- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz
Tiger. #35389 üzenetére
Jelenleg én is IC romot használok és nincs ilyen gondom.
Próbáld meg, hogy a tárcsázóbol "meghívod" a *#*#4636#*#*-ot, és ott a telefon adatain belül próbálsz játszani a hálózat típusokkal... én jelenleg a "GSM auto (PRL)"-t használom, de nem volt gondom a "GSM/WCDMA/LTE Auto" opcióval sem. -
feenty
aktív tag
válasz
torrente777_ #13616 üzenetére
Ezer hála....
A GSM/CDMA/LTE rendben volt.... elírtam egy betűt az apn-ben... javítás után adtam neki egy airplane mode on/off-t és LTE újra ok
Köszönet mégegyszer!
-
feenty
aktív tag
válasz
torrente777_ #13612 üzenetére
Köszönöm szépen... sajnos még így sem akarja az igazságot :S
A legalsó tulajdonos menüpont nálad is nem meghatározottra van állítva? a képen az sajna nem látszik...Nem bírok vele már 3 napja
Te milyen romot használsz?
-
feenty
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Volna egy kis problémám, és nem tudom, hogyan ugorjak neki a "javitásnak"!
A T szolgáltatónál van BusinesNET csomagom amivel régebben ment a 4G rendesen... Most pedig nem.... Az a legnagyobb gondom, hogy nem tudom, hogy mikor jelentkezett a gond, mivel ritkán használtam a telót 4G-n.
Az elmult hetekben 1.54-es lett a hboot-om, azóta volt radio csere is... illetve ViperOne fut rajta.
Próbáltam cserélgetni a radio-t, egyikkel sem akart összejönni a 4G...
Valaki aki T-mobos és megy neki a 4G az elküldené nekem az APN beállításait? Hátha ott szúrtam el valamit.
Esetleg egyéb ötlet?Edit:
S-OFF vagyok, szóval minden megoldás szóba jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arch Linux
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest