és megjelent valami virtuális meghajtónak bootlemezként valami progi, amit elindítottam, de nem csinált semmit, mert kellett neki még valamimivel nem volt a nagy gépen net ezért a telón felmentem a HTC oldalára és letöltöttem a megfelelő progit
majd újra rádugva a gépre már sima meghajtóként csatlakozva átmásoltam a gépre a programot és telepítettem
és bár ez nem kell a modem üzemmódhoz direktben, de mégis kellettés lám működött...
a pontos részletekre nem emlékszem de az ügymenet ez volt
-
csacsi67
addikt
válasz
farena #18750 üzenetére
Telefon gyári állapotban van usb hiba keresés engedélyezve van rajta?
Telefon gyári állapotban: ezt nem értem OrDroid 21.0.3 van telepítve
Na látod ez a baj csak gyárival fogja fel ismerni.Fel kell rakni egy gyári stock romot amiben minden eredetiExelsior Jó ha meg van ha késöbb vissza kell állitani meg régen a rumhoz kellett most már csak egy rum van az nyissa az összes verzioju telefont.Ha meg van az s-off ird át super cidre és mehet rá minden.
-
Loboda
senior tag
válasz
farena #18657 üzenetére
Legegyszerűbb:
Letöltesz egy ADB-t, kicsomagolod, a kicsomagolt könyvtárba beteszed a letöltött firmware verziót, átnevezed firmware.zip -nek!
Telefont elindítod bootloader módba, összekötöd a pc-vel, a telefon piros fastboot usb feliratnak kell lennie!
Az ADB mappából indítasz egy parancssort, mappa egy üres területén: SHIFT+jobb egérklikk, parancsablak nyitása itt.
Parancssorba beírni a következő parancsot:
fastboot oem writecid 11111111
Ezzel megvan a super CIDEzután a következő parancsokkal felmegy a firmware:
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot reboot -
Loboda
senior tag
-
Loboda
senior tag
válasz
farena #18649 üzenetére
S-OFF-olt készüléken lehet a firmware verziót cserélni kisebbről nagydobra, illetve nagydobról kisebbre!
Recovery felrakását itt elolvashatod!4.4-es romhoz, ha felteszed a hozzá való firmware csomagot, CID számot is át kell írni super CID-re!
-
Kocsó
aktív tag
-
TheProb
veterán
válasz
farena #16428 üzenetére
Igen, mert a legfrissebb fw-t ajánlja és abban a hboot ezen verziója is benne van. Ez nem gond, mert amíg S-OFF a telefon addig tudod downgradelni ha úgy van. ami egyelőre csak azért kellene ha S-ON-ra akarnád visszaállítani majd újra szeretnél rootolni-soffolni. pl szervíz miatt. Ez miatt nem kell félni
Más: Még nem kérdeztem mert elfelejtettem, a dobozban lévő 2db kis matrica az csak sima matrica vagy netán NFC Tag?
(#16437) farena: Odexed a ROM akkor ha tudod vele fogadni az OTA frissítéseket
-
baani59
aktív tag
válasz
farena #16428 üzenetére
Az ARHD 30-nál elsőre nekem sem volt választható a magyar nyelv, de egy másik fórumban segített egy hozzáértő kolléga - őt idézem.
"Magyar nyelvet nem ajánl fel, de benne van. Elő lehet csalogatni, csak kell hozzá egy jó program, pl. Rom Toolbox.
Itt>Apk Manager>várj, amíg betölti az appokat, menj le az aljára, ahol piros alapon a system appok vannak>kertesd meg a customization settings providert, nyomj egyet rá>Advanced fül (jobbra )>GHyorsítótár kiürítése+Clear Data.
Utána a Beáll.>Nyelvek és billentyűzet menüben>Rendszer nyelvett figyel a magyar is."
Működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest